ארוחת טעימות באואזיס- רוצו (גם מחר)

אושר מ

New member
ארוחת טעימות באואזיס- רוצו (גם מחר)

רימה החליטה לעשות ארוחת אעימות לכבוד ימי המונדיאל.
ראיתי את זה במקרה בפייסבוק והחלטנו לזרום.

אין למ זמן לכתוב בפירוט אז בקצרה, הארוחה מוגשת גם מחר - אם יש מקום, רוצו.
רימה מגישה 4 ראשונות ועיקרית במחיר 125 שקלים.
המנות מצויינות ברובן הגדול והארוחה מגוונת וכיפית.

אנסה לכתוב עוד בהמשך
 

גסטרו

New member
על זה נאמר- בעלת הבית השתגעה


ארוחה נהדרת במחיר מצחיק
בשולחן ליד אושר נהננו מ
לו טרטר בשר על קרקר קריספי - התמוגג
לי שני פלחי פלמידהנ טריה על סלט אסיאתי חרפרף מעולה

לכל אחד- סלט הזוקיני המפורסם בכמות מכובדת , פטריות צלויות , סלט קיץ- שומר עם גבינה כחולה ופירות קיץ - מנה לכל אחד !!1

עיקרית - לו פסטה עם גבינה לא זוכרת פרוט אבל נהנה מאד ולי בתוספת 30 שח מנה בשם פריז- פרוסת פרנץ טוסט עליו פרוסות חזה ברווז נפלאות עם טפטופי מרקחת סיגליות ובצד נקטרינה צלויה- מנה גאונית !!!!!

לקינוח קבלנו כוסיות של משקה תה ירוק , הוא לקח גם אפוגטו שהיה מושלם
סן פלגרינו גדול מתומחר שם ב 21 שח בלבד

החשבון כ 350 שח לא כולל שרות שיהה המצוין
 
איזה כייף

תמיד טעים שם
ועכשיו במחיר סביר יחסית....
כנראה גם לקראת המעבר דירה
 
לא זוכרת כתובת מדוייקת

מונטיפיורי ? אזור כלבו שלום ?
בטח תהייה הודעה מסודרת בפייס שלהם.
 
נקרא מצויין

ומאכזב שאני באמצע תקופת מבחנים ככה שאין סיכוי שאוכל לממש את זה
 

bruno01

New member
בהחלט ארוחה ממש משתלמת וגם טעימה

מאוד.

כיף גם שכל המנות הראשונות הן גרסאות אישיות מוקטנות ולא מנות לחלוקה.
אהבתי במיוחד את הטרטר האסייתי, ואת התוספת הלא שגרתית של פניני הטפיוקה, שהוסיפו מרקם מגניב יחד עם החלמון, ואת מנת הונג קונג שכולתת בשר חזיר צלוי, מעט שומני וקריספי, על פנקייק עבי ופריך מאורז שחור שסופג ממש היטב את הטעמים. מנה ממש מעולה.
בקינוחים אהבתי במיוחד את השוט הקטן של הלאטה מאצ'ה (הייתי מוכן לשתות גלון שלו, בעיקר כי אני מכור למאצ'ה) ,הגלידת קרמל מלוח שבאה עם פירורי עוגיות ותת הנקטרינה המקורמלת בסוכר ופלפל סצ'ואן שהגיעה עם גלידת כפיר ליים. וואו, כמה שהגלידה הזו היתה טעימה!

בסך הכל חוויה מהנה מאוד, ואני מקווה שיהיו עוד הזדמנויות כמוה.

אני מנסה להעלות כמה תמונות עם הכלי החדש, אבל לא צילמתי הכל וגם הכל צולם בנייד ולא במצלמה.













 

salo22

New member
יפה מאוד הממשק נראה ממש לעניין

משנה לגמרי את הסירבול שהיה בעבר בדיווחים עם תמונות, תודה על השיתוף.
 

inבאלי

New member
תודה ושאלה לגבי סלט זוקיני

איך לדעתך מכינים אותו?
אני מקבלת עכשיו פעמיים בשבוע זוקיני טרי טרי ישר מהשיח ומחפשת מתכונים לניצולו.
תודה
 

גסטרו

New member
הזוקיני נפרס לרצועות עם פומפיה גסה

רוטב- מיץ לימון, מלח גס, שמן כמהין ושבבי פרמזן.
SIMPLE AIM שהיתה מנהל כאן שיחזרה אותו בצורה מוצלחת והפך אצלה למתכון קבע- שלי לה מסר
 

inבאלי

New member
תודה גסטרו

גיליתי ששמן הכמהין שלי ארוז ביחד עם שאר המטבח עקב שיפוצים וחזרתי לגרסא הקבועה שלי עם נענע ושום.
 
למעלה