דייגו סאן - הטאקרייה החדשה?

הצומומו

New member
דייגו סאן - הטאקרייה החדשה?

אם עוד לא שמעתם, זה המקום הלוהט הבא, נפתח רק לפני שבוע בהמשביר 2 בפאתי פלורנטין וכבר אי אפשר להשיג מקום.
באנו בספונטניות בערב היינו ארבעה, לשמחתנו נמשצא לנו מקום בחוץ לשעתיים. השירות היפסטרי להחריד אבל מאוד יעיל וחינני, המקום מעוצב בצורה מדליקה ודי טראשית , יש עמדת די ג'יי ואת השירותים בקומה השנייה, תהיו חייבים לראות בעצמכם. המקום משלב בין אוכל מקסיקני לאוכל אסייתי ועכשיו בהרצה יש 20% הנחה. פתחנו ב-4 מרגריטות קפואות מעולות ! (32 ש"ח) מוגשות בכוס מרגריטה קלאסית, כמות נדיבה וישר עושות שמח, בהמשך פונקנו גם בצ'ייסרים מקוקטייל קוקוס כלשהו שהיה חזק מאוד. מנה של נאצ'וס אסייתי עם אבקת שרימפס, גוואקמולי וגבינה, מאוד מיוחד בטעם,סלט אטריות סובה שהיה קטן קצת לחלוקה אבל מאוד טעים ומרענן, לחמניות מאודות עם צ'ילי קון קרנה, מנה מצוינת ומדויקת ומנת הדגל של המקום (המלצרית הזהירה שלוקח לזה 20 דקות לפחות להגיע) הבּיבּים בּאפּ, שמוגשת בסיר אורז עשוי מאבן, עם המון ירקות וביצת עין מעל, הגיע חם, טעים וקריספי. רצינו לטעום עוד הרבה אבל הזמן דחק בנו, הבטחנו לחזור שוב והזמנו כבר מקום לשבוע הבא. עם שרות מעולה, אווירה מדליקה ובאזז חיובי המקום באמת כיפי מאוד, רק אולי טיפונת להגדיל את המנות ?

החתולית

New member
על הדיווח

הבנתי מחברים שהיו במסעדה שהסיומת שלך, מבטאת משהו די מודגש - המנות קטנות מאד.
&nbsp
&nbsp

לא חושבת שאפשר להשוות ביניהן

בעיקר בגלל השילוב עם הקוריאני
&nbsp
מקום שאני בהחלט רוצה לנסות אבל נוכח היחס שאנשים שאני מכירה נתקלו בו (מאובר המגניבות כנראה) אאלץ לחכות שהבאז היחצני ירגע קצת.

salo22

New member
הלכו וחיפשו טרנד

והחליטו שהלטינו קוריאני הוא הדבר הכי גדול בניו יורק, וכמה פיספסנו עד היום שלא זכינו לטעום משילוב "מסעיר" זה, אז עשו לנו טובה וגאלו אותנו, הנה ההזדמנות. הלך לו השף ופתח כמה ספרי בישול רלוונטיים של שף אמריקאי טרנדי כלשהו, והופה יש מסעדה, היום אפילו לא חייבים ליסוע כדי לחקור, יש ספרי בישול, וכמובן שלהשתלם במטבחים הרלוונטיים זה חסר משמעות, ממש לא צריך, המטבח המקסיקני וזה הקוריאני כל כך חסרי משמעות לעומת הישראלי ומטבח הקרפצ'יו, שממש חבל לבזבז על זה זמן.
סורי, ממש לא עובד לדעתי, גם זה שאי אפשר להשיג מקום והמקום כל כך סופר טרנדי לכאורה, מוציא את כל החשק.. עוד מסעדה (?) לרשימת הלא יצא לבקר.. בכל מקרה תודה על העלאת הביקורת והשיתוף..

טוב זה היה לא ברצינות

אבל לא לגמרי ברור לי למה. כאילו אתה מתבאס לשם התבאסות.
האוכל טעים אז הולכים, ככה זה אצלי. אלא אם זה משהו באקסטרים כמו מה שקורה בסלון, ואז זה באמת מפריע (לי) לחוויה. אבל זה שהטבח לא עשה השתלמות? זה שיש טרנד? זה לא מפריע ולא צריך להפריע.
&nbsp

FiReBall

New member
סושי סמבה הגיעה למסקנה הזאת לפני עשור...

אני גם לא הרשמתי מהאוכל.

כל מילה בסלע

הפרט הכי הזוי פה הוא הבאתו של אסף דוקטור כשף מייעץ כאשר הוא מודה בראיון שהוא לא מכיר את המטבחים האלה.

למרות שאתה סביר להניח צודק

וסביר להניח שההתעסקות היא יותר בטרנד ופחות באוכל, הייתי שמחה לנסות את המקום אחרי שהם ירגיעו קצת עם ה attitude שהם פתחו איתו, אפילו רק כדי לסמן V.

nant55

New member
סתם תהייה

בתור מי שטייל בקוריאה ונורא התקשה עם האוכל המקומי בגלל החריפות הרבה שליוותה אפילו מנות שנראו
הכי תמימות בעולם
האם גם בדייגו סאן האוכל חריף בטירוף או שהוא עבר התאמה מקומית?

היפסטרי בטירוף זה אפילו אנדרסטייטמנט

היינו בימים הראשונים לפתיחה. ביקשנו המלצות (בכל זאת, הביאו לפה בשורה חדשה, שיסבירו לנו על מה מדובר). ה-"מלצרית" מלמלה שיש אנשים שאוהבים את הספרינג רולז. יופי של המלצה. שאלנו אם הנאצ'וס האסיאתי זה מנה דומה לנאצ'וס שאנחנו מכירים. היא ענתה "לא בדיוק".
&nbsp
הזמנו לבסוף 3 מנות. קיבלנו את הראשונה. מיד אחריה קיבלנו חשבון. אמרנו שלא הזמנו חשבון ויש לנו עוד שתי מנות שאנחנו מחכים להם. המלצרית לקחה את החשבון חזרה. יצאנו לסיגריה. באה מלצרית אחרת ואמרה שהחשבון שלנו על השולחן.
&nbsp
עוד מסעדה שהחליטה שחוסר מקצועיות מוחלט זה סטייל מגניב.
&nbsp
האוכל עצמו היה לא רע, אבל יקר (37 שקל למנה של שני טאקו'ז. מעניין מה רוי צ'וי חושב על התמחור הזה). המקום בדיחה.

lady D 123

New member
אני גרה 2 בניינים ליד ברח' המשביר

ואני מנסה כבר 3 פעמים לשבת שם והמקום מפוצץ בטירוף ( יחצ עצבני ומוצלח) ואומרים לי לחכות 40-50 דקות .. לא יקרה .. ואני פורשת כמובן.
המקום נראה מדליק ומזמין והקונספט מעניין אבל אנשים יושבים בחוץ על ספספלים וכ' מרב שצפוף שם .

אני לא חושבת שזה טרנד או הייפ

אולי מתווספים עליו אנשי הטרנדים, אבל המטבח או שילוב המטבחים שהם עוסקים בו לא ממש נוכח/ים (הכי ליד - צ'ימיצ'אנגה, סושי סמבה - שתיהן כבר לא קיימות). אני מחכה למסעדה מהסוג הזה הרבה זמן, וכגודל הציפייה מקווה שלא תהיה גודל האכזבה.

למעלה