ביקורת על המזנון רמת החייל אייל שני

32 דקר

New member
ביקורת על המזנון רמת החייל אייל שני

שלא תגידו שאני לא ילדה טובה,כתבתי בכותרת הכל שיהיה קל לחפש

אז פעם שניה שם לפני חצי שנה לערך ,פעם קודמת רציתי את השפונדרה בפיתה-אמרו שבדיוק נגמר אז לקחתי חלקים פנימיים והיה פשוט ט ע י ם !!!
לא יודעת למה הדחקתי את הרעש וזכרתי רק את הטוב בד"כ אני זוכרת רק את הרע
, אבל חזרתי ושוב חשקה נפשי בשפונדרה ..
הודיעו שאין (אני אתחיל לחשוד שמנת השפונדרה היא פיקציה!!) ואכלתי מנה בפיתה שנקראת "כנאפה פרה".
מושלם, מושלם,מושלם !! היחס בין השמנת לתבשיל מושלם, החמוצים שבפנים מוסיפים את הניגוד משלהם ולא הפכו את הפיתה לנקרעת כמו שקורה בד"כ במפגש פיתה עם משהו רטוב.
הבצל הירוק שתקוע למעלה מיותר ועף לפח ,וביקשתי בלי חריף אז כך שאין לי מושג כמה החריף מוסיף או גורע.

40+ ש"ח , אהבתי ששאלו אותי סטייל ארומה "איך את רוצה שיקראו לך שהמנה מוכנה?" אז עניתי שהשם שלי מספיק מוזר שגם ככה חושבים שהמצאתי אז אשאר איתו .
לא אהבתי את הרעש,אבל בניגוד למסעדת הסלון שלו שיצאתי משם כל כך מאוכזבת ועם כאב ראש מטורף מהמוסיקה בפול פול ווליום , פה זה קח וסע אז לא הייתי צריכה לשבת ולסבול אלא בחרתי לקחת ולבלוס בשקט לצליל הגלגל"צ בדרך למשרד חזרה ומודה אחרון שגם לא אהבתי שהעובדים לא עובדים עם כפפות ולא עם מלקחיים ,את כל החמוצים,בשר,בצל וכו' שמים עם הידיים ורק ממרחים עם כף (מזל שכך) .

צרפתי תמונה של המקום כי לא חשבתי על זה שבעצם עדיף היה שאצלם את הפיתה

מקבלים כרטיסי אוכל שונים ואשראי,
תהנו ובתאבון.

תודה על הביקורת

ממה שאני מכירה במטבחים - יש מעט מאוד עבודות שעושים עם כפפות.
בעיני, כל עוד הטבח שמכין לי את האוכל לא נוגע בכסף או בקופה ושומר על נקיון - הכל טוב.

Gרר

New member
המקום הזה מוכיח שדברים טובים לא באים בחינם

והמחיר במקום הזה הוא הרעש. אני מבקר שם כל פעם שהתן ביס שלי מתרוקן... וזה אומר סוף החודש. אז גם אני הייתי אתמול והרעש היה מעל לסביר. בפעם הקודמת שהייתי (סוף פברואר מן הסתם...) המוזיקה היתה על כמה דציבלים פחות וזה היה הרבה יותר שפוי, אותה אווירה שמחה אבל בלי לצעוק לתוךהאוזניים של האיש בקופה כנאאאאאאאאאאאפפפפפפפפפפפפפההההההההההההההההההההה לללללללללללללקקקקקקקקקקקקקקחחחחחחחחחחחחחחחתתתת.

אתמול זה היה שוב פעם בווליום של צעקות. אולי אייל רוצה שיום יבוא ואחד העובדים שלו יתבע אותו על ירידה בשמיעה. הוא אוהב את הכותרות המשפטיות האלה. אני מבין את ההגיון לשים מוזיקה קופצנית. זה באמת מוסיף לאווירה וגורם למקום לא להיות סתם דוכן "מת". אבל אני לא מבין את ההגיון מאחרי הווליום המוגזם. אני מאמין שלרוב האנשים זה גורם סבל.

