טראק דה לוקס - כיכר דיזינגוף

salo22

New member
טראק דה לוקס - כיכר דיזינגוף

בנפרד משירשור סופ"ש, טראק דה לוקס בכיכר דיזינגוף, באופן משעשע התקשנו למצוא המקום, הגענו לכיכר, הסתכלתי לכיוון, ראיתי מקום עם שולחנות בחוץ די ריק (שמונה בערב), אמרתי לעצמי לא ייתכן, חייב להיות משהו עמוס והומה עם תור, אז התחלנו לעשות סיבובים מסביב לכיכר.. בסופו של דבר הג'יפיאס החזיר אותנו בדיוק לאותו מקום איתו התחלנו, ואז ראינו בפנים את שלד המשאית, משעשע.
המקום מעוצב חמוד מאוד, מוסיקה קצת רועשת מידי, ישבנו בחוץ, שירות לא רע בכלל יחסית למקומות כאלו, לקחנו חצי עוף מעושן, 200 גרם פולד פורק ואותה כמות בריסקט. די מוזר לשבת ולאכול פולד פורק ולראות ממול את מרכז הקבלה, אבל זו תל אביב.
החזיר היה החלש מבין השלושה, בהחלט לא נחזור להזמין שוב, הבשר היה מעט קריר ויבש, הטעמים ניטראליים מידי לברביקיו. הבריסקט היה לא רע אבל רחוק מלהיות מדהים במיוחד, גם הוא הגיע טיפלה קריר ולא חם מספיק. העוף המעושן שלהם, כמו זה שאכלנו ביפו, הוא בהחלט טוב מאוד, אם כי יקר מידי ב 69 ₪ ללא תוספת כלשהי.
מוטיב שקצת חזר והפריע – האוכל בחלקו לא חם מספיק, לקחנו שתי תוספות, השעועית עם בקר טובה מאוד אך סבלה קצת מהעניין, הצ'יפס לטעמי מיותר ולא מוצלח מספיק לתשלום נפרד (14 ₪?), תוספות מעניינות אחרות כמו התירס, היו חסרות.
חצי פאולנר וכוס מיץ אשכוליות, סה"כ 235 ₪ לפני, לטעמי במעבר גבול ה 200 המפורסם, המקום קצת "מחפף" באיכותו, יכול בהחלט להדק ולשפר, או מצד שני מחירים קצת מעודנים יותר לסיגנון.
עדיין עושה רושם כמקום נעים להגיע ולשבת לארוחה לא יומרנית ולא קורעת כיס בכל מקרה, בהחלט נראה לי שיצא לנו עוד לעבור שם, אבל בהחלט לא נכנס לראש רשימת +-200.
כמו שיצא לי לכתוב על הפונדק (שם חוויית האוכל לפחות, הייתה קצת יותר מהודקת ומוצלחת), מי שמתכנן לבקר ונשען על ארוחות ברביקיו נוסטלגיות בארה"ב, לקחת בחשבון שהמקומות האלו כנראה לא היו מצליחים במיוחד גם באליפויות ברביקיו פנימיות לבתי ספר יסודיים בטקסס או ג'ורג'יה, אבל במציאות הישראלית די נטולת הברביקיו שלנו, לפחות במסעדות, הם כנראה בהחלט מהבולטים יותר.
 

Gרר

New member
אני לא אתפלא אם יש אליפויות כאלה


בטקסס זה מתבקש
 
גם אני התפלאתי כשהגענו ולא היה מפוצץ

וגם האוכל שלנו היה פושר עד קריר...

המקום סימפטי מאוד והעיצוב נחמד.
אכלנו קומבו פיגיז - כתף מפורקת, בטן וספייריבס - היה טעים (אני אוהבת את הבשר שלי קצת אנמי, כך שאהבתי גם את הכתף שהפרטנר הזיז עם המזלג...) והספייריבס נהדרים! אבל הכל יצא פושר וקריר ויחד עם הרטבים שלא המריאו למחוזות של חריפות או עניין, השאיר אותנו ברמת ה'בסדר'.
 
חזרנו לחוויה מתקנת לפני כשבוע

אכלנו את חזה האווז שהיה מצויין, הפנקייק שהיה מופלא בדיוק כמו בפעם הראשונה, נתח אסאדו ואת ההמבורגר.
&nbsp
ההמבורגר היה חסר ייחוד ולא היה בעל טעם בשרי מודגש ומאכזב ביחס למראה והתמונות.
שאר המנות היו מצויינות - אחי הקטן והבחור קיבלו סיבוב במטבח, אנחנו טיפסנו גם למשאית באישור מנהל המקום ופונקנו בשני סבבי צ'ייסרים.
&nbsp
לקינוח - עוגת גבינה אוראוז שהייתה מעולה וכדורי פרצעל עם חמאת בוטנים ושוקלד שמסתמנים כקינוח החביב עלי החדש.
&nbsp
סך הכל ארוחה טובה במחיר לא רע בכלל (כ 450 שקלים לשלושה אנשים כולל בירה).
 

bruno01

New member
הפולד פורק בהחלט לא מוצלח, כמו גם גרסת הבקר שלו בסניף האם

די חסר טעם ותיבול כלשהו, ולגמרי מיותר.
הצלעות שם, ששונות מאלו בפונדק, מעולות, וכך גם הבטן (אם מוכנים לכמויות השומן). אני גם מאוד אהבתי את הפרייד צ'יקן, אבל חושב שהדעות עליו היו חלוקות אצל החברים.

יש להם שם בהחלט עוד כיוונונים לעשות, והזמנה מחוץ לקומבואים המובנים בהחלט מרגישה קצת יקרה מדי, אבל אני מחבב את המקום, ואת הגיוון שהוא מספק מהמיקום המקומי, שאפשר להגיד שהיינו בו הרבה יותר מדי פעמים
 
למעלה