ביקורת פושרת עד קרה על מסעדת עלמה לאונג'

netgie

New member
ביקורת פושרת עד קרה על מסעדת עלמה לאונג'

אז הלכנו לאכול במסעדת עלמה לאונג' לרגל יום הולדת.
מה אומר ומה אגיד? אכזבה.

אמרנו לעצמנו שעם כאלו מחירים מופרכים האוכל חייב להיות מעולה עד מדהים או לפחות משהו לא מהעולם הזה. אז האוכל אומנם לא היה גרוע, אבל הוא היה בינוני כל כך שלא האמנו שזה ברצינות.

אז אמרנו לעצמנו שאם לא האוכל לפחות השירות. השירות היה לא נעים. הם אף הגדילו לעשות וניגשו אלינו חצי שעה לפני כדי להזכיר לנו שהשולחן שלנו רק לשעתיים (היינו כבר לקראת סוף הקינוחים, וכאמור נשארה לנו עוד חצי שעה)

אז אמרנו שאם לא האוכל ולא השירות לפחות המקום. אז המקום קטן כיאה ללאונג'. השולחנות קטנים, כל תזוזה מחרידה את הצלחות או את הכוסות או את הסכו"ם. אבל הבניין יפה וחמוד.

אז אמרנו שלפחות הקינוחים. נו, הם היו נחמדים. אכלנו כבר טובים יותר, ובהרבה פחות.

אז לסיכום - חוץ מהדאווין מדובר במסעדה בינונית בהחלט מכל הבחינות. עדיף להשקיע את הכסף הזה בארוחה ב-2-3 מסעדות אחרות שאולי יהיו פלצניות פחות אבל טעימות וכיפיות יותר.

salo22

New member
כדאי לכתוב ביקורת מסודרת

שכוללת גם כמובן את פירוט האוכל. הלכתם עם קופון ? למה בחרתם דווקא במקום הזה, שמפיץ לאחרונה גם קופונים וגם לא קיבל אף פעם ברשת שבחים גדולים ? ציפייה עקב "מחירים מופרכים" זה לא תירוץ מספיק טוב לבחור במסעדה, ראוי לדעתי להתאמץ יותר בפעם הבאה, במיוחד כשחוגגים יום הולדת..

netgie

New member
מה זאת אומרת "להתאמץ יותר"?

בחרנו במסעדה כי רצינו לנסות אותה.
קראנו עליה לא מעט דברים טובים, גוגל פשוט יראה לך שעל כל ביקורת לא טובה יש אחת טובה.

כן, אני יכולה לצפות רמה מסוימת כשיש מחיר גבוה (כמו בכל דבר אחר, לא צריך להיתמם). אבל הרמה של המסעדה לא מתקרבת בכלל לרמה המצופה ממקום שמתמחר את המנות שלו ככה.

פעם הבאה אשכור מארגנת אירועים שתמצא לי מסעדה ראויה לחגיגת אירוע יוצא דופן כמו יום הולדת...

salo22

New member
אין משמעות לחיפוש בגוגל

יש משמעות למה שמדסקסים בהקשר של מסעדות בפורום הזה - עלמה לא זכתה אף פעם לתשבוחות משמעותיות ובעיקר דיל קופונים וכישלון הקונספט הראשוני של המסעדה, הם לדעתי תמרור אזהרה מספק, אבל נראה שלך זה לא היה פקטור וחבל. לא יודי לגבי מארגנת אירועים אבל נראה שלא יזיק לך להסתובב יותר פה ולחפש המלצות רציניות ומשמעותיות על מגוון מקומות מעניינים ומוצלחים יותר מעלמה.

netgie

New member
גם לפורום הזה אפשר להגיע דרך "גוגל"

אז לפי הלוגיקה שלך - גם לפורום הזה אין שום משמעות. יאללה, אני הולכת לארגן שלט חוצות.

בכל מקרה, מארגנת האירועים היה בצחוק, יעני בהומור, יעני כי זה קצת מגוחך להתייחס ליום הולדת סתמי כאל אירוע כל כך יוצא דופן שצריך מינימום דוקטורט כדי לבחור מסעדה... היינו במסעדה (לא הראשונה שלנו אגב, גם לא המאתיים), לא אהבנו, כתבתי על זה למען אחרים.

trilliane

Well-known member
מנהל

trilliane

Well-known member
מנהל
נקרא כאילו אתה נותן לה ציון על המטלה...

כדאי לכתוב ביקרות מסודרת? זה לא תירוץ? ראוי להתאמץ יותר?
אז מה, נסגור על בלתי מספיק וניפגש במועד ב'?

חסר לי רק "התלמידה לא השקיעה ולא ממצה את הפוטנציאל"...

נקרא גרוע מכל הבחינות....

מצטערת שזאת הייתה החוויה שלכם....
הייתי מצפה מאדם שמכנה את עצמו גאון להעניק חוויה חיובית יותר....
את יכולה לפרט בבקשה מה אכלתם?...
חיפשתי תפריט ברשת ולא הצלחתי למצוא...
תודה.

netgie

New member
מה אכלנו

ראשונות:
- שלושתן היו נחמדות למדי -
ארטישוק עם ריקוטה
טרטר ילוטייל
טרטר בקר

ביניים:
סקאלופ - טעם קצת מוזר, הצדפות הרגישו מעט לא טריות
נתח קצבים - היו כמה ביסים ממש טובים (אלו שהיו מדיום)

עיקריות:
סינטה- דקה, עשויה וול, קטנה - לא טובה
ביף בורגיניון - נחמד
דג מוסר ים - קטן ודי יבש
ריזוטו פירות ים - סביר, לא הדהים

קינוחים: היו טעימים. לקחנו נפוליאון ו"בומת שוקולד"

גסטרו

New member
אני דיווחתי על ארוחת קופון לפני כשבוע

אגב, דיווח שלה זכה לאף תגובה
אצלנו האוכל היה טעים והסינטה מצוינת, בחור לידי החזיר את מנת הסינטה שנעשתה לא כפי שבקש וקבל מנה חדשה
אני התרעמתי על קינוח השוקולד שלא הציעו לנו. איך הגעתם אליו? הרי לא מופיע בתפריט הקופון.

netgie

New member
המלצרית הביאה לנו תפריט קינוחים והוא היה שם

החתולית

New member
חבל שבמסעדה כזו לא שמים לב למידת ההכנה

של בשר. נראה שמשהו מתפספס איפה שהוא בתקשורת בין המלצרים לבין המטבח.

גם אנחנו אכלנו והתאכזבנו

אני בעיקר סלדתי מהאווירה שם והעובדה ההזויה שהתלבושת של המלצריות זה שמלת מיני ממש ממש קצרה וחשופה. היום אני גם אכתוב ביקורת מסודרת כולל תמונות ופירוט התפריט...
ד"א זאת היתה ארוחה ללא קופון.. (!)

החתולית

New member
על הדיווח

חלק מהדברים שהזכרת, הועלו כאן בעבר בדיווחים שונים.

לגבי נתחי הבשר, האם מידות ההכנה היו לפי בקשתכם?
סטייק סינטה עשוי וול דן בדרך כלל יהיה יבש ולא מאד מוצלח, נתח קצבים אמור להיות מוגש מדיום ולא מעבר לזה.

מה היה מחיר הארוחה?

למעלה