החטא ועונשו - בנדיקט הרצליה

פעמונט

New member
החטא ועונשו - בנדיקט הרצליה

אודה ואתוודה על 2 דברים:1. אף פעם לא אכלתי בבנדיקט2. אף פעם לא אכלתי אגז בנדיקטחמושה במוטיבציה יצאתי ביום שבת סתוי לאכול שם. אמנם הייתה המתנה, ואני באמת לא זוכרת מתי נרשמתי והמתנתי למסעדה בפעם האחרונה, אך היא נוהלה ביעילות.המסעדה מעוצבת בצורה נחמדה, אהבתי את החלוקה הפנימית שנעשתה שם על ידי ספריות עץ גדולות. למרות התקרה המוזרה שחשבתי שאולי מיועדת לשמש כתקרה אקוסטית, המסעדה הייתה מאוד רועשת. קצת חבל.עוד לפני שהזמנו קיבלנו סלסלת לחמים חמה, ממרח נוטלה וריבת תפוחי עץ וקינמון שהייתה ממש ממש נהדרת.אני הזמנתי אגז בנדיקט עם תרד ברוטב שמנת, והוא הזמין אומלט עם קבנוס (אני לא זוכרת מה היה השם המדויק של המנה...).קצת התאכזבתי לגלות שהמיצים לא סחוטים במקום ואכן הלימונענע הייתה מהסוג התרכיזי החמוץ המבאס.המנה שלי הייתה טעימה, היא לא נראיתה גדולה אבל היא הייתה די כבדה. הביצים קיבלו טעם חמאתי טעים והיו עשויות היטב. התרד לעומת זאת היה טעים בהתחלה אבל שעמם לקראת הסוף היה חסר לי עוד תבלון או משהו שיעשה אותו מעניין יותר.הוא קיבל את האומלט עם קבנוס שהתגלתה כחביתה עם נקניקיה ואיתה 3 מטבלים - טונה ו-2 גבינות שלא זיהיתי. קודם כל קצת מפריע לי שלא אמרו לנו אילו גבינות אלו, ודבר שני הבחור לא חובב גבינות ולא אוכל טונה בכלל בכלל.ביקשנו להחליף בטחינה אבל נאמר לנו שזה בתוספת תשלום אז ויתרנו.לקינוח רציתי לנסות את הפנקייקים שעליהם רוזי המליצה. ברגע האחרון ראיתי שניתן להזמין גם מנת מיני פנקייקס וזה אכן מה שהזמנתי. מזל שלא הזמנתי את המנה הגדולה. גם את המיני לא הצלחתי לסיים מרוב שהייתי מלאה.הפנקייקס היו פנקייקס היו עם אוכמניות והיו ממש מעולים. תודה רוזי.לסיום הבחור קיבל את האספרסו שכלול בארוחת הבוקר שלו בכוס רגילה של קפה הפוך (שזה כבר מוזר לכשעצמו) וטען שהאספרסו שרוף.אז אם כן, החטא הוא ההליכה אחרי העדר והעונש הוא ארוחה אחת טובה וארוחה שנייה שממש לא.האבסורד הוא שהארוחה שלו עלתה יותר משלי.מי ייתן לי חוויה מתקנת וימליץ על מקום טוב לארוחת בוקר עם אגז בנדיקט?

תודה על הדיווח :)

אכלתי גם את מנת הבנדיקט עם התרד ואיכשהו התרד הרגיש לי ממש תפל...
&nbsp
שאלתי אם ניתן לקבל את המנה עם פטריות ונאמר לי שלא...זה היה לפני שנה וחצי בערך...
לפני כמה זמן הסתכלתי בתפריט ברשת וראיתי מנת בנדיקט עם פטריות :)

פעמונט

New member
ועכשיו בגרסה קריאה....

