ושוב באברקסס

ושוב באברקסס

ערב שהתחיל בכוונה לאכול בפרונטו. בתמימותנו חשבנו שנגיע ויהיה מקום, למרבה אכזבתינו היה מפוצץ והשיבו את פנינו ריקם. האמת היא ששימח אותי לראות שהמקום מצליח, בפעמים קודמות לא היה מלא וכבר חששתי לגורלו.
אז החלטנו לנסות את מזלנו בצפון אברקסס, גם פה היה מלא אבל הבטיחו לנו שתיכף מתפנה שולחן ואכן אחרי כמה דקות התישבנו.
פתחנו בסלט תפוחי אדמה וכרובית תינוקת שהגיעה על חשבון הבית (היכרות עקיפה עם אחראי המשמרת שפינק). על הכרובית אין כבר מה להוסיף, טעים מאוד. סלט תפוחי האדמה מורכב מחתיכות תפוחים מבושלים, בצל סגול ושמיר בתיבול מינימלי של חומץ. אין לי מושג איך זה כל כך פשוט אבל כל כך טעים.
המשכנו למסבחה פול. פול שהגיע בתוך תרמיליו עם טחינה, ביצה קשה וירקות שורש (?!). מנה שלא התחברה וגם לא היה ברור איך אמורים לאכלה, אכזבה.
לאחר מכן מנה של ראגו טלה על פוקצ'ה עם טחינה. שילוב מפתיע של ראגו עם טעמים עמוקים של יין ובשר עם טחינה נהדרת על פוקצ'ה טובה, מעולה.
וכמובן חריימה, שוב חריימה. חתיכת דג (פלמידה? לא סגור על זה), רוטב עגבניות חריף, טחינה, חתיכת לחם לניגובים. הדג היה קצת עשוי מדי אבל עדיין טוב מאוד בכללי.
לקינוח מוס שוקולד טוב.
שתינו בקבוק שרונה של רד פואטרי, יצאנו ב521 ש"ח לפני לשלושה אנשים שבעים ומרוצים
.
 
למעלה