שמונה - מקום חביב ולא יקר
איכשהו יצא שהבחור הקים מועדון פודיז קטן והמטרה היא בכל מפגש ללכת למקום אחר חדש, שונה או סתם שבא לנו עליו.
הפעם החלטנו ללכת על שמונה שנמצאת בככר רבין. המקום הוא רק מקום אחד משפע המקומות שנפתחו בעקבות המזנון ובהחלט נופלים באותה הקטגוריה.
למקום תפריט פסטות קבוע וגם תפריט נוסף שמשתנה כל יום.
היינו שישה - שניים צמחונים ואחד שלא אוכל חזיר או פירות ים. השלושה האחרים אוכלי כל.
עד שהאחרים הגיעו הזמנו בירה (גולדסטאר, משהו שנראה כמו שליש ב 18 שח, מחיר סביר) וקיבלנו גם מעין לחם משוח בשמן זית שמגיע עם לבנה ועגבניות. סך הכל הגיעו 5 - 6 לחמים כאלו (בהתחלה שיהיה מספיק לכולם ובהמשך המלצרית הביאה לנו כדי שיהיה עם מה לנגב את המנות).
אני והבחור חלקנו חריימה (ללא פירות ים) וניוקי לחי עגל. סביבנו אכלו עוד מנה של החריימה, מרק טריפולטאי חריף אש (זה השם בתפריט), מרק אפונה ורביולי במילוי גבינת עזים ברוטב עגבניות ופרמזן.
טעמתי מהמרק הטריפולטאי שלמרות ההבטחה, לא היה ממש חריף.
כשהמלצרית שאלה אותנו על חריפות החריימה אמרנו לה שנשמח לחריף אבל הוא היה בעיקר פיקנטי. מלבד התלונות הללו האוכל היה טעים כאשר בעיני המנה המנצחת הייתה הניוקי לחי עגל. לא טעמתי מהרביולי או מרק האפונה.
לקחנו צלחת קינוחים גדולה שכללה את אותו הבצק מההתחלה הפעם משוח בדבש, משהו שהוא מעין תפוח או אגס מצופה קרמבל וחצי אפוי עם קצפת, תותים ודובדבני אמרנה עם רוטב שוקולד וקצפת ועוד משהו שאני לא זוכרת.
סך כל הארוחה כולל 6 בירות + אחת שניתנה לנו על חשבון הבית. 405 שח לשישה אנשים שיצאו שבעים.
יש לציין שהחלטנו שהקינוח לא מספק וזלגנו לסיציליאנית שבאמת שברה אותי סופית והפכה אותי ממלאה למפוצצת.
התמונות קצת יצאו אדמדמות בגלל שהיה מעלינו תנור
איכשהו יצא שהבחור הקים מועדון פודיז קטן והמטרה היא בכל מפגש ללכת למקום אחר חדש, שונה או סתם שבא לנו עליו.
הפעם החלטנו ללכת על שמונה שנמצאת בככר רבין. המקום הוא רק מקום אחד משפע המקומות שנפתחו בעקבות המזנון ובהחלט נופלים באותה הקטגוריה.
למקום תפריט פסטות קבוע וגם תפריט נוסף שמשתנה כל יום.
היינו שישה - שניים צמחונים ואחד שלא אוכל חזיר או פירות ים. השלושה האחרים אוכלי כל.
עד שהאחרים הגיעו הזמנו בירה (גולדסטאר, משהו שנראה כמו שליש ב 18 שח, מחיר סביר) וקיבלנו גם מעין לחם משוח בשמן זית שמגיע עם לבנה ועגבניות. סך הכל הגיעו 5 - 6 לחמים כאלו (בהתחלה שיהיה מספיק לכולם ובהמשך המלצרית הביאה לנו כדי שיהיה עם מה לנגב את המנות).
אני והבחור חלקנו חריימה (ללא פירות ים) וניוקי לחי עגל. סביבנו אכלו עוד מנה של החריימה, מרק טריפולטאי חריף אש (זה השם בתפריט), מרק אפונה ורביולי במילוי גבינת עזים ברוטב עגבניות ופרמזן.
טעמתי מהמרק הטריפולטאי שלמרות ההבטחה, לא היה ממש חריף.
כשהמלצרית שאלה אותנו על חריפות החריימה אמרנו לה שנשמח לחריף אבל הוא היה בעיקר פיקנטי. מלבד התלונות הללו האוכל היה טעים כאשר בעיני המנה המנצחת הייתה הניוקי לחי עגל. לא טעמתי מהרביולי או מרק האפונה.
לקחנו צלחת קינוחים גדולה שכללה את אותו הבצק מההתחלה הפעם משוח בדבש, משהו שהוא מעין תפוח או אגס מצופה קרמבל וחצי אפוי עם קצפת, תותים ודובדבני אמרנה עם רוטב שוקולד וקצפת ועוד משהו שאני לא זוכרת.
סך כל הארוחה כולל 6 בירות + אחת שניתנה לנו על חשבון הבית. 405 שח לשישה אנשים שיצאו שבעים.
יש לציין שהחלטנו שהקינוח לא מספק וזלגנו לסיציליאנית שבאמת שברה אותי סופית והפכה אותי ממלאה למפוצצת.
התמונות קצת יצאו אדמדמות בגלל שהיה מעלינו תנור