אודה ואתוודה על 2 דברים:
1. אף פעם לא אכלתי בבנדיקט
2. אף פעם לא אכלתי אגז בנדיקט
&nbsp
חמושה במוטיבציה יצאתי ביום שבת סתוי לאכול שם. אמנם הייתה המתנה, ואני באמת לא זוכרת מתי נרשמתי והמתנתי למסעדה בפעם האחרונה, אך היא נוהלה ביעילות.
המסעדה מעוצבת בצורה נחמדה, אהבתי את החלוקה הפנימית שנעשתה שם על ידי ספריות עץ גדולות. למרות התקרה המוזרה שחשבתי שאולי מיועדת לשמש כתקרה אקוסטית, המסעדה הייתה מאוד רועשת. קצת חבל.
&nbsp
עוד לפני שהזמנו קיבלנו סלסלת לחמים חמה, ממרח נוטלה, חמאה וריבת תפוחי עץ וקינמון שהייתה ממש ממש נהדרת.
אני הזמנתי אגז בנדיקט עם תרד ברוטב שמנת, והוא הזמין אומלט עם קבנוס (אני לא זוכרת מה היה השם המדויק של המנה...).
&nbsp
קצת התאכזבתי לגלות שהמיצים לא סחוטים במקום ואכן הלימונענע הייתה מהסוג התרכיזי החמוץ המבאס.
המנה שלי הייתה טעימה, היא לא נראיתה גדולה אבל היא הייתה די כבדה. הביצים קיבלו טעם חמאתי טעים והיו עשויות היטב. התרד לעומת זאת היה טעים בהתחלה אבל שעמם לקראת הסוף היה חסר לי עוד תבלון או משהו שיעשה אותו מעניין יותר.
הוא קיבל את האומלט עם קבנוס שהתגלתה כחביתה עם נקניקיה ואיתה 3 מטבלים - טונה ו-2 גבינות שלא זיהיתי. קודם כל קצת מפריע לי שלא אמרו לנו אילו גבינות אלו, ודבר שני הבחור לא חובב גבינות ולא אוכל טונה בכלל בכלל.
ביקשנו להחליף בטחינה אבל נאמר לנו שזה בתוספת תשלום אז ויתרנו.
&nbsp
לקינוח רציתי לנסות את הפנקייקים שעליהם רוזי המליצה. ברגע האחרון ראיתי שניתן להזמין גם מנת מיני פנקייקס וזה אכן מה שהזמנתי. מזל שלא הזמנתי את המנה הגדולה. גם את המיני לא הצלחתי לסיים מרוב שהייתי מלאה.
&nbsp
הפנקייקס היו פנקייקס היו עם אוכמניות והיו ממש מעולים. תודה רוזי

לסיום הבחור קיבל את האספרסו שכלול בארוחת הבוקר שלו בכוס רגילה של קפה הפוך (שזה כבר מוזר לכשעצמו), וטען שהאספרסו שרוף.
&nbsp
אז אם כן, החטא הוא ההליכה אחרי העדר והעונש הוא ארוחה אחת טובה וארוחה שנייה שממש לא.
האבסורד הוא שהארוחה שלו עלתה יותר משלי.
&nbsp
מי ייתן לי חוויה מתקנת וימליץ על מקום טוב לארוחת בוקר עם אגז בנדיקט?

החתולית

New member
על הדיווח

נראה שמה שבן זוגך הזמין הוא מה שמכנים בבנדיקט "בוקר ישראלי". בתפריט מצויין שהחביתה מגיעה עם סלסלת לחמים, גבינות וממרחים (טונה, נוטלה, ריבה).

פעמונט

New member
jאני מסתכלת עכשיו על התפריט

זה קצת מוזר כי לא זכור לי שהיו שם פטריות או בצל מטוגן ורשום פה מוגש עם גבינות וממרחים.
אני לא מבינה מזה 2 גבינות וטונה אבל שיהיה...

החתולית

New member
ראי למטה, תוספות לאומלטים

למדתי בדרך הקשה, שכאשר יש בתפריט ביטוי כמו "גבינות וממרחים", כדאי לבקש פירוט.
&nbsp
בכל מקרה, הפנקייקים שלהם מצויינים. בפעם הבאה נסו את הפנקייק עם שוקולד ואספרסו - תענוג.

mereng

New member
רציתי להמליץ על האגס בנדיקט של סרגוס, אבל היא נסגרה

בדיקסי אכלתי אגס בנדיקט חביבים למדי, אבל לא מצטיינים כמו בסרגוס ז"ל.
כשתמצאי מנה טובה אשמח לדיווח

Udi Freeze

New member
האגז בנדיקט הטובים בארץ לטעמי הם בדיקסי

המנה מגיעה בשתי גרסאות:
1. עם בייקון
2. עם סלמון וקוויאר סלמון

השנייה מומלצת בחום, מדובר בבריוש שעליו נחות פרוסות סלמון מעושן מעל ביצים עלומות והכל שוחה ברוטב הולנדייז, בתוספת ההום פרייז המפורסם.

Udi Freeze

New member
בוודאי, ניתן לבקש ללא סלמון או בייקון או אפילו לבקש אותם בצד

למעלה