Maldini Girl
New member
לונדון בכמה קטנות, גדולות ותמונות.
אחרי שנעזרתי בכם לפני בערך חודש על לונדון, חזרנו הבוקר משבוע מדהים שחלקו הגדול טיולים ולצידם חוויות קולינריות. אז הנה שיתוף של כמה מקומות בקטנה, וגם שתי המלצות מפורטות יותר.
בעקבות ההמלצה שלכם ביקרנו ביאוואטאצ'ה, היה נפלא אך לא כתבתי התרשמות מהמקום.
The Jack Horner
המלון שלנו ממוקם בראסל סקוואר, שממוקמת במרכז העיר במרחק הליכה מכמה רחובות מרכזיים מאד וביניהם טוטנהם קורט רוד, ואוקספורד סטריט. בערב הראשון שהגענו החלטנו ללכת לחפש את מסעדת MONDELLO האיטלקית, עליה קיבלנו המלצות חמות. כשהגענו התבאסנו לגלות שהיא סגורה.
לאן מכאן? שאלתי את הבחור. ואחרי התלבטויות החלטנו על פאב שתפס את העין בדרך שנקרא THE JACK HORNER, מדובר בפאב קטן, שמהרגע הראשון התחבב עלינו. חזרנו לשם עוד פעמיים נוספות, ואכלנו-
המבורגר עם גבינה ובייקון, מוגש בלחמניה עם חמוצים וירקות, לצד צ'יפס קריספי. פשוט וטעים. 11.50 פאונד
BLACK PUDDING – נקנקיית דם עטופה בחזה עוף, מוגשת על פירה עם תרד (אם אני לא טועה) עם איזשהו רוטב, נדמה לי שהיה שם לפת, אבל כבר לא זוכרת. בכל מקרה, השילוב של כל המנה ביחד מוצלח מאד. 10.95 פאונד
פיש אנד צ'יפס- דג קוד מטוגן בבלילת חמאה ובירת "לונדון פרייד" חם טעים וקריספי. 11.50 פאונד.
טבעות בצל- גדולות ומטוגנות באותה בלילה. נפלאות. 3 פאונד
עוגת "טופי" שהייתה מפתיעה בכמה שהייתה טעימה 5.50 פאונד
עוגת גבינה-לימון עם רוטב פירות יער- לא מתוקה (במובן הטוב) לימונית ועשירה בדיוק במידה הנכונה (מהספיישלים) נדמה לי שעלה 4.5 או 5 פאונד.
כל פעם בתוספת בירה אחרת, שעלו פחות מ2 פאונד ל1/2 ליטר, ותמיד הייתה לנו שם ארוחה נעימה וטעימה.
אחרי שנעזרתי בכם לפני בערך חודש על לונדון, חזרנו הבוקר משבוע מדהים שחלקו הגדול טיולים ולצידם חוויות קולינריות. אז הנה שיתוף של כמה מקומות בקטנה, וגם שתי המלצות מפורטות יותר.
בעקבות ההמלצה שלכם ביקרנו ביאוואטאצ'ה, היה נפלא אך לא כתבתי התרשמות מהמקום.
The Jack Horner
המלון שלנו ממוקם בראסל סקוואר, שממוקמת במרכז העיר במרחק הליכה מכמה רחובות מרכזיים מאד וביניהם טוטנהם קורט רוד, ואוקספורד סטריט. בערב הראשון שהגענו החלטנו ללכת לחפש את מסעדת MONDELLO האיטלקית, עליה קיבלנו המלצות חמות. כשהגענו התבאסנו לגלות שהיא סגורה.
לאן מכאן? שאלתי את הבחור. ואחרי התלבטויות החלטנו על פאב שתפס את העין בדרך שנקרא THE JACK HORNER, מדובר בפאב קטן, שמהרגע הראשון התחבב עלינו. חזרנו לשם עוד פעמיים נוספות, ואכלנו-
המבורגר עם גבינה ובייקון, מוגש בלחמניה עם חמוצים וירקות, לצד צ'יפס קריספי. פשוט וטעים. 11.50 פאונד
BLACK PUDDING – נקנקיית דם עטופה בחזה עוף, מוגשת על פירה עם תרד (אם אני לא טועה) עם איזשהו רוטב, נדמה לי שהיה שם לפת, אבל כבר לא זוכרת. בכל מקרה, השילוב של כל המנה ביחד מוצלח מאד. 10.95 פאונד
פיש אנד צ'יפס- דג קוד מטוגן בבלילת חמאה ובירת "לונדון פרייד" חם טעים וקריספי. 11.50 פאונד.
טבעות בצל- גדולות ומטוגנות באותה בלילה. נפלאות. 3 פאונד
עוגת "טופי" שהייתה מפתיעה בכמה שהייתה טעימה 5.50 פאונד
עוגת גבינה-לימון עם רוטב פירות יער- לא מתוקה (במובן הטוב) לימונית ועשירה בדיוק במידה הנכונה (מהספיישלים) נדמה לי שעלה 4.5 או 5 פאונד.
כל פעם בתוספת בירה אחרת, שעלו פחות מ2 פאונד ל1/2 ליטר, ותמיד הייתה לנו שם ארוחה נעימה וטעימה.