דה, דה & דה. ככה, ככה.

Cafe Latte

New member
דה, דה & דה. ככה, ככה.

באנו מוקדם מאוד בשישי בבוקר (איזור שבע וחצי כזה, רבע לשמונה), אני, הבן זוג, והפעוט, שאוכל הכל.
הבן זוג הזמין סטייק & אגס, ואני הזמנתי לפעוט דייסה עם גרעינים.
שאלתי את המלצר מה זה גרעינים - והוא אמר "גרנולה".
קצר מוזר, לא? דייסת שיבולת שועל עם גרנולה, זה קצת כמו פירה עם חתיכות צ'יפס בפנים, לא?
כעבור כמה דק' חזר ואמר שלא מדובר בגרנולה, אלא בגרעינים אחרים... בסדר. ביקשתי דייסה חלקה בלי גרעינים, כי בכל זאת מדובר בפעוט.
הגיעה דייסה עם חתיכות בננה, והמון-המון גרעיני חמניה ושקדים, שמקשטים את הדייסה מלמעלה. היות ואסור לו עדיין לאכול אגוזים משום סוג, ביקשתי להחזיר את המנה.. ולהגיש דייסה חלקה עם בננות. אחראית המשמרת אמרה למלצר שאי אפשר להגיש את הדייסה בלי גרעינים (כל השיחה נעשה במרחק של מטר מאיתנו, וזה לא היה נעים, כי גם הטונים היו מאוד לא נעימים, וכאמור - שמענו הכל!). אז ביטלתי את כל המנה והזמנתי מקושקשת מ-3 ביצים שמגיעה עם שמנת חמוצה.
המנות היו סבירות בסה"כ, שומדבר לא יוצא דופן. הגיעו ירקות טריים, וקצת לחם (בגט, וסוג נוסף - לא משהו לכתוב עליו הביתה). ובסהכ א. הבוקר היתה בינונית ולא מדהימה.
הקפה, להפתעתי, היה פשוט לא טוב. ממש אבל.
כשהלכנו להסתובב, קנינו מאפה לדרך (פרנג'יפן) והוא היה מושלם. נק' זכות מאוד גדולה.
אבל כל השאר מרגיש כמו imitation של מפעלי R2M, וזה מבאס, כי אם אתם מחקים משהו, לפחות תצטיינו בתחום השירות, כמו במקור המוכר והטוב.
נחזור בוודאות, רק כדי לקחת מאפים לדרך.

אוי השירות...

אבוי למנהל משמרת שמתחבא במרחק ושולח את המלצרים שלו לנהל את כל העסק במקומו.
&nbsp
מקווה שמדובר בחריקה חד פעמים ולא התדרדרות עקב עזיבתו של שרון כהן

מאפים מצוינים, שירות חורק

זה תיאור די ממצה של המקום עד כה גם בעיני. ארוחות הבוקר חביבות בהחלט אבל לא יוצאות דופן, וחבל שמקום יפהפה שכזה נופל בדברים הבסיסיים כמו שירות. מצד שני, המאפים בהחלט מצוינים וכל עוד זה המקום היחיד בעיר (למיטב ידיעתי) שניתן להשיג בו קווין אמאן, כנראה שאני אמשיך לפקוד אותו מדי פעם...

Cafe Latte

New member
תאר לך שלא היה קווין אמאן ביום שהיינו...

מה רבה היתה אכזבתי (או כמו שבעלי אמר ״רגע, זו לא הסיבה שבגללה בכלל הגענו לפה?״).

תודה על הדיווח...

נשמע ממש לא משהו: אוכל סתנדרטי ושירות ממש גרוע...
&nbsp
ממש לא ברור לי למה לא ניתן היה להגיש את הדייסה ללא גרעינים הרי הם לא חלק מובנה במנה.
בנוסף, האחראית משמרת לא הייתה צריכה לנהל את הוויכוח הזה מולכם...
ובקשר לקפה, דווקא חשבתי שהוא יהיה מוצלח...
&nbsp
רציתי לבקר שם אז תודה רבה על הדיווח....כנראה שנוותר..

Cafe Latte

New member
גם מקושקשת צריך לדעת לעשות, ושלהם היתה מאוד ״מוכנה״ לטעמי.

אם כבר הזכרת...

mereng

New member
דווקא הקפה היה לי ממש טעים !

אולי נפלתם נקודתית ? השירות נשמע ממש לא משהו, התגובה לבקשה הסבירה שלך נשמעת תמוהה מאוד.
&nbsp

Cafe Latte

New member
גם בעיני, כאילו, מה הבעיה להכין דייסה ואז .. לעצור, ולא לפזר

מעל גרעינים ואגוזים?
גם לי זה היה נשמע הזוי וגם הטון שבו זה נאמר ע"י האחמשית, היה רוטן ("אי אפשר להוציא את זה בלי" - יעני, תעזבו אותי בשקט).
נו שויין...

mereng

New member
העיקר עשית לי עכשיו חשק מטורף לדייסה עם אגוזים.....

אבל אני נודרת לא להתקרב לשם כל עוד אני בשוונג בדיאטה. אין מצב להגיע לשם בלי לאכול לפחות שני מאפים...

Cafe Latte

New member
יאללה, תכיני בבית. ועל סמך הכרות וירטואלית עם הבישולים שלך

אני בטוחה ששלך תהיה יותר טעימה

החתולית

New member
בינתיים הדיון שלכם גורם לי לקרייבינג מטורף

לפחמימות, בנוסף לקרייבינג הלא ברור שיש לי בימים האחרונים לאוכל סיני.

יש כאן מלללאאאא עוגיות

הבחור הכין אתמול בקורס שלו, אני לא מפסיקה לאכול מאתמול בערב, כדי שאני אמנע מלהפוך לחבית את מוזמנת לקחת אותן.

החתולית

New member
חוסר גמישות כזה מרגיז

מילא אילו היה מדובר במרכיב מהותי במנה, אבל מדובר בקישוט. גם הדרך בה זה נעשה, לפי התיאור שלך, כאילו מכוונת לגרום ללקוח תחושה לא נעימה.
&nbsp
אפילו פרנג'יפן וקווין אמאן טובים, אינם מצדיקים התנהלות כזו.

Czerniak

New member
אכן השירות שם הוא מקרי

וזה חבל ביותר. לדעתי קווין אמאן יש גם בג'רלאד (אכן גבירול/השופטים)

למעלה