קלואליס מעולה ויקרה

קלואליס מעולה ויקרה

היינו ארבעה היום בארוחת צהריים בקלואליס. יש מנות עיסקיות אבל שום דבר שזכרנו מביקורים קודמים לא השתלב בהן אז הלכנו על תפריט רגיל. למנות ראשונות הזמנו סלט ישראלי שהיה חמצמץ ומצוין, לכאורה מנה רגילה אבל היה לה טאץ׳ מיוחד שלא זיהינו את מקורו, פרחי ארטישוק ממלאים בסרטנים שהיו מעולים, מעולים, קבב לברק שכולם אהבו חוץ ממני שחשבתי שהתיבול מסתיר את הדג, קציצות סרטנים שלוו בסלט חסה עם גבינה כחולה והיו פריכות ועסיסיות. בהחלה חשבתי שולי כדאי להישאר בראשונות אבל אז עברנו לעיקריות והבנו שהחגיגה רק התחילה.

המשך קלואליס...

למנה עיקרית הזמנתי ריזוטו עם שרימפס מטובל בחמאת זעתר ושיני שום. זעתר ממש לא הרגשתי והוא לא חסר לי. הריזוטו היה מהטעימים שאכלתי ומדי פעם שמחתי לגלות בתוכו שיני שרימפס שלמות ונמסות כמו חמאה. לידי הזמינו צלעות טלה עדינות עם פירה מושלם. אותו פירה ליווה את הפילה בקר מולי. הפילה היה ברוטב פלפל ובאמת שהיה אחד הטובים שטעמתי, ובן זוגי אכל מדליוני פילה על גריסי כמהיןאו משהו כזה. האמת שאני כבר לא זוכרת את הגדרת המנה, אבל הטעם היה מצויין. המנה המוצלחת ביותר בהיתה הפילה, אבל אף אחד לא חשב להתלונן או להחזיר את הצלחת עפ פירור עליה.

salo22

New member
אהבתי שיני שרימפס נמסות

המשך קלואליס...

למנה עיקרית הזמנתי ריזוטו עם שרימפס מטובל בחמאת זעתר ושיני שום. זעתר ממש לא הרגשתי והוא לא חסר לי. הריזוטו היה מהטעימים שאכלתי ומדי פעם שמחתי לגלות בתוכו שיני שרימפס שלמות ונמסות כמו חמאה. לידי הזמינו צלעות טלה עדינות עם פירה מושלם. אותו פירה ליווה את הפילה בקר מולי. הפילה היה ברוטב פלפל ובאמת שהיה אחד הטובים שטעמתי, ובן זוגי אכל מדליוני פילה על גריסי כמהיןאו משהו כזה. האמת שאני כבר לא זוכרת את הגדרת המנה, אבל הטעם היה מצויין. המנה המוצלחת ביותר בהיתה הפילה, אבל אף אחד לא חשב להתלונן או להחזיר את הצלחת עפ פירור עליה.

קינוחים ומסקנות

את המנות ליוו לחמים מצוינים משני סוגים, חמאה וחמוציים ביתיים שהיו כל טובים, שרצינו, ביקשנו וקיבלנו מהם תוספות. לקראת הקינוחים כבר היינו מפוצצים, אבל אנחנו לא נשברים בקלות. אין מבחר גדול קינוחים אבל לקחנו במשותף עוגת מוס שוקולד מריר ולידו מוס שוקולד לבן עם תותים. כמומחית לשוקלד אני מודיעה שהיה נפלא! קרם הברולה היה טוב אבל חסר ייחוד, מנה שכללה שלושה סוגים של קינוחי תפוחי עץ היתה בינונית ( מאפה, ג׳ל וסורבה) ומבחר הגלידות והסורביים היה טוב מאוד. ליוונו את העל בהמון אלכהול, ולכן קשה לי להיזכר בפרטים המדויקים, אבל יצאנו עם 400 ש״ח לאדם לפני טיפ. מקום מעולה אבל רק בשמחות :)

vizaim

New member
כיף לשמוע שעידין שומרת על הרמה

אבוא עם בעלי בקרוב שמעתי שיש גם ארוחה עסקית בערב

למעלה