שמנץ שוב עשה פאדיחה והפעם קשה -

ולי לא עצוב לראות

שזין כמוך דפוק מיום לידתו. מאחר שהטבע כבר דאג שמחכות לך כמה מחלות הקשורות בכרומוזום y המסכן, ומאחר שברור שיש וכבר היו לך שעות וימים של לחץ קשה בביצים ובראש, ובעיקר מאחר שאתה עלבלוב חסר כשרון שכל פעם שהוא ניגש למקלדת, שגיאותיו מעוררות צחוק, אני משועממת ממך. לרחם? לא עולה על דעתי.

tgranot1

New member
מי שמחרטטת כל הזמן על ז-ין וביצים

כנראה זקוקה להם נואשות. לא פלא שאת שונאת גברים באופן כל כך אובססיבי. הרי אף גבר המכבד עצמו לא יתקרב לסביבתך אפילו במרחק מקל באורך 10 מטרים.

פטרי אותנו מנוכחותך . קני לעצמך כבר די-לדו , יא אומללה.

"הגיב" המפגר שלימדו אותו קצת תרבות מערבית אבל

נשאר מפגר חצי ערבי...... העיקר שבבית המסרחי-דתי האדירו אותו , כי יש לו זין, נקניק עם שק משתלשל בין הרגליים (וזה הכל, עלבלוב). והמפגר גדל לחשוב שהוא פאר הבריאה.....רק מה לעשות שהשורשים של ערס , מר (מאד) דבילגנט, מבצבצים כל הזמן מעבר למעטה החצי מערבי.....האם המפגר גם מטופל נפשית? שהלא קשה להיות גם ערבי וגם חצי אשכנזי..... זה בד"כ מתכון למופרעות נפשית קשה. אז כן, הוא מטופל, ורואה "עמיתים" בכל מקום

אני מכיר מדינה אחת

שפעלה להפציץ בתי חולים , שחיליה ירו בצנחנים כשהם באויר ובניצוליח ספינות כשהם במים . כל זה בניגוד לאמנת ז'נבה .
שם המדינה הרייך השלישי .
PS
אני מבין שמרגיז אותך השיבוש מדיברגנט לדבילגנט , אז תתרגל .
כי
אתה קורא לגנץ שמנץ והוא לא העליב אותך .

דיברגנט חדש

Well-known member
בשורה תחתונה, כצפוי, לא מצאת

לך עם ההזיות שלך וספר אותם לפסיכיאטר שלך שיעלה לך את המינון.

דיברגנט חדש

Well-known member

אתה מסוג החלאות אדם אשר זקוקים להתערבות כימית בכדי להתאזן.
ככה זה בקרב המעורערים

השם הראשון שלך זה "בושון". איש הבושה. אתה מבייש את

עצמך בלי הרף. עוד לא שבעת מהלעג שאני שופכת עליך, ואחרים גם? ערסזבל מטומטם. עור מחוטט של פיל. אין דבר, אתה ועוד כמה כאן הם שקי החבטה שלנו. הנאה לחבוט בכם. תמשיך כך.

דיברגנט חדש

Well-known member
את זקוקה להתערבות כימית בכדי להתאזן

אני איתך לכל אורך הדרך , אני לא כועס עלייך, איך אפשר לכעוס עלייך במצבך?
ביחד נמצא לך מזור.
אומרים כי אדם אשר מודע לבעייתו פתר את מחציתה , אני מאמין שאנו בדרך הנכונה.

אתה זקוק להתערבות כירורגית. השתלת מוח.

אחד כמוך, בן תערובת שהחלק הרע אצלו צובע את החלק האחר בצבעים לא סימפטיים, ומגלה את טיבו מיד, בעצם אין לו תקנה. אגב, דבילגנט, אתה לא עובד? כל הזמן מקשקש על המקלדת את שטויותיו.

דיברגנט חדש

Well-known member
עבר חודש ובינתיים, אני רואה שהתרופות לא עזרו

תבקשי להחליף מינון וטוב עשה הפסיכיאטר שאסר עלייך לצום!

למעלה