טראק דה לוקס

טראק דה לוקס

כן, אנחנו זריזים. הטיזרים בפייסבוק בהחלט עשו לנו את זה והחלטנו לקפוץ לבדוק האם המקום שווה לפחות כמו הפונדק.
למי שלא יודע, החברים מפונדק דה לוקס פתחו במקום הדיזי בככר דיזנגוף (מול רב חן) מסעדה חדשה בשם טראק דה לוקס, קצת התאכזבנו שלא מדובר במשאית אוכל אמיתית אבל אז בחפירות גילינו שעריית תל אביב מסרבת לכאלו באופן גורף. המקום נקרא כך על שם המשאית שנמצאת באמצע המסעדה והיא למעשה עמדת הרכבת המנות של המטבח ואפשר לראות את האוכל יוצא. המקום היה גדוש אנשים שהזמינו מראש וגם מזדמנים דבר שלא הקל על הצוות שם.

השורה התחתונה - טעים שם אבל הם חייבים להשתלט על המטבח.
המלצרית שלנו, רותם, הייתה אחת המלצריות המעולות שנתקלתי בהן בעיר, שירות טוב, מצחיק, חייכני, היא התמודדה עם בעיות בקלילות וביעילות ונתנה לנו באמת חוויה מארוחה שהייתה יכולה להסתיים קטסטרופלית בעיקר עקב טעויות של המטבח.

היינו ארבעה והזמנו שולחן לשעה שמונה, כשהגענו היינו צריכים להמתין כרבע שעה עד שהשולחן יתפנה ובינתיים פונקנו בבירה (רבע לדעתי).
כשהתיישבנו נגשה המלצרית והציעה לפתוח את הארוחה עם אחד הנשנושים שיש להם בתפריט - נאגטס זנב שור . בשר זנב שור (שבושל עד לרכות מושלמת) מטוגן בצורת נאגטס. המנה הוגשה עם רוטב ברביקיו שלא הרגיש תעשייתי. המנה הייתה חמודה אבל היו חסרים לי טעמים חזקים יותר מהבשר.

כמו כן, הזמנו 3 פעמים גולדסטאר ורק אני הייתי חייבת להיות מיוחדת עם פאולנר.

עד כאן הכל היה בסדר והמשכנו להזמין 400 גרם חזה אווז, 200 גרם כתף חזיר מפורקת, פולד פורק פנקייק, 400 גרם בריסקט ופרייד צ'יקן.
ביקשנו מהמלצרית במיוחד והיא אף ציינה בהזמנה שמנות החזיר יוגשו בנפרד משאר המנות לטובת הבחור שלא אוכל חזיר. לצד המנה ביקשנו מק אנד צ'יז וצ'יפס ובחרנו את האופציה עם הגבינה. עד שהאוכל הגיע הגישו לנו רטבים לבשר - מיונז, קטשופ ביתי, אותו רוטב ברביקיו ורוטב נוסף מעט פיקנטי יותר.

למרות שהמלצרית ציינה להוציא את החזיר בצלחת נפרדת, כל המנות הגיעו ביחד (כמעט כולן אבל אני מקדימה את המאוחר), הסברנו למלצרית שהגישה את המנות (מלצרית אחרת שאני לא יודעת את שמה) שביקשנו במיוחד בנפרד כי עכשיו הבחור לא יוכל לאכול את הבשר. המלצרית לקחה את המנה למטבח והבטיחה שיכינו חדש.

כאן הגיעה למעשה הבעיה הגדולה ביותר - הטבח שעמד שם (מזכירה, מטבח פתוח), פשוט חילק את מחדש את המנה לשתי צלחות. רק שבמקרה ישבנו מול החלק הפתוח של המטבח וראיתי אותו עושה את זה. בהתחלה כשהמלצרית החזירה את המנה (שוב אותה מלצרית שנייה) היא ניסתה לטעון שראתה אותו מכין חדש אבל הסברתי לה שבמטבח פתוח רואים הכל ולכן לקחה את המנה אחורה כדי שיכינו לנו חדש (ובוא נודה בזה, לוקח יותר משתי שניות להוציא מחדש מנה...). המלצרית בהמשך התנצלה וטענה שפשוט לא ידעה איך להגיב, הטבח שעשה את הטעות גם עבר לחלק האחורי של המטבח עד סוף הערב, אני לא יודעת אם זה בגלל רוטציה או בגלל המקרה.

בינתיים המלצרית שלנו החליטה להזמין אותנו לצ'ייסרים ואפילו שכנענו אותה להצטרף.
כאשר הגיע הבשר גילינו שחסרים לנו הבריסקט והפנקייק - המלצרית (שוב השנייה) התנצלה ואמרה שנגמר הבריסקט כנראה בתוך כל הבאלאגן עם ההחזרה של המנה לא אמרו לנו ולכן שאלה אם יכולה להזמין לנו בשר צלעות במקום, בהמשך התברר שגם את הבשר הזה אין ולכן ויתרנו כליל על ה 400 גרם הללו.

