פסטה מיה - ביקורת
בשבוע שעבר הייתי בפסטה מיה ברחוב וילסון בתל אביב
הייתי כבר כמה פעמים בעבר ואף פעם לא התאכזבתי. חגיגה לאוהבי אוכל איטלקי.
הנה מה שהזמנו:
1. ארנצ'יני: כדורי ריזוטו עם מוצרלה, זיתי קלמטה ופטרוזיליה טבולים ברוטב עגבניות ופלפלים (29): שני כדורים של ריזוטו בציפוי פירורי לחם, שהוגשו עם רוטב עגבניות. המנה היתה עשויה כמו שצריך אך לא היתה מעניינת במיוחד. הטעם היה די תפל. שני הכדורים יחסית קטנים למחיר.
2. ניוקי בטטה ודלעת ברוטב פרסקו מסקרפונה- עגבניות תמר ועגבניות מנומרות צרובות, חמאה שמן זית, בצל, קרם מסקרפונה, שום ובזיליקום (71): מנה גדולה יחסית של ניוקי עם בצק טוב ובטטה שהורשה היטב. השילוב עם המסקרפונה נהדר, אבל העגבניות לא מוסיפות. עדיין מנה טובה וטעימה מאוד.
3. רביולי בטטה, דלעת וגרעיני חמניה ברוטב שמנת אלפרדו (שמנת, חמאה, שום ועשבי תיבול) (53) : מדהים!
הרביולי הכי טוב שאכלתי. המילוי עשיר, טעים בטירוף ונמס בפה. הרביולי עשוי בצורה מושלמת. הרוטב משתלב נהדר ועושה חגיגה של טעמים.
כשהאוכל כל כך טעים אני ממשיך לאכול גם אם אני כבר לא רעב. המשכתי והמשכתי בלי הפסקה.
4. טורטה די צ'וקולטה (36): עוגת שוקולד עשירה עם גלידת וניל. עוגה קרה, מפוצצת בשוקולד. המון המון שוקולד בבסיס, מצופה בקרם גנאש מלמעלה. סהכ לא מנה מסובכת ולא משהו יוקרתי, אבל מעולה וטעים.
5. טירמיסו – גבינת מסקרפונה, בשקוטים וליקר קפה (35) : הגבינה היתה קרמית מאוד, מתוקה וטעימה, וטעם הקפה הורגש מאוד והיה מעולה. 2 קינוחים מעולים.
בסך הכל פסטה מיה גם כמובן בפסטות שלה שלא הזמנתי הפעם (אבל פעמים קודמות כן), עושה אוכל איטלקי בצורה מעוררת התפעלות.
יש עוד מסעדות איטלקיות ששמעתי שהן טובות אבל בטוח שפסטה מיה היא גם אחת מהן.
למען הסר כל ספק- אין לי שום קשר למקום ואני אוביקטיבי לחלוטין.
בשבוע שעבר הייתי בפסטה מיה ברחוב וילסון בתל אביב
הייתי כבר כמה פעמים בעבר ואף פעם לא התאכזבתי. חגיגה לאוהבי אוכל איטלקי.
הנה מה שהזמנו:
1. ארנצ'יני: כדורי ריזוטו עם מוצרלה, זיתי קלמטה ופטרוזיליה טבולים ברוטב עגבניות ופלפלים (29): שני כדורים של ריזוטו בציפוי פירורי לחם, שהוגשו עם רוטב עגבניות. המנה היתה עשויה כמו שצריך אך לא היתה מעניינת במיוחד. הטעם היה די תפל. שני הכדורים יחסית קטנים למחיר.
2. ניוקי בטטה ודלעת ברוטב פרסקו מסקרפונה- עגבניות תמר ועגבניות מנומרות צרובות, חמאה שמן זית, בצל, קרם מסקרפונה, שום ובזיליקום (71): מנה גדולה יחסית של ניוקי עם בצק טוב ובטטה שהורשה היטב. השילוב עם המסקרפונה נהדר, אבל העגבניות לא מוסיפות. עדיין מנה טובה וטעימה מאוד.
3. רביולי בטטה, דלעת וגרעיני חמניה ברוטב שמנת אלפרדו (שמנת, חמאה, שום ועשבי תיבול) (53) : מדהים!
הרביולי הכי טוב שאכלתי. המילוי עשיר, טעים בטירוף ונמס בפה. הרביולי עשוי בצורה מושלמת. הרוטב משתלב נהדר ועושה חגיגה של טעמים.
כשהאוכל כל כך טעים אני ממשיך לאכול גם אם אני כבר לא רעב. המשכתי והמשכתי בלי הפסקה.
4. טורטה די צ'וקולטה (36): עוגת שוקולד עשירה עם גלידת וניל. עוגה קרה, מפוצצת בשוקולד. המון המון שוקולד בבסיס, מצופה בקרם גנאש מלמעלה. סהכ לא מנה מסובכת ולא משהו יוקרתי, אבל מעולה וטעים.
5. טירמיסו – גבינת מסקרפונה, בשקוטים וליקר קפה (35) : הגבינה היתה קרמית מאוד, מתוקה וטעימה, וטעם הקפה הורגש מאוד והיה מעולה. 2 קינוחים מעולים.
בסך הכל פסטה מיה גם כמובן בפסטות שלה שלא הזמנתי הפעם (אבל פעמים קודמות כן), עושה אוכל איטלקי בצורה מעוררת התפעלות.
יש עוד מסעדות איטלקיות ששמעתי שהן טובות אבל בטוח שפסטה מיה היא גם אחת מהן.
למען הסר כל ספק- אין לי שום קשר למקום ואני אוביקטיבי לחלוטין.