המלצות עדכניות בניו יורק ושיקגו מישהו?

botenli

New member
המלצות עדכניות בניו יורק ושיקגו מישהו?

שלום לכולם
נוסעים (סוףסוף) לניו יורק ושיקגו, הוצאתי המלצות מקישורי הפורום ואשמח לעוד המלצות עדכניות.
אנחנו משתדלים לדגום מסעדה אחת טובה במיוחד בכל עיר באחד הערבים, וחוץ מזה משתדלים לתפוס עיסקיות משתלמות. מסעדה טובה במיוחד= לא אלה של ה300$... אבל לכיוון 100-150.
אנחנו שנינו לא אוכלים דגים/פירות ים/כרגע אני לא אוכלת סושי ואין בעיית כשרות.

אגב מה דעתכם על אתר הדירוגים yelp האם אמין (לעומת הTRIADVIDOR שאני לא סומכת עליו יותר מידי בעניינים שמעבר למלונות)?

תודה,
נועה

botenli

New member
תודה רבה

פיטר לוגר כנראה יקרה לפחות בשביל ה"לסמן V"...
לגביי אלינאה אני לא יודעת אם אנחנו קהל מתאים למקום הזה.. יותר מידי מגבלות- לא אוכלים דגים ובכלל אוכל מהים (שרצים, סרטנים וכאלה בחוץ), לא אוכלים חזיר (לא מטעמי כשרות), אני בהריון אז בכלל יש מגבלות נוספות (בעיקר אלכוהול ואוכל לא מבושל ששניהם מתבקשים במקומות כאלו).
להבנתי מגישים שם רק תפריט טעימות, ויש סיכויי לא רע שחלק מהמנות לא יתאימו לכל המגבלות שלנו... אגב דווקא מבחינת תמחור, מסעדה של 3 כוכבים, אחת הנחשבות באמריקה.. סביב 250$ לסועד זה ממש לא תמחור נורא.
תודה על ההכוונה.

עוד המלצות לשיקאגו ונ"י

EVEREST נמצאת בגורד שחקים ומשקיפה על הנוף הנהדר של העיר האוכל טוב עד טוב מאד יקרה
צ'ארלי טרוטר אחת המסעדות הטובות בשיקאגו
MK סטייקים ובשרים מצויינים
בנ"י כדאי לכם ללכת לכיוון האיטלקי כגון CASA MONO ולבקר ב"איטאלי" של מריון באטלי
וב GREEN MARKET
מסעדה נהדרת היא הBLUE HILL שבה חגג הנשיא אובמה את יום הנישואין שלו
יש מקום חמוד ב29 על השדרה השביעית RAFELE

botenli

New member
אחלה, תודה

ולידע כללי מסתבר שצ'ארלי טרוטר נסגרה
ואיטאלי על הכוונת שלי כבר שנים, גם לאוכל וגם לחומרי גלם להביא הביתה...

עכשיו יש לי באמת הרבה מקומות לבחון...

החתולית

New member
לא שמתי לב שבדקת כבר את קישורי הפורום.

botenli

New member

אגב דווקא חיפוש רגיל העלה הרבה מאוד רעיונות... טוב, הפורום הזה פעיל ומצויין.

salo22

New member
לא מצליח לענות.. מוזר מאוד..

כותב הודעות ולא נשלחות..

salo22

New member
הודעה עם תוכן ארוך לא עוברת

יותר מידי ניסיונות, מעייף כבר

hillala8

New member
בשבילנו YELP עבד מעולה

לא נפלנו איתו אפילו פעם אחת, כמובן שכמה שיש יותר דירוגים זה יותר אמין (לרוב המסעדות בניו-יורק לפחות יש עשרות דירוגים אם לא יותר).

