עסקית בפאב הנולה סוקס בחיפה

horseradish

New member
עסקית בפאב הנולה סוקס בחיפה

הבטחתי ביקורת פאבים וזה מה שתקבלו


היום החלטנו אני ובעלי לנסות את העסקית הדי משתלמת של פאב הנולה סוקס במרכז זיו, נוה שאנן.
העסקית שלהם היא מ 12.00 עד 17.00 וכוללת 1+1 בעיקריות במחיר של היקרה מבין השתיים. כלומר, קחו שתי עיקריות ושלמו על אחת מהן. אגב, חברי מועדון של הנולה סוקס יכולים להנות מהמבצע עד 20.00 אם אני לא טועה.
לקחנו המבורגר דה בייקר שכולל חמאת שום, בצלצלי שאלוט מקורמלים בסוכר חום, פטריות שמפיניון וחומץ בלסמי (56 שקלים לקציצת ליידי 170 גרם) וקייג'ן סנדוויץ' שהוא כריך בשר מוקפץ בתיבול פיקנטי, קייג'ן ושום בג'בטה עם מיונז, עגבניה וחמוצים (54 שקלים). ההמבורגר מגיע עם מטבל לבחירה ואני בחרתי את מטבל האיולי פלפלים והסנדוויץ' מגיע עם סלט קולסלאו קטן בצד.
אכלתי הרבה פעמים בנולה סוקס וההמבורגרים שלהם טובים מאוד (בעיקר התוספות מאוד מעניינות וטובות), וגם השירות טוב, אבל הפעם באתי מעמדת המבקרת, אז החוויה היתה קצת שונה. אבל רק קצת, לשמחתי.
חיכינו יחסית הרבה עד שקיבלנו תפריט והמלצרית ששירתה אותנו הגיעה, שמה דברים ומיד ברחה. זו דווקא לא תופעה נפוצה בנולה סוקס, אלא כנראה שנפלנו על מלצרית כזו. לזכותה יאמר שהיא הגישה לנו זיתים ואחרי שהקערה התרוקנה במהירות (היינו רעבים והזיתים היו טובים) היא הגישה לנו מיד קערה נוספת מלאה. האוכל הגיע יחסית מהר.
ההמבורגר שלי הוגש פתוח (זו שיטת ההגשה של ההמבורגרים בנולה סוקס), כשעל החצי התחתון של הלחמניה נמצאים ההמבורגר והתוספות שפורטו למעלה, החצי העליון של הלחמניה הפוך לידו והירקות (חסה, בצל סגול, מלפפון חמוץ ועגבניות) נמצאים בנפרד לידם.
ההמבורגר היה טוב ועסיסי, השתלב טוב עם התוספות, במידת עשייה טובה ומתאימה למה שביקשתי (מדיום-וול). הלחמניה היתה טריה ופריכה והירקות היו רעננים. אני לא יודעת אם המנה שווה את 56 השקלים מבחינת הגודל (לא מגיע עם צ'יפס) אבל היא איכותית ובמסגרת העסקית הזו היא בוודאי משתלמת.
הקייג'ן סנדוויץ' היתה מנה גדולה יותר, טובה לפי בעלי, שהגדיר אותה כ"סלופי ג'ו חריף", אך חריפה ולא פיקנטית (לתשומת ליבם של הנולה סוקס שכותבים פיקנטי בתפריט). זו חריפות מצטברת, לא כזו שתוקפת את החיך מיד, אבל כדאי לציין זאת. בעלי התקשה לצלוח את המנה ללא כמה כוסות מים (שסופקו על ידי המלצרית במהירות, עם לימון - בלי שביקשנו - יתרון מבחינתנו). הסלט שליווה את המנה היה חביב ותו לא.
לסיכום: שווה מאוד אם אתם באזור עם עוד מישהו בשעות הצהריים ואחה"צ. הייתי הולכת על ההמבורגרים (דה בייקר הוא האהוב עליי, אבל יש עוד כמה שניסינו והם טובים מאוד, כמו קוואדרו, חופש, מקסיקו סיטי ופורטובלו) ואולי מגדילה את הקציצה (יש אופציות לקציצות גדולות יותר תמורת תוספת תשלום) או לוקחת תוספת כמו צ'יפס או פוטטוס.
 
