ההאפי האוור המשתלמת בתל אביב - דלידה בלוינסקי

londi81

New member
ההאפי האוור המשתלמת בתל אביב - דלידה בלוינסקי

לאנשים כמוני - כלומר נטולי ילדים, שגרים במרכז תל אביב, מעריכים אוכל טוב ועובדים מהבית נועדה ההאפי האוור. כמעט באף יום אין מבחינתי שום מניעה להגיע ב 18:00 לכל מקום בתל אביב ולאכול ולשתות עד לא ידע..
עד היום הגבלתי את עצמי למקומות ליד הבית (נניח השם טוב במסריק) - בהם בהאפי האוור השתייה מאוד משתלמת, והאוכל, הוא סתם ליד - תירוץ. השבוע הבנתי שהקונספט לא נכון - ושאם כל הכובד לבירה בחצי מחיר, אוכל במחירים נורמליים ומשתלמיים "שווה" הרבה יותר - וכך אחרי שזממתי לא מעט על להגיע לשוק לוינסקי ב 18:00 (בכל זאת החברים שלי הם כאלה שעובדים בשעות "נורמליות"), הצלחתי לשכנע חברה לבוא איתי ביום ראשון, ואחרי חוויה מעולה במיוחד,, שיכנעתי חברה שנייה לבצטרף אליי שוב לביקור היום בערב.

בקיצור - יופי של אוכל, יופי של שתייה - ובין 18:00 ל 20:00 - המחירים - איך לומר - מגוחכים...
בהאפי האור התפריט בחצי מחיר (כלומר מנות האוכל) והקוקטיילים הם ב 1+1
אז היום שתינו שני קוקיטטלים - הפונטץ ברלין (על בסיס וודקה אפרסקים ותפוחים וג'ינגר אייל) שהיה נדיב, מרווה, לא מתוק מדי ושניים כאלו גרמו להיות שמחה וטובת לב - כלומר שהיה שם מספיק אלכוהול לשמח לבב אנוש... שתינו גם קוקייטל על בסיס תפוחים אפרול וודקה (לא זוכרת את שמו) שהיה מריר במיוחד, שזה נחמד לקוקטייל אבל לא לשני קוקטיילים - כלומר היה לו טעם מאוד "ייחודי". כל אחד מהקוקטיילים עולה 35 ש"ח - שזה מחיר סביר לאחד וממש משתלם לשניים במסגרת ההאפי האוור.

אבל אנחנו בכלל באנו לאכול - ואכן אכלנו...
לנשנוש בקטנה קרוסיטני סרדינים עם פלפל צ'ומה 0 טעים, נגיס, טרי - הפלפל נתן קיק חריף, הסרדינים היו טריים ומטופלים היטב - - שני ביסים ונגמר.
מהמנות הבינוניות:
רביולי סרטנים ושרימפס בציר דגים ופסטיס עם חלמון כבוש (לא יודעת מה היה כבוש בו) - שלושה רביולים שהיו עשויים באופן לא אחיד מבחינת בצק אבל שהמילוי שלהם היה פשוט מושלם - נגיס, בעל טעם מובחן של שרימפס ובשר סרטנים, אבל מעל הכל שחו ברוטב שאני מוכנה להתקלח בו יום יום. לא יודעת מה היה בו אבל בחיי שאם היו מציעים לי כוס מלאה ברוטב של הרביולי לשתות עם קש - הייתי מוכנה לשלם על זה.
סלט זוקיני ומוצרלה באפלו - שכלל פרוסות זוקיני טריות, ארטישוק, זיתים, עגבניות שרי מוצרלה באפלו וסוג של סלסת עגבניות והגיע גם עם שתי פרוסות לחם טוב - בעייני אחד הסלטים המרעננים שפגשתי - נדיב, מלא בטעמים, מלא במרקמים - כזה שלא מתחשק שייגמר
כנאפה בשר טלה וגבינת עיזים - המנה הזו החווירה ביחס למנות האחרות בעיקר בגלל יחס לא פרופצינלי בין הקדאיף שהשתלט קמעה על הטלה והגבינה - אבל האמת שהיא הייתה טעימה ונחמדה - ורק לא עשתה לי את הוואו שעשו לי המנות האחרות..

כל זה פלוס סודה ואספרסו (במחיר רגיל) - במחיר המשתלם במיוחד של 165 ש"ח.. 25 ש"ח טיפ הופך את דלידה בעייני לאחד המקומות הטעימים והמשתלמים בתל אביב...
 

salo22

New member
תודה

אני מתאר לעצמי שזה מקום קטן יחסית, היה עמוס בהפי אוור ?
 

londi81

New member
לא ולא

המקום לא קטן בכלל (גם לא ענק, אבל יותר גדול מאוזריה ומהחלוצים 3) והיה ממש לא מלא, הייתי אומרת אפילו ריק...
 

