השכן - רח אבן גבירול 8 תל אביב

גסטרו

New member
השכן - רח אבן גבירול 8 תל אביב

במדורו במוסף גלריה של הארץ הילל שגיא כהן את המסעדה כך שמיהרתי להזמין מקום לערב חמישי - מקום סמוך למקום עבודתי בערבי חמישי ותוך 4 דקות הליכה הגענו . על שולחן אחד היה שלט "שמור" לנו , התפוסה היתה כמחצית- זו כוחה של בקורת טובה?
מסעדה קטנה, ביתית. לשבחם יצוין קנקן מים שקבלנו ולא במשורה, בכוס
מנת לחם ומטבלים-25 שח -ויתרנו
ומה לקחנו? מנת טאפס של רבעי ארטישוק עם פרורי פרמזן- ורסק עגבניות- אני לא מחובבות ארטישוק אבל הרוטב היה טעים
הזמנו 2 מנות עיקריות וסלט- הכל יצא ביחד
לו- מנה שבדיעבד שגיא כהן שבח- צלי בשר בויסקי על פירה- מנה לא גדולה- לטעמו היתה חסרת תבול ולא התלהב
לי- נתחי חזה עוף ברוטב מנגו- על מצע אורז ועדשים שחורות- האורז היה מצוין, חזה העוף היה- חזה עוף וברוטב האדמדמם לא הרגשתי בטעם מנגו אבל
אבל היה טעים , בייתי
הסלט שהגיע עם המנות העיקריות קרץ לי עקב רכיב ה"צנונית" הכיל המון רוקט על הגבעולים המעצבנים , קוביות בטטה קינואה וקצת צנונית. חצי נשאר בצלחת
קינוח- מאפה שמרים חלבה חביב (12 שח בלבד) ומקיאטו טוב לו
החשבון בסביבות 180 שח
לארוחה חביבה , ממש לא מרגשת ולא תואמת את הבקורת הנלהבת
אחזור לשם לארוחת צהרים קדם עבודה (החניה במקום העבודה עושה את העיסקה משתלמת) לכריך עם קציצות בשר שקרץ לי

החתולית

New member
לא נקרא מלהיב במיוחד

נכון שלא כל ארוחה צריכה להיות נפלאה, אבל בין התיאור שלך לבין הביקורת, ההבדלים גדולים.

המקום לחלוטין סתמי

ביום הבחירות היינו במקום תשעה לארוחת בוקר. הכל היה סתמי. אני לא סיימתי את השקשוקה שלי שהייתה מלוחה מדי. הסלט הירוק שקיבלתי בצד כלל זרזיף של תיבול די משמים. הביצים היו עשויות מדי. הבחור שביקש את המקושקשת שלו לא עשויה מדי קיבל אותה בדיוק ההיפך ממה שביקש. חברה שהזמינה ארוחת בוקר השכונה או משהו כזה, קיבלה חביתה שנראה כאילו הייתה עשויה מביצה אחת.
&nbsp
החלק הכי טוב של הארוחה היה הקינוח שאכלנו ברד וולווט מעבר לכביש.

מיכאל ג

New member
והנה למדת שיעור מעניין: לא להאמין לשגיא כהן

כבר יצא שהתפתיתי ללכת למסעדה שהמליץ עליה (ג'מילה) בעקבות ביקורת שהבטיחה רבות (מטבח שף ערבי משודרג) והתבררה כמסעדה סתמית למדי ובעלת שירות גרוע.

למעלה