דלידה ולימוזין

CherryBlini

New member
דלידה ולימוזין

הי!
קוראת פה הרבה אבל כותבת בפעם הראשונה, אז תהיו עדינים

שני דיווחים:

צהרי שישי בדלידה-
במילה אחת: נהדר. הייתי עם שני חברים במצב לא רעב במיוחד אז חלקנו ארבע מנות:
כרובית על יוגורט - טעימה מאוד, אבל לא משהו מיוחד.
מנת פריקי שאני לא מוצאת עכשיו בתפריט אבל היתה מצוינת. אני לא אוהבת פריקי בדרך כלל, אבל השילוב עם היוגורט (אני חושבת) שבא מלמעלה ועם התבלינים הפך אותה למיוחדת וטעימה.
פרנץ' טוסט עם מח עצם- מנה נפלאה, כמה פרוסות לחם שמעליהן מונחת עצם עם ערמונים ורוטב. פעם ראשונה שאני מעיזה לטעום מח עצם והיה טעים בטירוף.
ומנת ספיישל של בשר שפונדרה קצוץ בבישול ארוך שמוגש עם לחם, חסה כבושה וחרדל ונאכל בתצורת סנדוויץ שהסועד מרכיב לעצמו. הבשר היה רך, הלחם טרי והחסה הכבושה נחמדה ומוסיפה.
סה"כ יצא לא יקר במיוחד וטעים מאוד.

וערב בלימוזין-
לא התלהבתי במיוחד. אכלתי סטייק פילה שהיה טעים אבל אכלתי כבר טובים ממנו. המנות הראשונות היו נחמדות אבל לא מעבר לזה. ואני חייבת לציין שקצת התאכזבתי אחרי כל הדברים הטובים ששמעתי על המקום.
שוב, לא כי לא היה טעים, אלא פשוט כי ציפיתי ליותר.
 

oreldi

New member
דלידה נשמע מצוין

אחת המסעדות שאני עוד לא מבין איך לא הייתי
 

מיכאל ג

New member
קח בחשבון שזה מין באר ("חמארה" כהגדרתם)

אז צא לשם עם חברים לערב שתיה+גורמה ותהנה.
 
למעלה