בלומה - הביס המושלם של הבוקר

pix37

New member
בלומה - הביס המושלם של הבוקר

מקום חדש שנפתח בקרית טבעון.
מאחר והקפה הרגיל שלי סגור בשני (קפה אנין - הקפה הכי טוב בארץ לטעמי) החלטתי לקפוץ אליהם.
הם משתמשים בקפה של קפה אנין - ויש להם מלצרית / בריסטה נהדרת שיודעת להפעיל את המכונה ולעשות אספרסו נכון - קצר חזק ומופלא.
המקום הוא סוג של בולנז'רי ולכן כל הזמן הוא מוצף בריחות של אפיה, שפשוט אי אפשר לעמוד בפניהם, לא התאפקתי ולקחתי לדרך גם רוגלך אחד (4 ש"ח) שהיה פשוט מושלם ! אין לי דרך לתאר את זה אבל המרקם של הבצק יחד עם המילוי פשוט יצרו 2 ביסים מושלמים
.

יחד עם הקפה המופלא זו פשוט היתה חוויה נהדרת.

מומלץ למי שבסביבה.

ביקורת מפרגנת שנייה בעמוד הזה על קרית טבעון

אם מישהו ימליץ גם על איזה מסלול טיול נחמד בסביבה, בכלל אוכל לתכנן יום נהדר בצפון.

pix37

New member
האמת שזה די פשוט

אם בא לי רק קפה (כמו ברוב הימים) אז נשארים אצל דני, קפה אנין, גם מקבלים סקירה מקיפה על כל מה שקורה בשכונה וגם את הקפה הכי טוב בארץ

אבל.... כאשר בא לי או שאני ארשה לעצמי גם משהו לנשנש אאלץ לעבור לצלוח את כביש 70 לצד השני של היישוב (אני מקווה שהדרכון של בתוקף) ולעצור בבלומה.

איזה מזל שדני לא אופה ולמעשה לא מגיש שום סוג של אוכל (עוגיות תוצרת בית ליד הקפה לא נחשבות) כך שההתלבטות קלה.

יש בזזז חזק מאוד ומפרגן באופן מעט מופרז לבלומה

מקום חביב , הבעלים / האופה עבד בזמנו ב "נדב קינוחים", לפחות כך אומרת המיתולוגיה המקומית שלא בדקתי אישית. שני לחמים - אחד סוג של פאן דמי והשני לחם דגנים היו טובים . כשהיינו זה מה שהיה. לא יודעת אם יש סוגים נוספים.
המיקום - סליחה רבה, לא משהו. מאחורי המינימרקט, צמוד להר, הסביבה קצת מבולגנת תעשייתית ולטעמי לא הכי מזמינה.
הרוגלך אכן טעימים - המוווווון חמאה. ויודעי דבר שדגמו טוענים שהפיצות מדהימות. נדגום בקרוב ונחזור עם תובנה.
הקצב של השרות מעייף .( היה בריסטה לא בריסטית ). סהכ אכן מקום חביב, אנחנו מאוד מפרגנים להפקות מקומיות וסובלניים להתחלות חדשות. . אבל בנתיים, המבחר די מצומצם. לדעתי , זה עדיין לא מקום לבוא אליו מרחוק. יותר מקום נעים וחביב לפגוש שכנים מהאיזור.
ברור שנחזור, אבל לא נקדים מדי להתפעם.

pix37

New member
יצחק רבין 30 - בצד של קרית עמל

עמוד הפייסבוק שלהם

אחרי 10 שנים בטבעון אני עדיין לא מבחין בין קרית עמל / קרית חרושת ואלרואי - כולם בצד השני של הכביש מבחינתי וזהו.

בכל מקרה הם בצד של המינימרקט

למעלה