זכינו במרכז בקרקע בגליל, ויצאנו לחגוג

32 דקר

New member
זכינו במרכז בקרקע בגליל, ויצאנו לחגוג

בתמונה הראשונה, איפה שאני עומדת.. מאחורה בהר..רחוק- שם הולך להבנות הבית שלנו ,יוהווו!!!
עיניין של שנה,גג 50 אולי נעבור לשם

אז כשקיבלנו את הטלפון המיוחל, לקחנו את כל המשפחה (שזה בקיצור- שנינו +כלב) ונסענו לשלם את מה שצריך, במקום לחזור למרכז ,נשארנו לילה וחגגנו במסעדות כמו שצריך.

מסעדה ראשונה : אין שם ,בחיי שחיפשתי. מסעדת בשרים ממש ממש טובה שנמצאת בתוך הכפר ראמה (ראמי) ,עצרנו בתחנת הדלק בכניסה לישוב ושאלנו על מסעדה טובה לחגוג אז כיוונו אותנו אליה הגישו כבש לו , 12 סוגי סלטים ,ובשבילי הר ציפס עם עוף ממולא בחלקי פנים ואורז ממש ממש טעים. וישבנו בחוץ (עם כלב כאמור) כל כמה דקות דקות מלצר אחר יצא להתנצל שהוא לא יכול להכניס אותנו בגלל הכלב וכל כמה דקות אנחנו אמרנו שלא יתנצלו כי זו בחירה שלנו להגיע איתו והם עושים לנו טובה בכלל שמאפשרים לנו לשבת לאוכל אצלהם. שאלתי איך קוראים למסעדה ואמרו שהם מחליפים בעלים ויהיה שם אחר אז כרגע אין שם.

מסעדה שניה : טרנסליבניה בכביש גישה מעלות תרשיחא . גריל רומני .
בשר בשר ובשר ,טעים טעים וטעים.
לא זוכרת אם היא כשרה או לא,כי אנחנו גם ככה לא אוכלים לחם עם הבשר שלנו ואכלנו ממש מהר כי היינו באטרפ ללכת לראות את השטח ולשלם את שובר הקרקע. היה לי ממש טעים ושירותי מאוד .

קינוח חגיגה שהבלאגן כבר נגמר , גלידריית בוזה בתרשיחא.
מדובר על חנות גלידות בוטיק ,עם טעמים הכי מושלמים שיש !!!!!!!!!!!
המחירים פשוט בדיחה 6 טעמים (3 לי ול3 לו) ב38 ש"ח .
קרפ +גלידה+תוספות ב15 ש"ח
והטעמים...אוי הטעמים המיוחדים , בגיזרת הסורבה - הכל מיוחד : סורבה קוקוס קלוי וכרמל ,אבטיח ואגס,סורבה שוקולד ,סורבה לימון וטימין , בקיצור- סורבה מושלם .
בגיזרת החלבי : טעמים כמו כרמל מלוח קוקוס וקשיו (כן כן קשיו) ,מסקרפונה תאנים,מסקרפונה שוקולד, טעם הבית "בוזה" שילוב של שוקולד עם בצק עוגיות ונוטלה , מלכת השוקולד שזה שוקולד לבן,קוקוס ועוד משהו טעים, והטעם האהוב עלי שאין בכל מקום-מנטה עם שבבי שוקולד -יאמממ!!! .
ויש גם ויטרינה עם קרטיבים וארטיקים תוצרת יד.
מקום מומלץ למי שמגיע בשבת לשוק תרשיחא (נמצא ממש בכניסה לשוק ליש הסושיה) וסתם לטייל בתרשחיא באמצע שבוע.
תמונות מצורפות

העצלנית

New member
אני מכורה קשות לקשיופאה

ובהחלט יודעים שם להכין גלידה.
יש להם גם וופל בלגי מצוין ומנת ילד שמספיקה בהחלט למבוגר שאוהב גלידה.

