מסעדה מחר (שבת) בעמק חפר

pix37

New member
מסעדה מחר (שבת) בעמק חפר

נהיה בבוקר באזור חיבת ציון (ליד כפר הרוא"ה) לקטיף אנונות.
לקראת צהרים כנראה נהיה רעבים ואין לי שמץ של מושג לאן ללכת.
נהיה 8 אנשים עם נציגות משמעותית של צמחונים כך שיומנגוס לא במשחק ובגלל שבת כל המסעדות הכשרות של חדרה גם (אופרה או החסידה)
אז האם יש משהו באזור שמתאים לאנשים שאוהבים אוכל איכותי - כלאמר מישהו שממש יודע מה שהוא עושה ולא סתם מערבב תארים בתפריט.
לא חייב פלצני (להפך רצוי שלא) אבל פשוט מסעדה טובה עם טבח שיודע מה שהוא עושה (מדהים כמה נדירות מסעדות כאלה בארץ)
 
אני לא תושב עמק חפר, אבל המקום די שממה קולינרית

היינו ביומנגס לפני כחודש, היה די מזעזע, לא נראה לי שאשוב למקום הזה בשנים הקרובות!
בצומת משמר השרון יש את קפה מצדה ועוד קצת פאסט פוד.
יש עוד מסעדה-שתיים טובות, לא זוכר שמות, אבל אחת ממנהלות הפורום תושבת העמק ותוכל לסייע.
 

nadavhacohen

New member
שבתאי בכניסה המזרחית לכפר ויתקין

מקום שהתחיל כפיצרייה מוצלחת עד מאד (לדעתי מהטובות בארץ), היום יש לו כבר תפריט של ממש עם מגוון שנשמע הולם את הצרכים.

כשאני בא אני תמיד מתמקד בפיצה המוצלחת בכל קנה מידה, לכן לא יודע מה רמת שאר המנות, אבל כאמור עמק חפר הוא שממה קולינרית וזו האפשרות הטובה ביותר בתנאים שהגדרת.

לינק לתפריט: http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=13644&txtNavID=3&txtItemID=697054

תהנו!
 

החתולית

New member
ברוש בצומת פרדסיה

מקום נחמד שאנחנו אוכלים בו מדי פעם בשבתות - סלטים, פיצות, פסטות, המבורגרים ללא צמחונים. אוכל פשוט וטוב.
&nbsp
אתם גם יכולים להכנס לקלנסווה, ולאכול חומוס ושקשוקה אצל עפיף, ברחוב הראשי.
 

gazitde

New member
גם ממליץ על ברוש.

אומנם לא היינו הרבה פעמים, אבל בפעמיים כן היינו - כמו שהחתולית כתבה, הניסיון שלנו היה בחלט טוב.
אוכל פשוט וטעים, שירות נחמד, ולאור השממה הקולינרית - בהחלט אופציה ראויה.
&nbsp
 

pix37

New member
תודה לכולם - חוזר לדווח על שבתאי

תודה לכל העוזרים.
בסופו של יום הגענו לשבתאי שהיה בדיוק מה שחיפשנו.
המחירים נוחים מאוד - האווירה חופשיה וקלילה - מקום סבבה לגמרי.
אם היתה קצת יותר תשומת לב לאוכל ולשרות המקום בהחלט היה הופך לאחד המועדפים שלנו.

היינו שבעה + כלב והגענו בצהריים בלי הזמנה.
למרות שהמסעדה היתה עמוסה מאוד נמצא לנו מקום והתיישבנו.:

הזמנו:
2 X מנות קלמארי מטוגן לילדים (35 ש"ח כל מנה) - מנות גדולות נדיבות ובסיסיות של מאכל בסיסי וטעים אבל הוכן נכון ולא יובש למרות שהגיע משקית קפואים.
מנת שרימפס בפנקו - 35 ש"ח עבור 5 שרימפסים- (הוזמנה מלכתחילה מנה קטנה אשר היתה שווה את 35 ש"ח שעלתה.
מנת ברוסקטה עגבניות - (18 ש"ח) הוחזרה למטבח מאחר ושחתה בשמן (לטענת הטבחית מביננו, כנראה הוכנה אתמול על מנת לעמוד בלחץ המטבח של שבת מה שניכר בטעמה.
שניצלונים - (38 ש"ח) מנה נדיבה של אוכל בסיסי שהוכן כראוי.
הום פרייז - 28 ש"ח - לא נרשמו תלונות אפילו של הסועדת הביקורתית ביותר (זו שהחזירה את הברוסקטה).
פיצה קטנה בתוספת זיתים - 41 ש"ח - לא רע אבל רחוק מהטאנטי - בצק מעניין אך דק מידי - רוטב חלש (מזכיר את הרוטב המוכן שמוכרים לפיצות השכונתיות באופן מרוכז), גבינה ותוספות טובות.
פיצה ללא גלוטן - (46 ש"ח) המנה שלי - לא מספיק טובה - הבצק היה רע ! מעין סוג של טורטיה אשר לא תפחה ולא הזכירה בכלום בצק של פיצות - הרוטב עם הטעם התעשייתי ותוספת הגבינות הנהדרת.
אין לי יותר מידי ניסיון במנות ללא גלוטן ובהחלט הייתי בקרייבינג מטורף לפיצה אבל להערכתי אפשר לעשות את זה טוב יותר.

