פרה בימה ?

salo22

New member
פרה בימה ?

מחפש רעיון מעניין למקום טוב בסביבת הבימה, כרגע נוטה דווקא לנסות להספיק את דאלידה בחצי מחיר ומשם להמשיך, אבל אולי יש משהו מעניין במיוחד וקרוב יותר ? תודה..

המקום היחיד שאני חושבת עליו הוא שולחן

(אם אני זוכרת נכון יש איזה מסעדה בפינה של רוטשילד עם תרס"ט משהו של פיצות,לא? ברח לי השם שלה...)

salo22

New member
טוני וספה ?

נראה לי שלא רלוונטי, לא חובב. כנ"ל עם מפעלות מילר, נוותר, תודה על התגובה.

אכן טוני וספה

תמיד אפשר לשבת בקפה הבימה

Omnivore

New member
מסעדת 8.

מקום שהיינו בו לפני שבועיים והוא בהחלט הפתיע.
התפריט מתחלף כל יום, שירות לבבי מאוד, אוכל נהדר (מרק לקסה
ופלדה טלה). עיצוב סטייל מזנון של אייל שני.

Gargeran

New member
מחזק...

הייתי שבוע שעבר, כתבת בדיוק מה שאני חושב. אם לא הייתי יודע שהמקום לא של אייל שני, הייתי חושב שהוא שלו.
אחלה אווירה, תפריט ים תיכוני בעיקר. מחירים מאוד הוגנים למנות משביעות וטעימות.
באמת סוג של צפון אברקסס, עם מחירים שפויים ופחות מניירות :) רוצה כבר לחזור לשם שוב.

המקום נמצא משהו כמו 10 דקות הליכה מהבימה. אפשר גם להציע את צ'יקטי שנמצאת בדיוק בכיוון הליכה השני.
גם אובן קובן בארבעה יכול להוות אופציה ראויה

המזנון בקינג ג'ורג' נמצא במרחק הליכה

וכך גם ברטי אם מחפשים מקום לישיבה.
&nbsp
נחמה וחצי נמצא ממול לבימה
ותכלס - כל רחוב הארבעה נמצא מרחק הליכה ממש קצר מהבימה.

oreldi

New member
קפה נחמה

בית קפה חביב ליד הבימה
על קפה לנדוור שנמצא ממש ליד הבימה ועל טוני וספה הייתי מוותר

Meirav Flum

New member
איזה סגנון אתה מחפש?

ברחבת הבימה אין ממש חדשות מרעישות. יש ארקפה עם שרות סביר, לנדוור עם שרות נוראי ופרש קיטשן שלא ניסינו.
מול הכיכר יש את נחמה עם כריך ביצת עיין ובייקון הכי טוב שאכלתי ותפריט חביב של בית קפה חוצמזה.
רדיוס קרוב יש את אבן גבירול עם האחים, גוצ'ה דיינר, קרפצ'ו בר עוד מקום שנפתח לא מזמן ולא ניסיתי. בארבעה יש את ג'ויה, פורטרס, אובן קובן (לא ישבתי אבל הזמנתי משלוח והיה מוצלח מלבד הקינוח שהיה סתמי ויקר). רחוק יותר יש את פסטה מיאה על וילסון, על קינג ג'ורג' יש את לה גטרי והקוסם (בקוסם לא אכלתי אבל אחי הקטן חוזר לשם הרבה). על דיזנגוף פינת גורדון יש את קפה מרקו ועל בוגרשוב פינסקר יש את הפיצה. בהמשך רוטשילד יש את הסושיאל קלאב שהיה נחמד, רוסטיקו עם שרות מצוין ואלורה שלא בדקתי אבל שמעתי דברים טובים.

חשוב לציין משהו

המסעדה במתכונת שאתה מכיר אותה נסגרה וכיום היא לא משמשת כמסעדת שף יותר, אלא מסעדת מלון סטנדרטית.

salo22

New member
עברנו באזור ותהיתי מה עלה בגורלה

בהחלט בהתחלה קיבלו הדים טובים אבל מהר מאוד התפוגגו ברשת הוירטואלית, היה די ברור שמשהו שם לא בכיוון הנכון.

bob68

New member
על בסיס מה היה לך די ברור

שמשהו שם לא בכיוון הנכון ?

salo22

New member
דממה אינטרנטית

פלוס ביקורות בינוניות מצטברות וגם כתבה או שתיים ששידרו שינויים לגבי הפעילות או הקונספט, אם אני זוכר נכון. מדבר על הרוח הכללית ורק בהיבט האינטרנטי, לא חקרתי לעומק אז לא לתפוס..

למעלה