ולעלות לכאן הרי שזה אסור עפ"י חוקי זכויות יוצרים. אם באופן כללי הרי סורקים משהו ושומרים בפורמט jpg בגודל שאינו עולה על 250 קילובייט. את הקובץ השמור ניתן להעלות ע"י כך שכותבים את הנתיב המדויק של הקובץ בתיבת browse הנמצאת למטה ושולחים.
אל יאוש...המשיכי לנסות ואם תצליחי ...תידעי את הפורום... אני קניתי היום 2 ספרים של גורי ופשוט....מתמוגגת מנחת.... בינתיים.... איחולי הצלחה. התוכן של הקללות....מגניב לאללה.... לא מפסיקה לצחוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק וגוררת אחרים לצחוק גם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
גורי ליטאי, והבדיחות האלה רצו אצלי בבית הליטאי התגלגלתי מצחוק מקריאת התקצירים . אין ספק שמתוך הצחוק יעלו הרבה דמעות דמעות של זכרון, של אמא ושל זמנים אחרים
לא התאפקתי וקניתי היום את ספר הקללות...ואת ספר הניבים. כל היום אני צוחקתתתתתתתתתתתתתתתת, או יותר נכון " איך קאטצ'ע זאך פון געלכטער" היו חסרות לי כל הבדיחות וקללות שהן כל כך מצחיקות....התגעגעתי אליהן מבלילהכירן... בזמנו אמרתי שארשום פתגמי חכמה של אמי...ולדאבוני הרב לא הספקתי ללקט הרבה..אבל כל פתגם הוא פנינה...מענין אם הם מופיעים במקום כלשהו. אגב..ראיתי באתר שיש מערכונים של דז'יגאן ...יש לי את הקלטת וידיאו ויש לי עוד אחת יחד עם שומאכער. ג'ודי