תודה על הדיווח...התובפות נשמעות ממש

מעניינות...
&nbsp
אם לא היה את המבצע הזה אז המחיר ממש גבוה לדעתי להמבורגר במשקל 170 גרם...
זה משביע בכלל?...נראה לי ממש קטן...
 

horseradish

New member
זה גבולי מבחינת המשביע...

אבל מאוד טעים :)
אני יודעת שאפשר להוסיף עוד 6 או 8 שקלים ולקבל קציצה בגודל של 220 גרם (או 10 שקלים, אני לא זוכרת בדיוק).
בכל אופן, עדיף באמת לקחת אותו בעסקית, אחרת הוא יוצא יקר מאוד..
 

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה על הדיווח!

אני לא טיפוס של פאבים, ונוטה להיות חשדנית משהו לגבי מטבחים של פאבים, תמיד יש לי תחושה שאצלם האוכל הוא בעיקר תירוץ (או עוזר לכך שאנשים ישתו יותר). כשאני רוצה לאכול אני רוצה אוכל טוב, לרוב הולכת למסעדה "אמיתית"...
אם אני מוצאת את עצמי בפאב זה לא מיוזמתי (אבל לפחות האוכל לרוב לא יקר).

על פאב נולה סוקס (לא רואה סיבה ליידע שם פרטי) שמעתי בזכות הפרסומים שלהם על מופעי ג'אז בלוחות המודעות בעיר. מדי פעם אמרתי לעצמי שצריך ללכת לבדוק, ותמיד זה נשאר בגדר "צריך"... אבל אולי באמת ננסה סוף סוף (מתישהו
). התפריט לא גדול או מגוון במיוחד (אני לא אוכלת קציצות ומעדיפה את הבשר שלי מחוץ ללחמנייה אם אני לא לוקחת אותו לדרך) אבל יש מנות שנראות נחמדות, לפחות על הנייר. חבל שלא כותבים מחירים...
 

horseradish

New member
כן, הקטע הזה שלא כותבים מחירים הוא מעיק...

רוב המנות שם מתומחרות בסביבות ה 50 ומשהו לעיקריות.
יש גם מנות טבעוניות נחמדות ואני חייבת לומר שלא אכלתי שם הרבה מעבר להמבורגרים אז אשמח אם תלכי ותדווחי על מנות אחרות בתפריט

אגב - מופעי הג'אז שלהם ממש נחמדים ונותנים בוסט נחמד להתחיל את הסופ"ש (הם בשישי בצהריים לרוב).
 

sweetdreams

New member
טוב, החוויה שלי משם היא הפוכה לגמרי

זה אחד המקומות שבאמת אני לא מבינה מהו סוד ההצלחה שלו.
בערב האווירה הכי מאוסה, עילאית ומתנשאת, ועם זאת הוא מפוצץ. מוזר מאוד העניין. כנראה שיש כאלה שהסמי-תדמית הזאת עובדת עליהם.
בצהרים, כששקט, אז באמת יותר נחמד לשבת. אבל אז.. סתם לא טעים. אכלתי שם גם את ההמבורגר. ובעיניי הוא (כמו כל התפריט) יקר, סתמי, ומאוד לא איכותי.
 

horseradish

New member
איזה המבורגר הזמנת?

מעניין... ניסיתי חצי בערך מהתפריט המבורגרים שלהם, והחצי השני לא עניין אותי כי הוא נראה סתמי. אמת לגבי שאר התפריט... אף פעם לא ממש עשה לי חשק להזמין משהו חוץ מההמבורגרים.
לגבי סוד ההצלחה - בעיקר טכניוניסטים יושבים שם וגם סטודנטים מאוניברסיטת חיפה שגרים בשכונה (נו"ש). אני מניחה שאלו לקוחות קבועים.
לעומת האווירה המעצבנת בערב (לבוא רק בחבורה גדולה אם באים אז) האווירה בשישי בצהריים מאוד נחמדה. יש יותר אנשים מבוגרים מגניבים שאוהבים מוסיקה טובה ורגוע יותר בכללי.
 

sweetdreams

New member
אני חושבת שהצליח לך כי הזמנת אותו מדיום-וול

וכנראה גם בגלל התוספות.
אני אוהבת את ההמבורגר שלי נקי בלי תוספות ומדיום-רר, אם כי במקומות כאלה אני בדר״כ מזמינה מדיום (הם לא מכינים את ההמבורגרים במקום, ובשר מופשר נא זה לא מאוד טעים), והוא פשוט לא היה מוצלח.
 

sweetdreams

New member
לגבי הקהל..

