הרברט סמואל הכשרה - ארנה הרצליה

גסטרו

New member
הרברט סמואל הכשרה - ארנה הרצליה

דיווח ראשון כאן ?
המסעדה שוכנת בתוככי מלון ריץ קרלטון - הכניסה מהצד המזרחי של המלון- נכנסים ללובי זעיר ממנו מעלית לקומה של הלובי הראשי עתיר כורסאות צופה למרינה , ממנו יוצא "פרוזדור" בו שוכנת המסעדה- צרה וארוכה ללא תחושת אינטימיות לטעמי , בין השולחנות מחיצות עשויות שלבים לבנים ואני נזכרת במחיצות דומות בHS הותיקה שם ניקיתי את השלבים ליד במגבונים לחים , כל כך לא פרטי ודורש עבודת ניקוי זיסיפית . בצד אחד של המסעדה ארון יינות והצד השני קיר זכוכית צופה למרינה ואף מרפסת קטנה בה ישבו סועדים (רוח פרצים בכל פעם שנפתחה הדלת להגיש להם)

הגענו לשם לארוחת פרידה מהאחיין הדתי שהגיע כאן בבקור ארוך , עיסקית של 88 שח מוגשת גם ביום ששי, הזהירו אותנו לא לאחר כי המטבח נסגר בשעה 14.30 אבל גם בשעה 15.30 נראו סועדים נכנסים למסעדה שהיתה בתפוסה מלאה
למרות שפע מלצרים מתרוצצים וכמה "מפקחים" בלבוש שחור השרות היה איטי ומפוזר. על השולחן היתה כבר צלחת אובלית עם שמן זית בלסמי , 3 זיתים ושתי שינים שום אפויות (שולחן של ארבעה!), ללחם לקח המון זמן להגיע ובינתים חוסלו הזיתים- לבקשתי קבלנו פנכה עם זיתים נוספים אבל ללא שיני שום לצערה של חובבת השום.
אחרי המתנה של 25 דקות הגיע , כמ ו בHS
כלי מתכת ובו 2 לחמיות מקמח לבן וכמה פרוסות של לחם כהה טעים
המשך יבוא
 

גסטרו

New member
סליחה, היתה תקלה- המשך ותיקון- פרקטי- כמובן

הלחם חוסל חיש קל עי האחיין הרזה , הצמחונית ואמתכם שגוועה מרעב אחרי יום עבודה נמרץ , לבקשתי קבלנו כלי לחים נוסף הפעם היו בו פרוסות לחם עם אגוזי לוז ולחמיה אחת קשה ולא אכילה- כאילו נשכחה בתחתית הכלי משלשום ....
ולאוכל- ראשונות
לצמחונית סלט עגבניות המפורסם של רושפלד- חסרונה של גבינת המאירי בלט מאד במנה- לדבריה
אינבולנטיני חציל- פרוסת חציל אפוי חובקת אלומת אטריות סובה ברוטב אסיאתי- הסועד התמוגג
טרטר סלמון לאחיין - על שלולית רוטב ממ שחריף (ללא אזהרה) עיגות קטן של קוביות סלמון אבוקדו- הנער התלהב מהצילחות ואף אהב את טעמי המנה _לדעתי פעם ראשונה ב 22 שנות חייו שהוא במסעדת שף)
ולי שילוב של קוביות טונה ואינטיאס מוקפות בקרם חצילים שהיה לו טעם די תפל והזכיר לי גבינה לבנה ובקצה משיחות של חציל טחון על קליפתו -חריף.

לציין שקבלנו 3 מנות והנער חיכה וחיכה- למזלנו חלף המלצר לשאול האם הכל בסדר וחיש קל הביא את המנה החסרה .

עיקריות - לצמחונית ניוקי עם ערמונים- גם כאן חסרון הפרמזן פגם במנה
לנער פילה בורי על מצע קינואה וסלט משוואיה- המנה הוגשה במחבת נאה - שני פילטים של דג- גם הפעם הוא התפעל מהצילחות וגם משילוב הטעמים
ולנו אנטרקוט קצוץ- כלומר המבורגר - קציצה עבה מאד בוטב עם בצל קטן אפוי ובצד טריזי תפוח אדמה אפויים עם הקליפה- טעם של תפוד מדורה- טוב מאד. המבורגר הוזמן מדיום והיו בו קטעי "רייר" במרכז . מנה חביבה לא WOW

חלקנו קינוח אחד של פס שוקולד עליו קרמל וסביבו סלילי של רצועות שוקולד (שוב האורח מתפעל מאד ) עם גלידת קוקוס ואספרסו כפול אחד - בסדר גמור
שתינו בקבוק סן פלגרינו (נשמתי יצאה עד שהגיע הקרח) - מתברר שתומחר במחיר של 36 שח (!!!) וקולה זירו אחד- 18 שח (!!)

חשבון הגיע ואני רואה חיוב על 3 ארוחות וקולה אחת- עד שמצאתי מלצר והסברתי שנפלה טעות - הלך הלך הלך וחזר עם חשבון חדש- 4 ארוחות ושתיה קלה בלי הקינוח והקפה- 404 שח -בשלב זה נשברתי שילמתי עם טיפ של 50 שח ויצאתי על מנת שלא לשוב אלא אם יהיה אילוץ של שומרי כשרות אז העיסקית שם בהחלט משתלמת.
המסעדה פתוחה כבר מספר חודשים ונראה שצוות המלצרים רחוק מלהיות משופשף. האורח שלנו נהנה מאד וזה מה שחשוב. לצמחונים ממש לא מומלץ.
 

החתולית

New member
על הדיווח

די מאכזב.
במסעדה של רושפלד במלון כמו הריץ, מצפים בצדק רב להרבה יותר מכל הבחינות.
 
למעלה