400 גרם חזה אווז היה מצויין וכולנו התלהבנו, השומן טופל מצויין והוסיף המון לטעם של המנה, כולנו התלהבנו. מהפרייד צ'יקן לא טעמתי אבל הבחור נהנה ממנו. כתף החזיר הייתה טובה ותובלה כראוי, עדיין חבל לי שלא הזמנו את בטן החזיר במקום.

אחרי המנות הללו קיבלנו מהמלצרית קורן דוג - נקניקיית בקר בציפוי בצק שעשוי מקמח תירס ומטוגנת בשמן עמוק. החיסרון המשמעותי של המנה היא היעדר הטעם של הנקניקייה. הנקניקייה לא הייתה דומיננטית בשום צורה ולא הייתי מבדילה בינה לבין נקניקיה של זוגלובק וחבל שהמנה כל כך התפספסה.

לפנקייק לקח יותר מדי זמן להגיע אבל הוא לחלוטין היה שווה את ההמתנה. פולד פורק פנקייק - שלושה פנקייקים מסודרים על שיפוד וביניהם המון בשר כתף מעורבב עם חלפיניו כבוש ובצד הרבה מאוד קרם פרש שלדעתי הוקצף קצת כיוון שהיה אוורירי מאוד. זו לחלוטין מנה ששווה לחזור בשבילה למקום.

אחרי המנה הזו החלטנו לעבור לכיוון של קינוח:
אני שמתי עין כבר מהרגע הראשון על גלידה אמריקאית שמגיעה עם שבבי בייקון - המנה הזו אכזבה אותי ובענק. הגלידה עצמה הייתה קרחית (כלומר עם שבבי קרח בפנים) ולכן בעלת מרקם לא נעים וגם הטעם לא היה מודגש מספיק. בנוסף, הם חותכים את הבייקון קטן ורק לאחר מכן מטגנים אותו דבר שהופך אותו לספוג שמן אבל לא קריספי. נכנעתי אחרי חצי מנה. הערתי למלצרית והיא ביקשה שאגיד זאת למי שכנראה היה המנהל שלהם, הסברתי לו את הבעיות והוא כנראה החליט שלא לחייב אותנו על המנה.
הקינוח השני היה עוגת גבינה ואוריאוז , אחת הטובות שטעמתי מהז'אנר הזה ובהחלט נהנתי ממנה.
פונקנו גם בקינוח שלישי של כדורי פרצעל עם שברי בוטנים עטופים בגנאש שוקולד - מסוג הקינוחים שאני אישית מאוד אוהבת.

גם שלב הגשת הקינוחים היה בעייתי - מלצר שלישי הגיש לנו אותם ולא ידע שמדובר בפינוק מצידם, הם גם התבלבלו והוציאו עוגת תפוחים במקום עוגת הגבינה וכך החזרנו את שני הקינוחים הללו למטבח, רק אחרי שהמלצרית שלנו הגיעה היא הסבירה את הפינוק ותקנה את עניין עוגת הגבינה.

עוד תקלה הייתה כשנחנו מהקינוחים וצצו לנו על השולחן צ'ייסרים של ערק וקמפארי שלא הזמנו ולא שאלו אותנו אם אנחנו רוצים. שאלנו את המלצרית שלנו שלא ידעה על מה מדובר ובבירור התברר שמי שהניח לנו את הצ'ייסרים התבלבל בשולחן. עוד לפני שהלכה לברר היא אמרה שאם זה לא מהר היא מזמינה אותנו לעוד סבב של צ'ייסרים ואכן כך היה.

גם בחשבון הייתה טעות וחייבו אותנו על מנת הבשר שנגמרה, היא תקנה את הטעות וכמובן התנצלה.

המקום רץ בסך הכל כארבעה ימים ואין ספק שהאוכל עשוי טוב, למקום יש גם צוות מאוד משתדל ושגם יודע לארח - תקשורת טובה יותר בין המלצרים ובעיקר מטבח מתפקד כמו שצריך יהפכו את המקום למצויין. בכל מקרה אין ספק שנחזור לנסות עוד מנות (כמו הטריילר טראש בורגר) אבל קצת אחרי שיסיימו את ההרצה ויסגרו על עצמם.

263 שח לפני (אבל אחרי 30% הנחה).

















 

pix37

New member
תודה רבה - נקרא כמקום עם המון פוטנציאל

כיוון נכון אבל המון בלאגאן של התחלה
נקווה שיתאפסו על עצמם מהר לפני שישרפו את ציבור הלקוחות שלהם.
 

החתולית

New member
על הדיווח

שמעתי מעוד חברים דברים דומים משלך. הם ממש בתחילת ההרצה, ויש דברים שאפשר להעביר ולסלוח. הדבר היחיד שמרגיז אותי הוא העניין עם הפרדת האוכל לשתי צלחות, במקום הכנת מנה חדשה.
 
