והאוסף שלי- הוטל מונטיפיורי ורוקח 73

גסטרו

New member
הוטל מונטיפיורי- עיסקית

לפני אחהצ של עבודה קשה "קפצתי" לארוחת צהרים עם ספר כדי להעביר את הזמן בין המנות , בשעה 13.3- היה ריק ,יחסית לעבר ,וכבר דאגתי אך כשעזבתי לקראת 14.40 היה מלא , בשולחן סמוך אפילו ראיתי שפית ידועה - סועדת לפני סרביס הערב שלה

העיסקית כוללת - 2 בגטונים שהוגשו לוהטים מדי- אי אפשר היה לאכול ובינתים הגיעה המנה הראשונה
ממיוחדי היום- מוס סלמון על פרוסת בריוש - עדין ומאד טעים לצידו סלטון של שומר עם צלפים - יופי של מנה מיוחדת עם שילוב טעמים רענן
עיקרית - הקבועה שלי- צ'יקן טיקה- חזה עוף צלוי עם פרוסות קישואים צרובות , קערית אורז טיפה דביק וכך אני אוהבת וכוסית של רוטב שהפעם היה פחות טעים לי אבל בסך הכל מנה טעימה למרות שקצה של אחת מפרוסות העוף היה עבה ותוכו לא עשוי- נשאר מספיק לאכול וגם הבגטון הצתטנן נמרח בחמאה ונאכל בהנאה
העיקרית כוללת קפה ו"מתוק קטן" , המתוק היה כוסית זכוכית (של צ'ייסר נראה לי ) עם גנאש שוקולד - בדיוק כמות המתוק הדרושה, הקפה הקר הוגש לי מפורק בצורה מרשימה (אחרי שהמלצרית שמעה איך אני רוצה אותו) - כוס זכוכית מלאה כדי חצי במים עם קרח, קנקן כסף עם אספרסו, קנקן חלב וקנקן מי סוכר וכך הרכבתי לי קפה קר בחוזק האהוב עלי.

72 לא כולל שרות. בודאי שאחזור . מים אגב הוגשו צוננים בכוס זכוכית .
העיסקית שלהם אחת ה משתלמות בעיר וברשת ברודו ללא ספק

אושר מ

New member
העסקית המשתלמת בעיר כבר שנים

מסכימה איתך לחלוטין בקביעה הזו.
אם כי לדעתי קצת מתחרה בה העסקית של הבסטה

גסטרו

New member
רוקח 73 צהרים עם קופון

149 שח הקופון והיה כאן דיון האם הוא שווה. אין ספק שבערב שווה מאד, היות וגם ביום ששי יש להם עיסקית - טוב לדעת !!! לא עסקתי בתחשיב

לפתיחה סלסלת לחם מ3 סוגים - פרוסות בגט נהדר, פרוסות לחם כהה ופרוסות חלה או בריוש- טעמתי כזית , הוגש עם טאפנד זיתים מעולה בכמות נדיבה ורסק עגבניות , לא היתה חמאה
מים הוגשו בקנקן זכוכית עם קרח- הידד !

לראשונה הוא אכל את המנה הקבועה שלו ביסק סרטנים - אמר שטיפה מלוח לו מדי ואני חטאתי בפטה כבד ברולה שהיה חביב ועיקר תפארתו על ריבת צימוקים שהקיפה את הצלחת וגם סלט קטן של נבטי צנונית , כמובן גם שתי אצבעות טוסט

עיקריות- לו ניוקי תפוחי אדמה עם כבדי עוף- מנה גדולה- מרב שעסקנו בשיחה בעיניני בריאות וטופס 17 שכחתי לברר איך , אבל צלחתו נשארה ריקה , אני לקחתי בתוספת 20 שח פילה דניס על קנלוני חציל- מלית הקנלוני היתה תפלה אבל הבצק עדין וטעים, הדג עסיסי , הדג כוסה ברומסקו שקדים והיו גם נגיעות ממרח לימון כבוש. מנה "פשוטה" וטעימה

קינוח- הוא בגמילה מסוכרים , המלצר הציע לי לקחת קינוח אחד ארוז אבל קבלנו שנים לשולחן- מוס שוקולד אלוהי (!!!) אחד הטובים שאכלתי וסיבה לחזור לשם בהקדם - מוס אוורירי סביבו שטרויזל בו מעט מלח השילוב של נגיעת מלח עם מתיקות המוס - שאפו. וטירמיסו בכוס - לדעתי עשוי מקצפת ולא מסקרפונה- טעמתי מעט - כבר הייתי מלאה
הוא קבל את הקפה בדיוק כמו שתמיד מבקש ולרב לא מקבל- כוס זכוכית גדולה עם כפול ארוך ולי תה עם נענע
גם יין היה בקופון- אדום כלשהוא לו קאוה צוננת לי

היה נעים מאד לשבת לשיחת רעים ארוכה, החניה הנוחה בונוס . מומלץ בהחלט - להוסיף לאופציות עיסקיות יום ששי ולא לשכחו להזמין מוס שוקולד לקינוח !

Czerniak

New member
תודה רבה

הטיפ על יום שישי מעולה, אני מאוד רוצה לאכול שם, אבל תמיד בצהריים המיקום שלה לא מסתדר לי...

החתולית

New member
על הדיווחים

אני מתגעגעת לארוחות הבוקר של יום שישי ברוקח 73. השירות היה איטי מאד, אבל האוכל היה מצויין.

עפ"י כלכליסט מהבוקר המסעדה נסגרת

אייל לביא החליט לסגור את המסעדה בלוקיישן הנוכחי
והמקום יהפוך גן ארועים

כמה חבל מסעדה טובה בלוקיישן מקסים

איפה יש שם מקום לגן אירועים?

אולי ל'פינת' אירועים. הלוקשיין היה בהחלט נוח ובעיקר החנייה.

החתולית

New member
המבנה די גדול, ויש בו גם חדר פרטי

ומרפסת. לא מספיק מקום לגן אירועים בסגנון הגנים הענקיים שאנחנו מכירים, אבל מספיק מקום לקיים אירועים של 200-300 איש.

מכירה את המבנה. לא ייכנסו 200-300...

אבל יש באמת ביקוש למקומות לאירועים מצומצמים יותר ואולי זה הרעיון.

החתולית

New member
קראתי כעת את הכתבה

מדובר בה על "מתחם אירועים".

את צודקת בעניין האירועים המצומצמים. קיימים הרבה גנים ואולמות גדולים ויקרים. חסרים מקומות קטנים ונעימים בהם אפשר לערוך אירועים מצומצמים.

RandS

New member
ממש ככה. מסעדת הבית שלי.

אהבתי אותה גם בגלל האוכל אבל בעיקר כי היא היתה מרוחקת ממרכז העניינים התל אביבי, מה שהפך אותה מאוד נוחה ונגישה.
לצערי אני מניחה שלריחוק היתה משמעות כלכלית לא פשוטה עבור הבעלים.

גסטרו

New member
אוי אוי ,כקוראת דה מרקר מודה על המידע-

ארוץ מהר לאכול עוד פעם את מוס השוקולדהנפלא

אני זוכרת את הפתיחה - היו 20% הנחת הרצה ...

שתי המסעדות שנסגרות בדיווח הנ"ל

יצאו לאחרונה במבצעי קופונים
ודווקא זכו לשבחים
טרומפלדור 10 ורוקח 73
חבל על שתיהן

bruno01

New member
ברוקח יש קופונים כבר לפחות שנתיים.

רוב המסעדות חיות פחות זמן מאקורד הסיום הזה...

אני לא בטוח שדווקא פה זה קשור.

למעלה