וסתם מעניין אותי, איפה השטח?
אני מהאיזור שם במקור וסקרנית

32 דקר

New member
במושב פקיעין החדשה,

אני במקור מאילת אך רוב חיי גדלתי במעלות (המשפחה שלי עדין שם).
ויש גם משפחה שמושב פקיעין,בזכותם שמענו על השטח .
יאללה מפגש קולינארי בצפון

העצלנית

New member
שיהיה לכם מזל טוב ובהצלחה

אני מאבירים במקור,גרנו קצת בכפר ורדים ובשנים האחרונות גרנו בקיבוץ געתון.
כרגע לראשונה גרים עם הילדים בעיר (אשקלון) אבל יש לי משפחה בצפון ואנחנו מגיעים לבקר את סבתא שלי בכפר ורדים פעם בכמה זמן.
חוץ ממה שהמליצו לכם אנחנו אוהבים את הסניף של הסושיה בתרשיחא-כנראה זכיין שלקח את עבודתו ברצינות רבה ובפעמים שיצא לנו לאכול שם האוכל טעים ולא יקר (גם הסושי). בהסתייגות אחת הרבה זמן לא היינו שם.

יש את חאתם שיש לו מקום על הגוג טופ ויו הוא מעשן סלמון קר וחם מדהים ובכלל יש לו יד טובה.הוא אמור לפתוח מקום שהוא מעין מעדנייה בית קפה צמוד למטה. מקווה שפתחו/יפתחו בקרוב, מאמינה שבביקור הבא נקפוץ.

בקיצור יש קצת התעוררות בזמן האחרון באיזור ותרשיחא בהחלט מובילה,רק למה זה ממש לפני/אחרי שעזבנו?!

החתולית

New member
בשעה טובה ובהצלחה

בפעם הבאה שאתם נוסעים לבקר את המגרש שלכם, סעו לראמה לאכול אצל יעקוב בשראביכ. אוכל פשוט ונפלא.

32 דקר

New member
את מתכוונת עוד שבועיים? סגור !

הכנסנו את הרכב למוסך להכנה מסיבית של נסיעות לגליל/מרכז.
כך נקראת המסעדה? אחפש אותה בוויז.
&nbsp
תודה על ההמלצה !

החתולית

New member
הווייז מוצא אותה בקלי קלות

התפריט משתנה בהתאם לעשבים והירקות שיש בשוק ובשדות באותו יום.
&nbsp
אם אתם ישנים באיזור תרשיחא, אז נסו את כמון - פאב חביב להפליא עם פיצות מצויינות.

32 דקר

New member
את נהדרת את !!!

אנחנו נישן או בפקיעין או במצפה הילה (תלוי מי במשפחה יפנה לנו מיטה
)
עוד שבועיים נלך בדיוק לפי ההמלצות שלך .
שוב תודה

החתולית

New member
בשמחה

אם תעשי חיפוש בפורום על המילים "מעלות", "תרשיחא", "חורפיש", "סמבוסק". תמצאי הרבה המלצות על מסעדות באיזור.
&nbsp
דרך אגב, נסו גם את שותא, מסעדה גיאורגית קטנה בקיבוץ שמרת. לא פאר היצירה, אבל טעים, לא יקר, ונעים.

oreldi

New member
באת בדיוק בזמן

מחר אהיה באיזור. הגלידה נשמעת פצצה

oreldi

New member
נהדר

לקחתי מסקרפונה תאנים, שוקולד לבן עם קוקוס וקפה ובננה עם קוקוס (המלכה הלבנה נראה לי...). היה מצוין. טעמים מיוחדים ומאוד מאוד טעימים. קצת חבל רק שאין יותר מבחר
טעמתי גם מהקשיופאה (טופי מלוח עם עוד כמה דברים) והמוכרת אמרה "או שאוהבים או ששונאים...". לצערי אני מהשונאים

32 דקר

New member
פעם הבאה תנסה את גיזרת הסורבה

זה "לא להאמין שזה סורבה" מגדיל את המבחר

pix37

New member
מזל טוב ובהצלחה - אל תשכחו לעשות קומזיץ על המגרש המיועד

(לטענת אמא שלי זה מביא מזל בבניה)

למעלה