את כנראה צודקת, והמקום הוא סוג של ״מלכודת תיירים״, או ״מלכודת סטודנטים״ במקרה הזה.
אני טכניוניסטית כבר הרבה זמן, ומכירה את התופעה עוד מתקופת ההסלס שהיה שם לפני הנולה סוקס.
אבל העניין הוא שאם בהסלס, שגם הוא לא היה מקום מוצלח במיוחד, עוד היה נעים לשבת מבחינת האווירה, מאז שהם הפכו לנולה סוקס נוספה להם גם פוזה מאוד לא נעימה, ומשום מה מאז המקום הרבה יותר פורח ומשגשג, וזה החלק המפתיע בעיניי.
מה שעוד מפתיע הוא שמאז יש גם אלטרנטיבות נוספות - הסקנד פלור, הפאב החדש שנפתח כעת במקומו (שעל קנקנו עוד לא תהיתי), והכי טוב בסביבה - החונטה, הפאב שבתוך הטכניון. נכון, גם שם ההמבורגר לא מוכן במקום, אבל הוא סביר לסוגו. שאר האוכל גם כן סביר, ובכלל באף אחד מהמקומות הנ״ל האוכל זה לא פאר היצירה. אבל, המחירים ידידותיים בהרבה, האווירה נעימה בהרבה, יש היצע יפה מאוד של בירות מהחבית, ובתור פאב ומקום בילוי הוא הרבה יותר מוצלח. הדבר היחיד שקצת חבל לגביו זה שהוא כשר בשל מיקומו בתוך הטכניון, אבל, נו שויין, מה נעשה לגבי זה..?
 

horseradish

New member
החונטה ממש נחמד - הבעיה היא שהוא פחות מרכזי

בשביל טכניוניסטים שלא גרים במעונות וסטודנטים ממקומות אחרים שאינם הטכניון. אכלתי שם כמה פעמים ונהניתי, אבל בשבילי ההגעה תמיד מורכבת כי אי אפשר להיכנס עם האוטו וגם אם כן צריך אישור מיוחד ובקיצור, העצלנות מנצחת.
לגבי היורשים של הסקנד פלור, פאב בשם שאנן בר רחוב, אני חושבת שהסגנון שלו הוא יותר היפסטרי וגיקים פחות מתחברים אליו. הוא גם הרבה יותר קטן אז יותר בעיה לצאת בחבורות גדולות.
 

sweetdreams

New member
הטעות שלך היא בכלל לצאת לפאב עם אוטו


כי אז אי אפשר לשתות יותר מדי..

מהניסיון שלי, הליכה הביתה אחרי ערב שתיה באה לי מאוד טוב, אז ללכת ברגל לא היה מרתיע אותי.
 

horseradish

New member
השאלה באיזה מרחק הבית?

שלנו חצי שעה הליכה לפחות.
לא כל כך כיף... גם הגיל עושה את שלו
אין מה לעשות - גריאטריים
 

sweetdreams

New member
חחח זה גם נכון..

אז אתם תמיד יכולים לחנות מחוץ לטכניון, ולהכנס ברגל. זה דווקא ממש לא רחוק מהכניסה.
 

horseradish

New member
רעיון טוב


ננסה בהחלט!
עד כמה עמוס שם בערב? ברמה שצריך להזמין מקום?
 

sweetdreams

New member
בדר״כ ממש לא עמוס

אלא אם כן יש הופעה באותו ערב..
אם אתם יוצאים בקבוצה קטנה, אז אני לא חושבת שאתם צריכים לדאוג למקום. אלא אם כן אתם רוצים את אחד השולחנות עם הספות האדומות, ואז אולי כדאי להזמין מראש..
 
למעלה