החתולית

New member
נקרא נחמד מאד

עדיין לא נכנס לדיסק שלי העניין של HAPPY HOUR בארץ. כשאני בתל-אביב בשעות כאלה, אני תמיד מחפשת מה לעשות, ולא חושבת לכיוון הזה.
 

londi81

New member
זה באמת עניין של תרבות

גם אין פה תרבות שתייה מבוססת דיה, גם לא מאוד מקובל פה לצאת לשתות ישר אחרי העבודה (געגועיי הכנים לבירה של חמש אחרי העבודה בלונדון, כשאי אפשר לעבור על מדרכה מרוב שהפאבים מפוצצים), והכי גרוע ששעות העבודה פה כל כך הזויות, שבאמת לחלק גדול האנשים בירה ב 6 אחרי העבודה נשמע כמו חצי יום חופש - באסה
 

pix37

New member
1+ כל כך נכון

לפעמים חייבים לעשות עצירה בדרך הביתה רק כדי להחליף את האנרגיות.

לחזור מיום אינטסיבי במשרד ישר הביתה זה לא תמיד כיף והלוואי שהיה יותר מקובל בארץ לעצור בפאב לזמן קצר.
 

pix37

New member
ואם כבר תרבות שתיה מה הקטע בארץ לשבת על כסא

כאשר שותים ?
כאשר שותים בעמידה נוצרת זרימה נוחה יותר בחלל של אנשים יותר קל לשוחח להתנייד ובכלל להרגיש את המקום ולייצר אוירה.

אף פעם לא הבנתי את ההתעקשות של כולם כאן לתפוס שולחן ולשתות בישיבה.
 
חחחי כי אנחנו חייבים "משהוא קטן בצד"

הם רק שותים.
גם קפה באיטליה <גם בספרד אבל יותר בקטנה> נצרך בצורה זו.
כל השנים בחו"ל שונים לא הצליחו לחנך אותי אחרת...
כל פעם שנפגשים בעמידה בלי לנשנש אני סובלת מחדש.
 

Gרר

New member
זה מאד תלוי

אם אתה בא לשתות עם מישהו ספציפי יותר נוח לשבת על שולחן. אם סתם באים לאיזה דרינק לבד או עם כמה חברים - זה באמת יותר נוח בעמידה, אבל אז כמובן זה קצת בעייתי עם האוכל...
 
קשה לי לדמיין את עצמי הולכת לבר לבד לדרינק..

אבל לאכול לבד במסעדה (חוץ מבערב) ממש לא מפריע לי ולפעמים אני גם מעגיפה ללכצ לבד...

האם מקובל בארץ ללכת לבד לברים ורק אני מוזרה?...
 
כולנו מוזרים. עשי מה שבא לך!

אישית, אין לי בעיה לשתות לבד. למען האמת ממש ברמה שאסיים להקליד אמזוג לי כוסית יין ואשתה לבד. בחושך.
 
חח... בבית גם לי לא מפריע לשתות לבד....

אבל קשה לי לדמיין את עצמי ללכת לבר או פאב לבד...
 

pix37

New member
מקובל מאוד - לכן יש בארים

פחות מקובל לשבת לסד על שולחן בפאב אבל אין בעיה לצאת לבד וחשבת על הבאר
 

RandS

New member
קרה לי המון, אבל יותר בחו"ל מאשר בארץ

אני מאוד נהנית ללכת לברים גם עם אנשים וגם בלי.
 

Gרר

New member
לא יצא לי הרבה

אבל כשכבר יצא לי - לא היתה שום בעיה לשבת על הבר לבד. זה היה בעיקר בחו"ל, בנסיעות עבודה. לא רואה הבדל גדול לעשות את זה בארץ. זה אחד מהשירותים שפאב אמור להציע לאנשים בודדים


בפאב שהוא מלא יחסית ויש הרבה אנשים ששותים בעמידה - נראה לי שגם לא צריכה להיות בעיה לשתות בעמידה. בפאב ריק זה כמובן awkward לחלוטין...
 

lriemann

New member
סמבוסק זנב שור

אמורה להיות המנה המנצחת של המקום.

חייב להגיע לשם לפני שהם מפסיקים את ההאפי אוור.
 

lady D 123

New member
היתי שם מס' פעמים עם חברות וממש נהננו

האוכל טעים והמחיר משתלם
ומעבר ל50% הנחה בתפריט בעסקית עד 20:00 הם מפנקים בצ'ייסרים ובכלל השירות שם חמוד
אני די נהנת שם
 
למעלה