תודה רבה לכולם עזרתם מאד!
אני עוברת על כל ההמלצות שלכם ורושמת את כולן, אשתדל להגיע לפחות לחלק משלל ההמלצות (הזמן קצר והמלאכה מרובה...)
מכיוון שהנסיעה ממש בקרוב, כנראה שכבר לא נצליח להזמין מקום לפרנצ'י (לפי אתר האינטרנט אין מקום בטווח של יותר מחודש!) אבל אולי נקפוץ לבר היין ומשם ננסה את מזלנו לזלוג למסעדה.
salo ראיתי שהמלצת בין השאר על פייר סאנג, המסעדה הזו הופיעה ברשימת הMUST של הפעם שעברה בפריז, בקיץ האחרון. ואכן היה מעולה.
למסעדה יש קטע שאנחנו אהבנו - מקבלים לשולחן מנות קבועות, בלי לבחור ובלי לקבל הסבר ממה מורכבת המנה. רק אחרי שמסיימים את המנה (מנקים את הצלחת, במקרה שלנו), מנסים לנחש מאילו מרכיבים היא בנויה, והמלצר (או הברמן-אנחנו ישבנו על הבר הקטן בכניסה, מול שף פייר סאנג שמבשל במרץ, מומלץ בחום) מספר ממה בדיוק המנה עשויה. מעבר לגימיק הנחמד, כל המנות היו מצוינות. נהננו מאד.
מסעדה נוספת שנחשפתי אליה בביקור האחרון והיתה נהדרת, היא ביסטרו קטן ודי חבוי באזור המארה בשם metropolitain:
http://www.metroresto.fr/
אוכל מצוין כמו שהצרפתים יודעים לעשות ולא יקר מאד (כ-50 יורו בערב). ממליצה בחום.
שוב לכולם על ההמלצות השוות, נדאג לעדכן מיד כשנחזור וכשנפצח בדיאטה