מהי המסעדה הטובה ביותר בה אכלתם השנה ?

pix37

New member
יולי,ס לאנצ' בוקס - מסעדה טבעונית בחיפה

המקום היחיד בו אכלתי השנה אוכל מקורי.
היו לי שם כמה ארוחות נהדרות וכמה ארוחות לא טובות - אבל הם היחידים שבאמת הצליחו להפתיע השנה ולייצר אוכל מקורי, עם נשמה ולרוב טעים.
השפעות מאוד מאוד בולטות של המטבח האמריקאי החדש - ובעיקר פחות קלישאות חבוטות כמקובל במסעדות ארצנו

http://yulislunchbox.blogspot.co.il/
https://www.facebook.com/pages/Yulis-Lunch-Box/361680560627357

horseradish

New member
עשית לי ממש חשק לפקוד את המקום

זו לא הפעם הראשונה שאני שומעת תשבחות עליו.
&nbsp

pix37

New member
שימו לב - זו היתה המלצה מסוייגת

אכלתי שם גם כמה ארוחות לא טובות !!!
המחירים נוחים כך שזה לא סוף העולם אם נופלים - אבל הם עדיין מחפשים את עצמם ואת הטעם הישראלי כך שיתכנו גם נפילות.

32 דקר

New member
מנות הצמרת : קפה אירופה,לונג סאנג,חומוס אסלי

ריזוטו השחור (דיונון?)עם קרם לימון מקפה אירופה ברחוב רוטשילד 9 ב תל אביב
אננס+צ'ילי ולימון (בכל הוורסיות שלהם-בקר,לבן ועוף) בלונג סאנג- אלנבי 8 תל אביב
והחומוס חצי בשר חצי פטריות +המלבי שמנת מהחומוס האסלי - יפת 86 יפו.

כתית, הכי מרגשת

אבל אכלתי גם במסעדה מדהימה בפריז שנקראת pouic pouic ואני בונה על לכתוב עליה ביקורת בקרוב.

PUIC אכן מסעדה נחמדה

מצ"ב כרטיס ביקור
ואי מייל שקיבלתי מהם אמש
Toujours en quête de nouvelles saveurs, notre chef profite de cette rentrée pour partager avec vous son panier rempli d'idées.

Car pour bien attaquer ce début d'année, rien de mieux que de bien manger !
A cet effet, voici quelques nouveautés à goûter dans notre restaurant :

Notre tartare crevette avocat?.

Notre thon mariné facon thaï et son caviar d'aubergines.

Notre onglet de boeuf et ses girolles.
Chaque midi, l'équipe du Pouic Pouic est heureuse de vous acceuillir.
Nous avons l'envie de vous faire goûter notre gastronomie,
mais sans vous souciez du prix.

Notre formule lunch : 22€

entrée + plat (du jour)

OU

plat + dessert (du jour)

Et pour le dessert, on a tout ce qu'il faut pour vous plaire !

Notre millefeuille vanille et son caramel beurre salé.

Notre soupe praliné avec ses noix de Macadamia torréfiés et sa glace café.

Meirav Flum

New member
הייתי צריכה לחשוב על זה הרבה

היו לנו הרבה חוויות מאכזבות במסעדות השנה, ובזמן האחרון כמעט ולא יוצאים (שילוב של תקציב וחוסר רצון להתאכזב שוב...). המסעדה שהכי נהנתי בה, בשתי הזדמנויות שונות ובחברה שונה לחלוטין זו שילה. הגעתי אליה במקרה (הזמנת שולחן ברגע האחרון ולהם היה מקום) ונהנתי כמו ששנים לא נהנתי במסעדה. האוכל היה מצוין גם בפרזנטציה וגם בשילוב הטעמים, חידש לי המון (ואני מאד חששנית באוכל לא מוכר), השרות היה קשוב אך לא מעיק, ידידותי אך לא דביק ויצאתי משם בהרגשה מעולה.
לגבי איפה הייתי עושה ארוח חג- לא אוהבת חגים, ולא אוהבת ארוחות חג. מעדיפה להשאר בבית עם בן הזוג ולנצל את הזמן הפנוי לקצת יחד. אולי ננצל את סוף השבוע הארוך לצאת לבראנצ' איפהשהו.

John the Savage

New member
מכיוון שכתבת בארץ או בחו"ל

אני מרשה לעצמי להשתתף. מכיוון שאני גר באזור סן-פרנסיסקו, בדרך כלל אין לי הרבה מה לתרום לפורום (אלא אם מעניין אתכם ביקורות על מסעדות בחוף המערבי בארה"ב), אבל המסעדה ההכי טובה בה אכלתי בשנה האחרונה (ובעצם, ההכי טובה לא רק בשנה האחרונה) זו מסעדה בשם Atlier Crenn בסן פרנסיסקו. ארוחה מדהימה (אבל ממש לא זולה ...)!

החתולית

New member
לפורום

אנחנו תמיד שמחים לקרוא על מסעדות בחו"ל, ואם תגיע לארץ, נשמח להמליץ על מסעדות כאן.

oreldi

New member
אחח סן פרנסיסקו...

אין לי אלא לקנא בך..
היית במקרה במסעדת טונגה רום (tonga room) במלון פיירמונט?

John the Savage

New member
לא, מעולם לא יצא לי לאכול שם

האמת היא שגרתי עד לפני כמה חודשים במרחק של בערך 10 דקות הליכה מהפיירמונט. לא רחוק מהמלון היה פארק קטן וחמוד (פארק הנטינגטון), שהייתי הולך אליו כמעט כל ערב עם הכלבה שלי.

אבל כשהסתכלתי על הביקורות, ניראה שרוב הביקורות ברשת לא מחמיאות במיוחד. תמיד הרושם שלי היה שמדובר במלכודת תיירים עם עיצוב ייחודי ואווירה אבל אוכל לא משהו, כך שהופתעתי לשמוע שאולי יכול להיות שהרושם שקיבלתי עד היום היה מוטעה.

horseradish

New member
מבחינתי התגליות הכי טובות היו השנה

הוטל מונטיפיורי
שראביכ בכפר ראמה
ואלרידא בנצרת.
&nbsp
אם הייתי יכולה, הייתי אוכלת את ארוחת החג שלי במסעדה האורגנית-צמחונית באדינבורו שבסקוטלנד (אני לא זוכרת את שמה) או במלון האפנדי בעכו.

למעלה