אבל לצד המחיר יש גם את התמורה, והתמורה שם טובה. הבצל בכנאפה הוא אכן טיפשות כמו שרק אייל שני יכול לנפק. אבל ברגע שזורקים אותה לפח מקבלים עוד משהו שאייל שני יודע לנפק וזה הנאה צרופה בפיתה. אצלי הכנאפה היא דווקא במקום השלישי. על המקום הראשון והשני מתחרים האינטימי והכבד. אתמול בדקתי שוב את הכבד וזו היתה מנת הכבד הכי טובה שנפלתי עליה שם מאז הפעם הראשונה שטעמתי. מרקם מוווווששששלם עם נגיעות קטנות של הדברים שמסביב שרק מוסיפים ולא מקלקלים. והביס האחרון של הפיתה עם כל ה juices ביחד... אחלה.

את בטוחה שהם מקבלים כרטיסי אוכל? בפעם האחרונה שבדקתי זה היה אשראי בלבד (ובגלל זה אני משתמש בתירוץ של התן ביס המרוקן בשביל ללכת לשם פעם בחודש). המחיר אגב הוא אחד הנמוכים שאפשר להשיג ברמת החייל ללא תן ביס. 36-42 לפיתה בשרית. אפילו ברסטו המשוקץ זה עולה יותר (47 שקלים). אמנם זה לארוחה שלמה ולא לפיתה אבל אם לוקחים בחשבון את שולחן הנישנוש בצד... מעולם לא יצאתי משם רעב. אז בריא ומאוזן זה ממש לא... אבל בשביל בריא ומאוזן יש לי את ה-1 עד ה-30 לחודש

עוד מחמאות אפשר לתת לפיתות המדוייקות. לטחינה הקטיפתית. לענני העגבניה שלא ברור איך עושים אותם בלי שייפול לתוכם גרעין אחד אפילו. ורק האוזניים שצריכות חמש שעות אחרי זה להתאושש אבל לכל דבר טוב יש מחיר כבר אמרנו, לא?

Gרר

New member
חייב גם מילה לגבי הכפפות

מעניין שגם לי זה בלט אתמול דחיפת הידיים לתוך הפיתה. בפעמים הקודמות לא שמתי לב לזה. בכלל נראה לי שמי שעמד בתחנה הסופית (רואים אותו בתמונה) היה מאלה שמקפידים פחות על הניקיון והעמדה שלו נראתה פחות סטרילית מהרגיל. אבל כמו שכתבו כאן אחרים לא מזמן - מי שרוצה סטרילי שלא יאכל בחוץ.

32 דקר

New member
בטוחה במליון אחוז בתן ביס,מצרפת קישור מאתר תן ביס

https://www.10bis.co.il/Restaurants/Menu/Delivery/13780
&nbsp
ואתמול מישהו שעמד לפני בקופה שילם בסיבוס .
&nbsp
כייף לך שיש לך תן ביס נצבר, אצלי זה 35 ש"ח ליום ולמחרת מתאפס.
שיחקו אותה משאבי אנוש אצלכם

Gרר

New member
זה בסדר אני לא מלשכת עורכי הדין

בהתחלה לא קיבלו שמח שזה נפתר למרות שלטובת הבטן שלי אני אמשיך במסורת של ללכת לשם רק כשהתן ביס מסתיים.

מקום עם ווליום נוראי

נוראי!!!
לא מבינה את הקטע! יש אנשים שכאילו נהנים מכל הקטע הזה?

Gרר

New member
העובדים שלו רק עושים כאילו...

בניסיון להוסיף ל"מגניבות" של המקום. כמו שכתבתי... מבחינתי המוזיקה והקופצנות מבורכת אבל את אותה אפקט היא יכלה להשיג גם בווליום נמוך שלא גורם סבל.

rain7

New member
מה יש בתוך הפיתה של הכנאפה?

לגבי השפונדרה- אני משוגעת על החלק הזה ומעולם לא נשאר להם ממנו כשהגעתי. הוא תמיד רשום על הלוח אבל לא הצלחתי לשים את ידיי על המנה.

גם אנחנו היינו במזנון ביום ראשון ואכלנו פיתת כבדים מעולה, אינטימי ושתי שורות אחת רטטוי ואחת תפוח אדמה.

32 דקר

New member
כנאפה פרה בפיתה מכיל :

חריף (שעליו ויתרתי )
שמנת חמוצה
מלפפונים חמוצים
בצל סגול
תבשיל של משהו של הפרה עם שומן (לא זיהיתי את כל החלקים,זה המאפה שהם מכניסים לתנור בגלל זה הכנאפה לוקח לו יותר משאר המנות)
ובצל ירוק בתור עציץ תקוע למעלה

השילוב של הבשר הרך+השמנת +החמוצים =בהחלט חגיגה בבטן !

למעלה