עסקית שישי במזללה, תענוג אמיתי
שישי האחרון הלכנו, חבר ואני לאכול עסקית במזללה, המקום מאוד נעים, מוזיקה איכותית ובהחלט אוירה טובה.
יש לציין שהמלצרית הייתה בקיאה, מנוסה ומאוד מקצועית.
מה אכלנו:
למעשה העסקית מורכבת ממנה עיקרית ובמחיר הזה מקבלים מאזט ולחם עם איולי פלפלים (טעם של צ'רשי טריפוליטאי במרקם מיונזי) וחמאה צהובה.
הלחם עם צימוקים, פחות אהוב עליי אישית כי מעט מתוק ולא מתאים, אבל טרי כמובן ועשוי היטב.
מאזטים שהוזמנו:
1. קישואים ביוגורט עם תורמוסים , המנה נקראת "רחובות יפו" , טובה ומרעננת
2. סלט עגבניות שרי עם קלמטה וקרעי לחם, טובה אבל לא משהו לזכור.
3. סלט כרוב וואקמה עם רוטב דגים, בצל קריספי ופלפל חריף - מנה שהיא עילוי, גאונות צרופה , אין לי דרך להסביר כמה זה היה טעים, רוטב הדגים כל כך התאים, המנה הייתה חריפה במידה אבל לא מידי.
עיקריות:
1. טרטר פלסטיני, שייטל קצוץ גס, טרי מאוד, עליו טחינה גולמית מלאה אבל חלקה ולא גרגירית, עם רסק עגבניות, לבנה, קרם חצילים שרופים שחור וצנוברים, ללא ספק המנה הטובה של הארוחה, מנה בה כל החכמה של השף ניכרת, טעמים עדינים ויחד עם זאת מסעירה עד מאוד.
2. סופלקי טלה עם עגבניות חמות וטחינה וליד מעין טורטיה שלא אכלתי כדי לא להתפוצץ, מנה טעימה, שומן הכבש ששובץ בבשר היה מלא ניחוח נהדר.
3. קובה דגים ברוטב סלק עם מולים. החבר פחות אהב, המנה הייתה קצת כבדה ולדעתי לא מעניינת מספיק.
קינחנו בעוגת גבינה מעולה עם ריבת חבושים, שזו הריבה האהובה עליי.
יופי של אוכל, עם בקבוק מים מינרלים, בלאדי מרי חריף אחד וטיפ, סיימנו את הארוחה ב-430 ש"ח.
בקיצור מקום מאוד מומלץ, אבקר שוב בקרוב.
אורי
שישי האחרון הלכנו, חבר ואני לאכול עסקית במזללה, המקום מאוד נעים, מוזיקה איכותית ובהחלט אוירה טובה.
יש לציין שהמלצרית הייתה בקיאה, מנוסה ומאוד מקצועית.
מה אכלנו:
למעשה העסקית מורכבת ממנה עיקרית ובמחיר הזה מקבלים מאזט ולחם עם איולי פלפלים (טעם של צ'רשי טריפוליטאי במרקם מיונזי) וחמאה צהובה.
הלחם עם צימוקים, פחות אהוב עליי אישית כי מעט מתוק ולא מתאים, אבל טרי כמובן ועשוי היטב.
מאזטים שהוזמנו:
1. קישואים ביוגורט עם תורמוסים , המנה נקראת "רחובות יפו" , טובה ומרעננת
2. סלט עגבניות שרי עם קלמטה וקרעי לחם, טובה אבל לא משהו לזכור.
3. סלט כרוב וואקמה עם רוטב דגים, בצל קריספי ופלפל חריף - מנה שהיא עילוי, גאונות צרופה , אין לי דרך להסביר כמה זה היה טעים, רוטב הדגים כל כך התאים, המנה הייתה חריפה במידה אבל לא מידי.
עיקריות:
1. טרטר פלסטיני, שייטל קצוץ גס, טרי מאוד, עליו טחינה גולמית מלאה אבל חלקה ולא גרגירית, עם רסק עגבניות, לבנה, קרם חצילים שרופים שחור וצנוברים, ללא ספק המנה הטובה של הארוחה, מנה בה כל החכמה של השף ניכרת, טעמים עדינים ויחד עם זאת מסעירה עד מאוד.
2. סופלקי טלה עם עגבניות חמות וטחינה וליד מעין טורטיה שלא אכלתי כדי לא להתפוצץ, מנה טעימה, שומן הכבש ששובץ בבשר היה מלא ניחוח נהדר.
3. קובה דגים ברוטב סלק עם מולים. החבר פחות אהב, המנה הייתה קצת כבדה ולדעתי לא מעניינת מספיק.
קינחנו בעוגת גבינה מעולה עם ריבת חבושים, שזו הריבה האהובה עליי.
יופי של אוכל, עם בקבוק מים מינרלים, בלאדי מרי חריף אחד וטיפ, סיימנו את הארוחה ב-430 ש"ח.
בקיצור מקום מאוד מומלץ, אבקר שוב בקרוב.
אורי