מה אוכלים בלונדון?

Meirav Flum

New member
מה אוכלים בלונדון?

החיפוש בפורום מעלה כל הזמן אין תוצאות אז אין ברירה אלא לפנות למקור.
הטיסה עוד חודש ויש לי יומיים בלונדון עם חברה טובה לבילוי בנות חפשי מבני זוג וילדים.
בתכנית- הצגה טובה, מסעדה טובה והרבה קילומטרים ברגל.
לפני שנתיים הייתי עם בן הזוג בלונדון ונחלנו אכזבה מרה מהאוכל שם. הרוב היה יבש, שמנוני ותפל לא משנה אם זו מסעדה הודית, צרפתית, איטלקית, אוכל מהיר או אוכל פאבים. אני בעיקר התקיימתי על BLT ופירות חתוכים ממרקס אנ'ספנסר והוא בעיקר רעב. עד סוף ימי לא אשכח לו איך בגלל שהוא לא יודע להזמין ויתרתי לו על הקריספי צ'יקן שלי ממקדונלדס לטובת צ'יזבורגר יבש ואחר כך גילינו בחדשות את מחדל בשר הסוס בהמבורגר. אבל אני גולשת... חוויה טובה היתה לנו במסעדה צרפתית בגרין פארק שמאז אני לא מוצאת, קינוחים של אוטלונגי ותה מנחה במלון הסנדרס שהיה חוויה יפהפיה וטעימה.
מחפשת המלצות בתקציב סביר (נראה לי שעד 30 פאונד לאדם זה סביר, לא?) למקום שיעניק לבלוטות הטעם שלי חוויה מתקנת מלונדון. אנחנו הבנות אוהבות איטלקי, הודי ואסייתי, אני מאד אוהבת פירות ים ואוכלת בשר לבן, החברה לא כלכך. כמו כן, שוקלות טיול בבורואו מרקט- מה לא לפספס ומה כדאי להבריח במזוודה הביתה.
מוכנה לפנק את הממליצים בשוקו שווה מהשוקולד המדהים של willie's cacao שאני מתכוונת למלא בו את המזוודה.

RandS

New member
אני בלונדון החל ממחר, הזמנתי מקומות ל:

Gymkhana
Yauatcha - דיווחתי בעבר, אסייתית נהדרת
the Ten room at the Cafe Royal
Sticks n Sushi
&nbsp
אני אכתוב פירוט כשאחזור.

Meirav Flum

New member
תודה רבה

מחכה בקוצר רוח.

Meirav Flum

New member
מעולה, תודה

אני אעביר את ההמלצות לחברה שבשבילה נתכנסנו ואתן לה לבחור. מקווה שיהיו לי דברים טובים לדווח כשאחזור.

יש בעל השולחן של החודש סקירה של אפרת אנזל והשף של צ'יקטי

על טיול קולינרי בלונדון עם מלא מלא מלא המלצות- גם על מסעדות ועם על שווקים (דווקא על בורואו מרקט היא לא ממליצה). אם מעניין אותך תשלחי לי בפרטי מייל ואסרוק ואשלח לך

mereng

New member
מסעדה תאילנדית מצויינת ולא יקרה- Busaba Eathai

http://www.busaba.com/
&nbsp
ולאוכל איטלקי טעים (גם אם לא מתוחכם כ"כ) במחיר סביר - רשת "ספגטי האוס"

אור2221

New member
אני הזמנתי לדינר של הלסטון בסרוויס ערב ליוני

ומשקשקות לי הביציות, כי ההמלצה הזו מסתמכת עלי (ועל קישורים שניתנו כאן בפורום) וזה הולך להיות הסכום הכי גדול שאי פעם הוצאתי על ארוחה במסעדה....

מיתר44

New member
איך שאהבנו בדינר כל רגע

מה מנדרינה ועד לשווארמת האננס.
מאחל לכם חוויה מושלמת.
מצפה לדיווח שיזכיר.

אור2221

New member
אני כבר מתכננת על המנדרינה :)

עשיתי שיעורי בית, אולי יותר מדי.
בהחלט יהיה דיווח.

jonbaum

New member
איטלקית מדהימה בלונדון

נמצאת בשכונת Clapham בצד הדרומי של העיר, לא רחוק מתחנה בשם Clapham Junction כעשר דקות ברכבת רגילה (לא תחתית מויקטוריה או Waterloo
שמה Donna Margherita ומגישים בה אוכל נפוליטני אמיתי. כל הצוות מנפולי, התפריט באנגלית ובנפולטנית (לא באיטלקית סטנדרטית). הנה האתר שלהם

למעלה