המזנון - רמת החייל

foofoo77

New member
המזנון - רמת החייל

אחרי תקופה החלטתי לשים נפשי בכפי וללכת לאכול במזנון. ידיד טוב שלי ואני היינו צריכים ערב להוציא עצבים (אחד על השניה) ובסופו רעבים התגלגלנו לשם. אני לקחתי מינוט סטייק מינוס הבצל. היה נחמד מאוד אבל יש משהו מבאס בפיתה ספוגה ורטובה שמתפרקת והכל נוזל אבל היה טעים בסה״כ. הוא לקח מתיאס שהם כובשים במקום עם שמנת , מלפפון והמון בצל ירוק שגם אמר שהיה טעים. לקינוח הלכנו עם שורה עם שוקולד ובננה אני עומדת מאחורי ההחלטה שלי כילדה קטנה ששוקולד השחר זה מגעיל גם היום בגיל 37. לקחתי לגבר גם מינוט סטייק הביתה מינוס העגבנייה כדי שלא תתפרק לו הפיתה עד שנגיע וגם הוא אמר שהיה טעים. כישראלית מצויה התבאסתי שהם מגישים פפסי ולא קוקה קולה אבל שתינו מים מהברז והידיד שלי פונק בקפה שחור. לא פאר היצירה ולא חושבת שאבוא לאכול שם באופן תדיר אבל בהחלט נחמד.

foofoo77

New member
ושוב תפוז גונב לי את הריווח

ולא נותן לי לערוך את ההודעה.

foofoo77

New member
מחירים

המינוט סטייק היה 44 ₪ והמתיאס 46. שורה של בננה עם שוקולד 11₪.

pix37

New member
דיווח יחיד שאני זוכר על כך שהפיתה התפרקה

במעט הפעמים שאני אוכל שם - אני לרוב אוכל מנות רטובות יחסית (רטטוי וכו'...) והפיתה מעולם לא התפרקה לי. חבל שזה קרה ונקווה שזו מעידה חד פעמית.

foofoo77

New member
גם אני מקווה

אני לא בטוחה שזה vfm טוב אבל היה נחמד וסביר.
לא יהיה המקום הראשון שאחזור אליו בימים.

innocence

New member
כנ"ל

הפיתות שלהם בד"כ כל כך מוצלחות ואיכותיות, שגם המילויים הנוזליים יותר מצליחים להישאר בתוכה.

dts

New member
אני לא חושב שיש חידוש בסניף זה

מלבד המיקום
רשת המזנון עובדת באדיקות עם שיטה מדוייקת ומנצחת
המנות זהות וטעימות ברמת החייל בדיוק כמו באבן גבירול.
אישית המוזיקה הרעשנית להפליא בסניף החדש (אני יודע שזו חלק מהנוסחה שלהם ולא למיקוח) עברה
בגדול את גבולות הטעם הטוב בדציבלים ובתוכן .
נהלתי עם הקופאית בהזמנה דו שיח של חרשים , מה מה מה, גם מצידה וגם עם לקוחות אחרים.
כמובן שהיתה טעות בהזמנה כי אי אפשר לשמוע, שגררה ויכוחים ואכזבה מצידי.
לא מבין איך זה מביא יותר לקוחות אבל קטונתי ליד הצמד שמנהל ביד רמה את הרשת.

Gרר

New member
המוזיקה שם זה משהו בלתי נסבל וגם לא קשור בכלל

אם הייתי יכול לשאול שאלה אחת את אייל שני זה אולי הדבר היחיד שבאמת מסקרן אותי אצלו. מה הקטע הזה עם המוזיקה. אוסף לא ברור לחלוטין שמפריח לאוויר בזה אחר זה קטע ביוונית ואחריו רוזה רוזה(!!) של יהורם גאון. אני מסוגל להבין DJ שמפגיז עם דציבים בדאנס בר אבל כאן זה סתם לא ברור לא קשור ומאד מקשה לא רק על הדו שיח עם הקופאית אלא גם להבין את השמות שהם קוראים ברגע שהמנות מוכנות. אצלי היא בעיקר מעוררת את הציפיה לרגע שבו אני אוכל כבר לקבל את המנה ולברוח משם למקום שקט יותר.

לא מצליח להבין את ההגיון שעומד מאחרי זה אבל אני מניח שלאייל שני יש הסבר מאד מתפייט על כך. מסקרן אותי רק אם הוא בא לשם מדי פעם לדבר עם הצוות אם הוא משאיר את המוזיקה בעוצמה הזו בזמן הביקור או שאז דווקא המוזיקה מוחלשת לטובת תקשורת אנושית סבירה.

BALEDIN

New member
עד כמה שזה תלוי בי, אני בכלל לא מבינה את הקטע של מוזיקה חזקה

במסעדות בכלל.
עד כמה שידוע לי, זה שטות שעושים רק בישראל או לפחות בעיקר רק בישראל.
כמות המסעדות שאני לא אלך אליהם בגלל מוזיקה רועשת מדי, היא גדולה וזה מבאס.
מבחינתי מוזיקה רועשת היא כזו שאני צרכה להרים את הקול בשביל לדבר. אני במסעדה, אני רוצה לדבר בכיף, זה לא אמור להיות ברור לבעלי המסעדה?
&nbsp
זה רק אני ככה?

Gרר

New member
במקרה של המזנון זה לא בדיוק מסעדה

אלא יותר דוכן... והמוזיקה מפריעה בעיקר כשעומדים ליד הדוכן כדי לחכות או אם יושבים על הבר שם. מי שיוצא החוצה לאכול את הפיתה שלו כבר לא ממש סובל כי בחוץ זה כבר לא כל כך מפריע.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא רק את...

אם כי דווקא במסעדות הווליום סביר בד"כ; הבעיה העיקרית היא בפאבים ובחלק מבתי הקפה.

אביeג7

New member
זה אכן גם בקינג גורג

זוועת עולם.
לא הבנתי מה הקטע של מוזיקת מחרישת אוזניים.
וחשבתי שאולי הבעיה אצלי..

החתולית

New member
אני זוכרת שכך היה גם בהרברט סמואל

המוסיקה היתה מתנגנת בעוצמה שלעתים לא אפשרה שיחה.
&nbsp
אני מצטרפת למי שלא מבינים איזו תועלת יש בזה. בעצם, אולי זו דרך להבטיח שאנשים יאכלו מהר ויברחו, ותהיה תחלופה גדולה ומהירה של לקוחות.

למעלה