ג׳וז ודניאל

foofoo77

New member
ג׳וז ודניאל

מהומה רבה על לא דבר חברתי י׳ (ההיא מניו יורק) היתה שנה בארץ והיות ובמדינתנו כל כך טוב היא חוזרת מחר לתקופה בלתי מוגבלת |אייקון של פופו שוכבת לא רצפה ובוכה|. ולקראת הנסיעה שלה החלטנו לאכול ארוחת בוקר היום ואני אחרי ששמעתי למרחקים על ג׳וז ודניאל התעלמתי מחול המועד ולא טרחתי להזמין מקום. אז המתנו 10 דקות בכניסה וקיבלנו שולחן לא על המרפסת עם הנוף המשגע בחוץ אבל יש יופי של אווירה במקום ונעים לשבת שם. הזמנו צלחת ארוחת בוקר בעלות של 68₪ לסועד מורכבת מביצים ושולחן בופה עם כל מיני ירקות ומתבלים. בשולחן היו סלטים שונים קינואה, סלק ,כרוב, טונה ,הרינג שלא נראה מפתה גבינה מלוחה , גבינת שמנת , טחינה , לבנה , עגבניה מלפפון פרוסים לפרוסות גסות, כרובית ובטטה (בטח היו עוד כמה דברים שפספסתי) בגזרת המתוקים אבטיח ומלון נוטלה , ריבה וריבת בוטנים. הארוחה מוגשת עם סלסלת לחם הגיעה סלסלה עם כיכר לחם דגנים. ביצה מקושקשת שלי היתה סבירה חברה שלי התלוננה על טעם לוואי ואני איתרתי בביצים שלה נענע שהיה שימוש אגרסיבי בו בסלטים (בסלק , בכרוב , בקינואה). שתיה אני ביקשתי קולה תוספת 5 ₪ היא ביקשה קפה גדול וגם היא חויבה בתוספת של 5₪. מבחינת vfm לארוחה כזו לא חושבת שהוא מתאים יכלו להשקיע יותר בגזרת הלחמים והמאפים וסלסלת לחם. לא חושבת שאחזור לשם בטח לא לארוחת בוקר.

foofoo77

New member
ושוב תפוז מתעלל בכולנ

ומעלים לי את העמודות והרווחים ולא נותן לי לערוך.
סליחה חברים!

djlookandlisten

New member
מסעדת הבית שלי!

אמנם לא זולה אבל אף פעם לא אכזבה. אוכל מעולה ואוירה פשוט כיפית ונעימה תמיד.
חייב לציין שאכלתי שם רק בערב ומעולם לא הייתי בבוקר.
&nbsp

גסטרו

New member
בהשוואה למקומות אחרים בהם נותנים לך פנכה זעירה עם מעט סלטונה

כאן יש מזנון עשיר ללא הגבלה, שתיה כולל מיץ סחוט טרי אמיתי והריבה ביתית- לעניות דעתי בהחלט תמורה לכסף, בארוחה אחרונה שלנו שם לקחנו חביתה אחת לשלושה סועדים ולא סיימנו אותה מפאת הגודל. ומחיר ארוחה ללא ביצה- 58 שח .
אישית אני אוכלת בעיקר את הסלט העשוי מפרוסות תפוחי אדמה דקיקות אפויות עם פתיתי גבינה וירק קצוץ.

foofoo77

New member
כן אבל בשביל סלט תפוא 58₪?

ויש מקומות שבהם גם יש בופה כמו רביבה וסיליה ברמת השרון או עדנה ששניהם מצויינים.

גסטרו

New member
דוקא מסיליה ורביבה התאכזבתי

שפע סלטים, 2 משקאות כולל מיץ טרי , לחם אבטיח וריבה טובה ב 58 שח +נוף- שווה.

foofoo77

New member
אני לא צרכנית גדולה של ארוחות בוקר

האהובה עלי היא של קפה טאטי עם סלסלת הלחמים הנפלאה שלהם. אבל לא הייתי שם שנים.

maya567

New member
אחרי כמה ביקורים במקום, ג'וז ודניאל מבחינתי זו מסעדת קינוחים

הקינוחים שם מדהימים (הברד פודינג הוא הקינוח הכי טוב היום בארץ, ויש להם קראק פאי שנופל רק במעט מזה של קפה 48).
&nbsp
זה לא שהעיקריות או ארוחת הבוקר לא טובות, הם פשוט לא כ-זה טובות (לגמרי אין VFM). כדאי לחזור לקינוחים.

Gרר

New member
אצלי בדיוק להיפך

בזמנו היינו מקנחים שם במוס שוקולד שהיה מצויין. מאז שהחליפו אותו התאכזבתי כבר כמה פעמים מהקינוחים כולל הבראד פודינג שהרבה אוהבים והקראק פאי שלהם היא ביג נו נו מבחינתנו. דווקא את העיקריות שם אנחנו אוהבים. זה לא אוכל מתוחכם מדי או סופר יצירתי אבל כמסעדה לעצירה בדרך מכאן או בחזרה לכאן זה אחלה מקום.

למעלה