סופ"ש בפריס (דיווח קצת באיחור)
אחרי טקס (וירטואלי) של החלפת דגלים עם מיתר ורעייתו בש"ת CDG הגענו יחסית מהר למלון הקבוע
זה מאד נחמד כשבאים לתקופה ארוכה לשכור דירה עם אפשרויות בישול אך כשבאים ל3 ימים עם תוכנית קולינארית מלאה למלון יש יתרונות. קיבלנו חדר בקומה ה23 והנוף הנפלא של פריס נפרש מאופק עד אופק
פריס בשלהי הסתיו מצדיקה את הכינוי "העיר באפור" מרבית העצים בשלכת וחלקם כמו בתמונה אימפרסיוניסטית
ההתלבטות הראשונה בדרך מש"ת היא היכן לסעוד צהריים שיהי פתיחה הולמת לסופ"ש
בקרבת המלון יש לא מעט אפשרויות הפעם בחרנו ב LA CERISAIE קפצנו להזמין מקום וניצלנו
את הזמן עד פתיחת המסעדה לביקור בחנות PICARD הסמוכה לבדוק את מצאי הקפואים
כשבשבת ניקנו שם נקניקי "בודן נואר", פרוסות כבד, אווז אסקרגו, וערמונים ששימשו בשבת שאחריה
כבסיס לארוחה "צרפתית" למשפחה.
המסעדה הנ"ל (כבר דיווחתי בעבר) קטנה (20 מקומות) וצפופה מרפק אל מרפק מתופעלת ע"י אבא (במטבח) אמא ובת בחזית ומאוכלסת בד"כ באנשים מהסביבה כולל אנשי עסקים בחליפות ועניבות
אוכל קלאסי יצירתי וטעים.
לראשונות קסורל חלזונות עם צ'וריסו ושעועית ופטה כבד
לעיקריות קסורל עם נקניקיה אווז וחזיר שחור , "בודאן נואר" ועליו פירות צלויים (תאנים אגס ערמונים וענבים)
ומתחתיו פירה
לקינוח קרם גבינה עם פיסות אגס גלידת אגסים מרנג וקצפת
שתינו את יין הבית
ארוחה פתיחה נהדרת
אחרי טקס (וירטואלי) של החלפת דגלים עם מיתר ורעייתו בש"ת CDG הגענו יחסית מהר למלון הקבוע
זה מאד נחמד כשבאים לתקופה ארוכה לשכור דירה עם אפשרויות בישול אך כשבאים ל3 ימים עם תוכנית קולינארית מלאה למלון יש יתרונות. קיבלנו חדר בקומה ה23 והנוף הנפלא של פריס נפרש מאופק עד אופק
פריס בשלהי הסתיו מצדיקה את הכינוי "העיר באפור" מרבית העצים בשלכת וחלקם כמו בתמונה אימפרסיוניסטית
ההתלבטות הראשונה בדרך מש"ת היא היכן לסעוד צהריים שיהי פתיחה הולמת לסופ"ש
בקרבת המלון יש לא מעט אפשרויות הפעם בחרנו ב LA CERISAIE קפצנו להזמין מקום וניצלנו
את הזמן עד פתיחת המסעדה לביקור בחנות PICARD הסמוכה לבדוק את מצאי הקפואים
כשבשבת ניקנו שם נקניקי "בודן נואר", פרוסות כבד, אווז אסקרגו, וערמונים ששימשו בשבת שאחריה
כבסיס לארוחה "צרפתית" למשפחה.
המסעדה הנ"ל (כבר דיווחתי בעבר) קטנה (20 מקומות) וצפופה מרפק אל מרפק מתופעלת ע"י אבא (במטבח) אמא ובת בחזית ומאוכלסת בד"כ באנשים מהסביבה כולל אנשי עסקים בחליפות ועניבות
אוכל קלאסי יצירתי וטעים.
לראשונות קסורל חלזונות עם צ'וריסו ושעועית ופטה כבד
לעיקריות קסורל עם נקניקיה אווז וחזיר שחור , "בודאן נואר" ועליו פירות צלויים (תאנים אגס ערמונים וענבים)
ומתחתיו פירה
לקינוח קרם גבינה עם פיסות אגס גלידת אגסים מרנג וקצפת
שתינו את יין הבית
ארוחה פתיחה נהדרת