3 כדורי גלידה - 18 ש"ח - קוקוס מצוין, מנגו אנמי, וניל שגרתי.
עוד הוזמנו:
כוס של מרלו תבור - 30 ש"ח מוצלחים מאוד - אחד המרלואים היותר טובים שטעמתי בשנים האחרונות
דייט קולה - (אין לי מושג כמה יצא ואין לי כח לעשות חשבון ).

סה"כ - 318 ש"ח מוצדקים.

נקודת הכשל העיקרית היתה בשרות אשר ככל הנראה כשל תחת העומס.
תמיד אומרים שנקודת הכשל בשרות בארץ היא שהוא ניתן בידי צעירים בין עבודות ולא על ידי מלצרים מקצועיים, המלצריות אשר שרתו אותנו היו מבוגרות מהמקובל בארץ ונראו מקצועיות מאוד (ולא פחות יפות מכל הילדות אחרי הצבא), הם הכירו את המנות נהדר וידעו להמליץ נכון - אבל הם שכחו מנה אחת (דווקא את המנה של אחד הילדים) וגם שתי תזכורות לא גרמו למנה לצאת מהמטבח עד שפנינו לבעל המקום אשר דאג אישית להוצאתה אחרי שכולם כבר סיימו לאכול. לא הוצע פיצוי וגם לא ביקשנו.
בנוסף גם כדי לקבל חשבון נזקקנו לשתי תזכורות - וכך גם לקינוח.

פרט לכך המקום סבבה לגמרי למרות שהמטבח שם זקוק לעוד כיוונון, והשרות לאיפוס.
 

טל68811

New member
גם לדעתי הפיצות שלהם גרועות, יקרות וממש אובר-רייטד.

הם גם קמצנים בתוספות. במחיר של ארוחה עסקית, הייתי מצפה לפיצה עמוסת כל טוב.
 

nadavhacohen

New member
שמח לשמוע שההמלצה סייעה :)

לגבי הפיצה עצמה, אני מסכים שהרוטב הוא החוליה החלשה, אבל בד"כ אני מזמין תוספות "מעניינות"-ראגו בולונז, שרימפס "חרפרף", בטטות טריות-ואז השילוב שגם אתה מדבר עליו, גבינה מעולה ותוספות טובות, עושה את העבודה ביג טיים.

לגבי הלחץ ותשומת הלב, מדובר במקום סופר-פופולרי, וככזה אני פשוט לא מגיע אליו בשעות לחץ. המלצריות שם בסה"כ סבבה לגמרי, וביחס למקובל בארץ ולעובדה שלא מדובר במסעדת יוקרה-הן ממש טובות. כשמגיעים בשעות הלחץ והעומס, אך טבעי שגם מלצריות טובות בד"כ יפשלו מעט, וצר לי שזה קרה גם לכם. אני מניח שאם תבואו בשעות פחות "קשוחות"-נניח שבת בסביבות 18:00 או 19:00, חווית השירות תהיה ללא דופי.

אגב, למקום יש 2 סניפים נוספים, אבן יהודה וקיסריה. באבן יהודה הייתי מספר פעמים, הוא מעוצב הרבה יותר "הייטק" מאשר המקורי בכפר ויתקין שכובש עם הקסם הכפרי ואווירת הזולה שגם אתה כתבת עליה. בקיסריה לא הייתי.
 

pix37

New member
שלא יובן לא נכון - המקום בהחלט מוצלח וראוי להמלצה

היו כמה פשלות שאפשר להבין אותן בשעת הסיוט של המסעדות, אבל המקום בהחלט סבבה !

לטעמי העניין היחיד שדורש טיפול מהותי הוא הרוטב דורש טיפול מיידי ועמוק - אני לא בטוח שמדובר ברוטב מוכן מראש אבל הוא בהחלט הרגיש דומה בטעמו לרוטב הסתמי שנמכר לכל הפיצריות - ובכל מקרה אין סיבה שמקום כזה לא יכין את הרוטב שלו בעצמו.
 
למעלה