הי נרשמתי להגרלה לגרין קראד וקיבלתי את ההודעה הזו

zamir100

New member
הי נרשמתי להגרלה לגרין קראד וקיבלתי את ההודעה הזו

האם זכיתי ?
מה הלאה ?

doronf65

New member
מנהל
נראה אמין אבל - - - כנסו!

האם לא הפסיקו להודע על זכיה במכתב? הייתי בטוח שעברו לתקשורת אלקטרונית בלבד.
&nbsp
מה דעת הפורום? בהגרלת ה- GC, אני בוודאי לא המומחה בנושאי הנהלים המעודכנים.

rita2109

New member
מזל טוב

אכן זכית
יש במכתב קישור לטפסים שצריך למלא DS260
בהצלחה

ilanvag

New member
איך בדיוק קיבלת את ההודעה?

האם קיבלת בדואר רגיל?
האם באימייל?
או שקיבלת את ההודעה הזו באתר של ההגרלה, כאשר הכנסת את המספר שלך?
&nbsp
כמו שדורון כתב, גם למיטב ידיעתי אין יותר הודעות בכתב. כך שאם זו הודעה שקיבלת בכתב או באימייל, אז הייתי חושד...

Fellowship

New member
תכנס לאתר, תזין את המספר שקיבלת כשנרשמת ואם תקבל את

אותה ההודעה, אז מזל טוב.

zamir100

New member
זה מה שעשיתי, צילום המסך הוא לאחר שהזנתי את המספר

ilanvag

New member
אחלה, מזל טוב

אם אתה רוצה לדעת עד כמה הזכייה ריאלית, כתוב לנו את 5 הספרות האחרונות שמופיעות במספר שקיבלת, ובנוסף את האותיות שמופיעות בהתחלה (כדי לדעת לאיזה איזור שייכת הזכייה). לפי זה יוכלו לומר לך האם המספר שלך הוא ריאלי (הם מגרילים הרבה יותר אנשים מכפי שיש ויזות, כי זוכים רבים "לוקחים" כמה ויזות, עבור כל המשפחה...)

nirnir1

New member
ZAMIR יש לך לינקים בהודעת הזכייה להמשך התהליך וטפסים

כאמור הודעת הזכייה
first notification letter
מתקבל בצורה אלקטרונית ברגע שמכניסים את הפרטים האישיים ומספר ההרשמה, באתר של בדיקת ההגרלה.

תמצא כמה שעות פנויות לעבור על האתר עם המדריך המפורט שלהם להמשך התהליך, יש שם מידע עצום בהקפו
וגם מילוי הטפסים לוקח בערך שעתיים, יש צורך למלא פרטים של גל כתובות המגורים, כל מקומות העבודה, כל מוסדות הלימוד.
וכניסות לארהב ובכלל נסיעות לחו"ל.
בהצלחה !
כאמור תרשום את המספר ( במקום שלושת הספרות האחרונות תרשום XXX כך נוכל לעזור לך לדעת אם המספר ראלי. ( ואותיות ראשונות )

ilanvag

New member
אוקיי, אז אתה בקטגוריה של אסיה (מן הסתם יליד ישראל),

והמספר שלך הוא מעל 12,000.
&nbsp
אני לא מומחה להגרלת הגרין קארד - יש פה אנשים שמבינים בזה יותר ממני - אבל להערכתי מדובר במספר שהוא לחלוטין לא ריאלי. כלומר, קיים סיכוי כמעט מוחלט שהוויזות ייגמרו הרבה לפני שיגיעו אליך. צר לי.
&nbsp
ראה בלינק הבא את מספרי החיתוך של הוויזות עבור איזורים שונים בעולם בהגרלה של שנה שעברה (DV-2018). חפש בחלק התחתון של העמוד, אחר
"DIVERSITY IMMIGRANT (DV) CATEGORY FOR THE MONTH OF APRIL"
&nbsp
https://travel.state.gov/content/vi...lletin/2017/visa-bulletin-for-april-2017.html
&nbsp
אם אני מבין נכון (ויתקנו אותי אחרים אם אני טועה), אז באסיה הגיעו רק בערך למספר 5500.

למעלה