זה גם מה שהרגיז אותי

מילא אם לא היינו מבקשים, אבל ביקשנו והמלצרית גם ציינה בבון, קחו אחריות ותכינו חדש.
 

veredvered

New member
תודה על הביקורת המפורטת! מחפשת זמן להגיע גם

את הפונדק אנחנו מאוד אוהבים..
נשמע שהבשר טוב מאוד וממש עושה חשק, המטבח מבולגן זה כמעט כמו בכל מקום חדש ורוב הזמן זה נסלח לדעתי. מסוג הדברים שיסתדרו עם הזמן והדינמיקה של הצוות.
&nbsp
רק שאלה הבהרה קטנה - רשמת 30% הנחה.... בפייסבוק הם מציינים שהנחת הרצה זה 15% ובייגלה נותנים 20%.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
 
לנו בחשבון היה רשום 30% הנחה

אני לא יודעת אם זה בגלל כל הטעויות או בגלל שזה מה שהם נותנים לכולם.
 

Pixelss

New member
מה שתיארת על הפרדת המנה מאוד מרגיז

אם יש משהו שיכול להוציא אותי מדעתי זה זלזול בלקוח ועוד העובדה שהמלצרית אמרה לכם שהם הכינו חדש זה ממש מוגזם.
&nbsp
אנחנו היינו שם בשבוע שעבר שולחן גדול של 10 איש והיו פחות בעיות (כנראה עניין של מזל בתקופת הרצה).
מאוד מאוד אהבתי את הבטן חזיר ולמי שלא נרתע מבשר שומני אני ממליצה בחום, אם אני זוכרת נכון בסניף המקורי הוא מוגש ברצועות דקות אבל בסניף החדש הוא מוגש כנתח ובגלל זה בא גם רק בקפיצות של 200 גר, לדעתי מרוב שהיה לי טעים אכלתי לפחות 200 גר' לבד

אנחנו דווקא פחות התרשמנו מהפנקייק שנשמע מעולה אבל הטעם היה מעט סתמי, מקווה שבניסיון נוסף נאהב יותר (דווקא בצד השני של השולחן אמרו שאהבו).
חברים שישבו איתנו הזמינו את הטריילר בוגר שהיה נראה כל כך טעים ולמרות שהציעו לי ביס כבר לא היה לי מקום אפילו לא לביס קטן אז כמו שאת סיכמת חייבים לחזור לטעום אותו.
הצטערתי שלא הזמנו את החזה אווז שמאוד אהבתי בסניף המקורי אבל זה היה לטובת טעימות מנות חדשות.
&nbsp
 
כל הבשרים מגיעים בקפיצות של 200

כנראה ככה הם מודדים את הבשר, לא ייחודי רק לבטן.
&nbsp
המלצרית שאמרה לנו את זה אחר כך הגיעה והתנצלה והסבירה שלא ידעה איך להגיב לעניין ולכן הגיבה ככה. בגדול, התקלות העיקריות היו של המטבח, בגזרת השירות, למרות שהמלצרים עדיין לא ממש מתואמים ביניהם המצב היה משמעותית טוב יותר.
 
נשמע כמו טוב בסהכ אבל הקטע עם המנות ממש מגעיל לדעתי.

אם המטבח לא היה פתוח לא הייתם מגלים ואוכלים את המנה.
אני ממש לא מבינה את הטבח ואת המלצרית שניסתה להכחיש, הרי רואים אתכם...
לא חושבת שהייתי עוברת חלק על התנהלות כזאת...םשוט זלזול בלקוח..
&nbsp
אני זוכרת שפעם קרה לי מקרה דומה עם סלט שהגיע עם עוף או משהו אחרי שהסברתי שאני צמחונית ומבקשת בלי.
הוציאו את החתיכות והחזירו את המנה...
כשעירבבתי את הסלט, מצאתיחתיכה אחת מתכת...
אחראי המשמרת התנצל ואמר שמדובר במנה חדשה ושהחתיכה נכנסה בטעות או איזה שקר דומה...
אני באמת לא זוכרת מה היה אחכ כי זה היה לפני עשור בערך..
&nbsp
אני באמת חושבת שהמלצרית שלכם הייתה מצויינת, היא ממש התמודדה על הטעויות של המטבח..
ואני מבינה שטעויות קורות, במיוחד בשבוע הראשון של המקום אבל עניין החזיר לדעתי לא צריך לקרות ואין לו תירוץ...
&nbsp
האם המקום מתאים לדעתך לווה את בן הזוג "אוכל הכל" שלה?
האם אפשר לשבוע ממנת ציפס או מק אנד ציז?...
&nbsp
תודה על הדיווח...
 
יש למען האמת הרבה תוספות

&nbsp
הן פשוט קטנות אז צריך לאכול כמה מהן, עם זאת, אין ספק שמדובר במקום לאוכלי בשר ואני לא בטוחה שאפשר לשבוע רק מהתוספות
 
תודה על התשובה המהירה...

אני פשוט יודעת שהוא אוהב מקומות כאלה....אני מאמינה שאני אשבע מסלט+ציפס+מק אנד ציז...
ואם לא, אז נשאר מקום לקינוח :)
 
למעלה