nולה על הישרדות 6
New member
המלצות ספציפיות לפריז
קודם כל, היי, כיף לי, אני נוסע עם המשפחה לפריז
(הסיבה המקורית היא לראות את ארקטיק מאנקיז, אבל אפילו רק האוכל זה דבר ששווה לטוס בשבילו). אני יודע שיש פה הרבה מומחי פריז ואני זקוק להמלצות ספציפיות בכל מה שקשור לקולינריה בעיר- אוקיי, אולי לא מאוד ספציפיות, אבל אני כן אשתדל לתת כמה קריטריונים בשביל שתעזרו לי לצמצם את הכמות הבאמת אינסופית של מסעדות אליהן אפשר ללכת.
- התוכנית שלי היא מסעדת מישלן אחת לעסקית צהריים במחיר סביר, מסעדת מישלן אחת לארוחת ערב במחיר יקר אך לא מטורף, ועוד שני ביסטרואים טובים עם אוכל צרפתי מגניב שכזה.
- למזלנו מצאנו דירה במקום מצויין באיזור מרכז פריז אז יש עדיפות למסעדות במרכז.
- כל המשפחה חוץ ממני שומרת כשרות במידת מה- לא יאכלו פירות ים או חזיר, וגם לא בשר עם חלב כשזה בולט (פילה ופירה עם חמאה וכו' לא מפריע וגם בלתי נמנע, אבל צ'יזבורגר למשל לא בא בחשבון), אז רצוי מסעדה שלא מתבססת כמעט באופן בלעדי על מאכלים לא כשרים.
- לי יש ראש מאוד פתוח באוכל (כתית היא המסעדה האהובה עליי בפער), אבל לא כל בני המשפחה ככה, אז רצוי מסעדה עם אוכל איכותי אבל לא בהכרח מולוקלרי ומודרני מדי.
- אחרון חביב, אחד מבני המשפחה צמחוני, וצריך שיהיו לו מנה ראשונה ועיקרית שהוא יכול לאכול.
אם יש למישהו רעיונות למקומות מומלצים שתואמים לקריטריונים אני אשמח לשמוע
ועל הדרך- מה השוק המומלץ ביותר?
תודה מראש!
קודם כל, היי, כיף לי, אני נוסע עם המשפחה לפריז
- התוכנית שלי היא מסעדת מישלן אחת לעסקית צהריים במחיר סביר, מסעדת מישלן אחת לארוחת ערב במחיר יקר אך לא מטורף, ועוד שני ביסטרואים טובים עם אוכל צרפתי מגניב שכזה.
- למזלנו מצאנו דירה במקום מצויין באיזור מרכז פריז אז יש עדיפות למסעדות במרכז.
- כל המשפחה חוץ ממני שומרת כשרות במידת מה- לא יאכלו פירות ים או חזיר, וגם לא בשר עם חלב כשזה בולט (פילה ופירה עם חמאה וכו' לא מפריע וגם בלתי נמנע, אבל צ'יזבורגר למשל לא בא בחשבון), אז רצוי מסעדה שלא מתבססת כמעט באופן בלעדי על מאכלים לא כשרים.
- לי יש ראש מאוד פתוח באוכל (כתית היא המסעדה האהובה עליי בפער), אבל לא כל בני המשפחה ככה, אז רצוי מסעדה עם אוכל איכותי אבל לא בהכרח מולוקלרי ומודרני מדי.
- אחרון חביב, אחד מבני המשפחה צמחוני, וצריך שיהיו לו מנה ראשונה ועיקרית שהוא יכול לאכול.
אם יש למישהו רעיונות למקומות מומלצים שתואמים לקריטריונים אני אשמח לשמוע
ועל הדרך- מה השוק המומלץ ביותר?
תודה מראש!