לומינה- מלון קרלטון תל אביב , כל כך יקר
במסגרת המסורת אני שומרת בפסח ולא אוכלת חמץ. הגעתי לכרך ליום עבודה מקוצר וחשבתי שארוחת צהרים בלומינה- המסעדה הבשרית הכשרה של מאיר אדוני תהיה צ'ופר נאות למי שעובדת בחול המועד
דוקא בדקתי את התפריט אבל נדמה לי שלא היו מחירים , המסעדה שוכנת בקומה שניה של מלון קרלטון עם נוף חלקי לים (תלוי היכן יושבים ) לידנו היו שולחנות משפחתיים ואני תוהה מי שילם..
למנה ראשונה חלקנו טרטר טונה אדומה (125 שח !!) מנה נדיבה טונה טריה וסביבה קוביות מנגו, שקדים ירוקים , שקדים רגילים ועוד קישוטים. בעלי חובב טונה טריה התמוגג והגודל בהחלט הספיק לשנים
בקשנו לחם או מצות- הציעו לחם ,המלצרית אמרה שזה בחיוב נוסף ולא פרטה- קבלנו לחמניה גדולה מקמח לבן עם איולי פפריקה- 25 שח , צלוית זיתים דשנים ללא חיוב
עיקריות- לו אנטרקוט- בתפריט כתוב 350 גרם , בחשבון מופיע 500 גרם- 239 שח (
) - הגיע נתח נאה לידו גבעולי אספרגוס וכוסית מתכת עם דיסקיות צ'יפס- נפלא ומיונז . הוא נזכר שבאנטרקוט יש לא מעט שומן והתבאס מעט
לי- ניחוחות טיחואנה- צלחת עם נתחים קטנים של בשר טלה על פירה בטטה, כרוב כבוש בצל סגול, בצד 3 טורטיות צלוחית גואקמולה ואיולי פלפלים- מנה חביבה , בהחלט טעימה - מחיר מציאה- 147 שח
לא ויתרתי על קינוח (אם כבר אז כבר )- סופלה שוקולד עם גלידת פסיפלורה- קבלנו מחבת מתכת כמו של שקשוקה עם "סופלה" בגובה פחות מ 1 סמ אבל טעים (הלזה יקרא סופלה ?) 3 קוביות אננס טרי , 3 זילופי קולי תות, מעט קצף של קציפה - פרלינה לפי התפריט והכי הכי- סורבה פסיפלורה האלוהי . בקשתי כדור נוסף של סורבה פסיפלורה ואף קיבלתי - הוא היה במרקם מושלם עם איזון בין חמוץ למתוק. 65 שח
הוא לא ויתר על אספרסו כפול שהיה "ממש בסדר" . מים בקשנו וקבלנו בקנקן זכוכית נאה עם קנקן נוסף ללא בקשה, השרות היה בסדר גמור
החשבון- 613 שח . לא זוכרת מתי בארץ שילמתי כל כך הרבה על ארוחה זוגית שכללה ראשונה אחת , קינוח אחד שתי עיקריות . בעלי סכם שהמנה הראשונה היתה מופלאה , הקינוח טוב מאד והעיקריות -אפשר לוותר . כנראה שילמנו גם דמי הכשרת המסעדה ....
מזל שאמא שלי לא בארץ ולא קוראת עלות הארוחה
במסגרת המסורת אני שומרת בפסח ולא אוכלת חמץ. הגעתי לכרך ליום עבודה מקוצר וחשבתי שארוחת צהרים בלומינה- המסעדה הבשרית הכשרה של מאיר אדוני תהיה צ'ופר נאות למי שעובדת בחול המועד
דוקא בדקתי את התפריט אבל נדמה לי שלא היו מחירים , המסעדה שוכנת בקומה שניה של מלון קרלטון עם נוף חלקי לים (תלוי היכן יושבים ) לידנו היו שולחנות משפחתיים ואני תוהה מי שילם..
למנה ראשונה חלקנו טרטר טונה אדומה (125 שח !!) מנה נדיבה טונה טריה וסביבה קוביות מנגו, שקדים ירוקים , שקדים רגילים ועוד קישוטים. בעלי חובב טונה טריה התמוגג והגודל בהחלט הספיק לשנים
בקשנו לחם או מצות- הציעו לחם ,המלצרית אמרה שזה בחיוב נוסף ולא פרטה- קבלנו לחמניה גדולה מקמח לבן עם איולי פפריקה- 25 שח , צלוית זיתים דשנים ללא חיוב
עיקריות- לו אנטרקוט- בתפריט כתוב 350 גרם , בחשבון מופיע 500 גרם- 239 שח (
לי- ניחוחות טיחואנה- צלחת עם נתחים קטנים של בשר טלה על פירה בטטה, כרוב כבוש בצל סגול, בצד 3 טורטיות צלוחית גואקמולה ואיולי פלפלים- מנה חביבה , בהחלט טעימה - מחיר מציאה- 147 שח
לא ויתרתי על קינוח (אם כבר אז כבר )- סופלה שוקולד עם גלידת פסיפלורה- קבלנו מחבת מתכת כמו של שקשוקה עם "סופלה" בגובה פחות מ 1 סמ אבל טעים (הלזה יקרא סופלה ?) 3 קוביות אננס טרי , 3 זילופי קולי תות, מעט קצף של קציפה - פרלינה לפי התפריט והכי הכי- סורבה פסיפלורה האלוהי . בקשתי כדור נוסף של סורבה פסיפלורה ואף קיבלתי - הוא היה במרקם מושלם עם איזון בין חמוץ למתוק. 65 שח
הוא לא ויתר על אספרסו כפול שהיה "ממש בסדר" . מים בקשנו וקבלנו בקנקן זכוכית נאה עם קנקן נוסף ללא בקשה, השרות היה בסדר גמור
החשבון- 613 שח . לא זוכרת מתי בארץ שילמתי כל כך הרבה על ארוחה זוגית שכללה ראשונה אחת , קינוח אחד שתי עיקריות . בעלי סכם שהמנה הראשונה היתה מופלאה , הקינוח טוב מאד והעיקריות -אפשר לוותר . כנראה שילמנו גם דמי הכשרת המסעדה ....
מזל שאמא שלי לא בארץ ולא קוראת עלות הארוחה