אורנה ואלה עם קופון

גסטרו

New member
אורנה ואלה עם קופון

פעם פעם זו היתה מסעדה חביבה עלינו עם בקורים תכופים בעיקר עם הצמחוני . ארוחת ערב שם לפני כשנה לא השאירה חותם אבל קופונים של 45שח לתשלום של 90 הביאונו לשם
בעבר הם לא הסכימו לשמור מקום, לא עוד . חמישי בערב- מצאתי חניה ברח שיינקין (!!!) , המסעדה היתה די מלאה , הושיבו אותנו בשולחן זעיר פינתי עם רגל מתנדנדת שטופלה עי המלצר

סלסלת לחם - 14 שח אכזב- 4 חצאי פרוסות של לחם כהה סתמי ולא טרי ושתי פרוסות של לחם בהיר עם קרום כהה ועבה מדי
מנה קטנה של לביבות בטטה - לא הבנתי על מה המהומה - מתוקות מדי דביקות מדי
לו מרק שעועית שחורה שהיה סמיך , חרפרף וכלל עלה דפנה בשלמותו

עיקריות- ממיוחדי היום לקחתי נתחי פילה עגל על ירקות אפויים- מנה מצוינת- נתחי בשר עשויים מדויק, עסיסיים עם רוטב צ'ימיצורי על כל נתח , הירקות פרחי כרובית נחמדים, ברוקולי סמרטוטי ,שתי פרוסות דלעת ערמונים נהדרות ובצל. 98 שח מחיר המנה . רק חבל שהוגשה ללא סכין מתאים וקצת נלחמתי לפרוס עם הסכין הקהה .
לו סניה כרובית עם מג'דרה- צלחת עם פרוסות עגבניה עליה פרחי כרובית הכל אפוי עם טחינה מעל - אמר שנחמד טעים אבל לא מנה שיזמין שוב

מים קבלנו בקנקן קרמיקה אבל בטמפ החדר . עם אספרסו קצר החשבון 250 שח לפני ניכוי הקופון . השרות- המלצר היה נחמד אבל לא זמין- היה צריך לנפנף לקבל חשבון , אי אפדר היה לבקש סכין מתאים . אגב התפריט שלהם כמעט ולא השתנה , די מצומצם ובכל זאת היה מלא .

Noeett

New member
גם אני מעולם לא הבנתי על מה המהומה

הייתי פעמיים, לפני די הרבה שנים ולא חזרתי.

תפריט מצומצם מאד, יקר מאד, אוכל בינוני וחסר מעוף.
סלט הכל שהומלץ התלהבות רבה ע"י כל העולם ואשתו היה סתם סלט קטן ולא מזהיר עם רוטב טעים.
לביבות בטטה כנל מתוקות ולא מדהימות.
ועוד כמה מנות סתמיות ויקרות להחריד.

לא חזרתי, באמת שאינני מבינה על שום מה ההתלהבות הגדולה.

החתולית

New member
מעולם לא אכלתי באורנה ואלה

התפריט של המסעדה לא נראה לי מעניין במיוחד, ובפעמים בהן חברים רצו לאכול שם, התור היה ארוך מדי לטעמנו.

הדיווח שלך לא גרם לי לרצות לאכול באורנה ואלה.

niznaz1

New member
אכלנו שם פעם אחת

אכל טוב, מנות לא גדולות, במחיר לא זול
לא חזרנו

יויו13

New member
תודה על הדיווח , במשך שנים שאלתי את עצמי

מה יש במקום הזה שמגיע למצב שאנשים עומדים בתור כדי לאכול בו
נכתבים ספרים ונכתרים כתרים .
מה כזה מיוחד בלביבות בטטה או בסלט
עד היום לא מצאתי תשובה
ובסתר ליבי גם החלטתי שמפסיק לחפש
אאל"ט גם מעולם לא כתבתי על ביקורי שם.

אם מצאת חנייה בשנקין אולי כדאי למלא טופס לוטו

:)

תודה על הדיווח...
שמעתי כל כך הרבה על הלביבות בטטה ותמיד רציתי לנסות..
האמת כשראיתי את המתכון באינטרנט, לא ממש הבנתי מה ההתלהבות..נקרא כמו לביבות בטטה רגילו...פתאום המחיר נראה יקר מידי...

אם אני לא טועה יש להם מנה של סופלה גבינה (בודינו או משהו כזה) שתמיד היה נשמע טוב אבל מחיר יחסית גבוה....

בכל מקרה, תודה על הדיווח....נראה שחסכת לי אכזבה...

גסטרו

New member
כן מזמן - קצת כמו חביתה תפוחה ....

למיטב זכרוני מסתובב המתכון ברשת ולא מסובך.

למעלה