salo22

New member
יופי, סוף סוף נשלח משהו

יש גם את תפריטי הטעימות המעניינים של Babbo ונדמה לי שהזכירו פה לא מזמן ארוחת טעימות צהריים מצויינת ב Cafe Boulud
לשאלתך ילפ חביב יחסית מול טריפ אבל שניהם כאין וכאפס, עלה נידף ככלי קבלת החלטות מול חרישה בפורומים של chowhound .. בכל מקרה אין 100% אמינות ברשת בשום מקום כמובן, מה גם שטעם וריח, אין זמן להתווכח..

salo22

New member
סליחה על המקטעים

פשוט ניסיתי איזה עשר פעמים לשלוח הודעה אחת ארוכה ולא עובד לי בכלל העסק

לינקולן ודל פוסטו עליה כתבו פה, יכולות להיות אופציות מצויינות לצהריים במחירים טובים, גם הצהריים פיקס של קפה בולוד במחיר טוב מאוד.
The nomad מקום מאוד מאוד חביב לפי השמועות כולל הופעות ג'ז אם אני לא טועה בחמישי בערב, כדאי לבדוק. המסעדה הרגועה ועדינה תמחורית של אנשי EMP ושמעתי נפלאות על מנות הלובסטר שלהם, אבל נראה שלכם זה לא יהיה רלוונטי

מאוד ממליץ אם יש זמן גם על פיצה ב Keste וסנדוויץ' ב Num Pung ויש עוד המלצות בביקורות מהעבר.. סניפי קפה בושון מומלצים גם כן, בהחלט המתוק הכי סביר שמצאתי בסיבוב האחרון.

botenli

New member
תודה על ההשקעה!!

כל המקומות נראים וממוקמים מצויין (באמת עסקיות סופר משתלמות)
אתחיל לסקור אותם. תודה, לא מובן מאליו שהתעקשת עם התפוז...

salo22

New member
בכיף, רק לקרוא היטב ביקורות ברשת

כדי להתרשם ולגבש סוג של תחושה לפחות וירטואלית, כי בהחלט כשזה מגיע למסעדות יותר "מודרניות שפיות", הפער בין העדפות וציפיות למציאות בשטח יכול בהחלט להיות בסופו של דבר סוג של אכזבה, וגם לי יצא לא מעט עם מסעדות מהסוג הזה. כמובן שתעודות ביטוח אין אבל בהחלט אלו מסעדות ראויות ומדוברות, גם באיזכורים בפורום ובכלל. אז תרגישי למה אתם אולי מתחברים יותר, למרות שגם זה לא יבטיח כלום, אבל בהחלט בהתמקדות בצהריים אני חושב שאפשר לעבור יופי של חוויות.
כמו שהזכרתי פה בעבר אני חושב שמנהטן היא אוצר בלום דווקא במסעדות "אתניות" ובאפשרויות הזולות יותר, אבל את זה כנראה ארגיש היום כמעט בהקשר של כל עיר בעולם כולל כמובן אלו בארץ &quot
אבל אני בכל מקרה לא הכי בטוח שנניח בזמן הריון זה יהיה הרעיון הטוב ביותר לנבור במסעדות מפוקפקות בצ'ינטאון &quot
אבל מבחינתי אלו המקומות המעניינים באמת..
ובהאמר כל זאת EMP הייתה חווייה בהחלט בלתי רגילה לפני שנה פלוס פלוס, אבל אז זה היה ב 135$ לצהריים מרובה מנות, היום זה 225$ ללא קשר לשעה ועם עוד קצת יותר מנות ו"טירוף".. אבל אמרת נכון שכנראה מבחינת הדג וים יהיה לכם מאוד מגביל במקום כזה, למרות שאני בטוח שישמחו לתפור תפריט מיוחד עבורכם.. זה בהחלט יקר מאוד לארוחה, אבל לפודיז זו חווייה אולטימטיבית לשנים ארוכות..
נומאד ובטוני קשורות כמובן בדרך זו או אחרת לענייני EMP והאוכל יכול להיות שם סוג של "פיצוי" בארוחה שאינה טעימות..

למעלה