ויינברג - חוות דעת מעורבת

אור2221

New member
ויינברג - חוות דעת מעורבת

אני ושתי חברות ביקרנו בויינברג בעקבות המלצה שניתנה לי כאן (הומלצו מספר מקומות אפשריים) לפני מספר שבועות שלא יצא לי לממש אז.
האמת, שחשבתי שמעולם לא הייתי שם, אבל כשאני וחברותי הגענו למקום נאמר לי שדווקא כן הייתי, רק שלא זכרתי. נו, שויין.
ישבנו בחוץ, אחלה אווירה, השירות צלע רק בגלל שהיה קשה להסב את תשומת לב המלצרית מהפינה בה ישבנו.

עכשיו לעניין האוכל - היה טעים מאוד, יש להם מנות מקוריות, במחירים טפאסיים סבירים בהחלט. הגוורץ שלהם גם היה טוב.
אבל בפועל, חריפות יתר מיותרת של כמעט כל המנות שלא נזכרה בתפריט בכלל, העיבה על ההנאה משמעותית. שלושתנו התלוננו על כך.

- טפאס כרובית צלויה - חריפה (ככל הנראה משפע פלפל גרוס שחור). לא מוזכר בתפריט ולא צפוי.
- קציצות סרטנים על צ'אודר תירס וג'ינג'ר עם חלמון ביצה, מנה ממש חביבה וטעימה, עם שפע רוטב יאמי וחלמון נוזלי ומדוייק.
אבל מה, במנה היו חמש חתיכות גדולות של פלפל ירוק חריף, שלחלוטין הקשו עלי את האכילה. היה פשוט חריף (!).
- גרגרי חומוס על טחינה - חריף בלי שהדבר נכתב בתפריט. (לא ברור לי ממה).
- מנה מהספיישלים של סינטה על מצע אורז - חריפה, כמובן שלא צויין בתפריט, גם כאן בעיני זה נבע מפלפל גרוס שחור שפשוט פוזר בכמויות.
הוזמנו 6 מנות על ידי 3 סועדות, ושתי המנות שלא היו חריפות הן קרם חצילים וטאפס חם של ניוקי לה רומנה

התלוננו למלצריות בסיום הארוחה, כי הן לא היו בסביבה כשאכלנו.
הראיתי לה את הפלפל החריף במנה, את הפלפל השחור שנותר על הצלחת. אמרנו לה שהיה ממש טוב אבל שהם חייבים להזהיר מהחריפות.
קיבלנו פיצוי קינוח פיצי (לשלושתינו) של עוגת גזר עם קצת קצפת מעל וחתיכות תפוח.
ביצוע לא מוצלח, חבל שאין לי תמונה, לאדם אחד היה קשה לדלות את עוגת הגזר (פירורי עוגה בחושה) עם כפית מהכוסית הקטנה. לא משהו שהייתי משלמת עליו, והעוגה לא הרגישה טרייה או שהייתה יבשה. לטעמי, הקינוח היה המנה הכי חלשה בארוחה, חוץ מנושא החריפות.

בקיצור, מאוד אשמח לשוב לשם שנית, אבל אם מישהו קורא את זה בויינברג, תרגיעו את הטבח עם החריף.

אני חושבת שמישהו בעיקר נסחף עם התיבול

&nbsp
בעיקר כי פלפל שחור אמור להוסיף טעם למנה ולא להשתלט עליה. תכלס, מלבד הצ'אודר שכלל פלפלים חריפים, לא הייתה שום סיבה שהמנות האחרות יהיו חריפות.
&nbsp
תודה על הדיווח.

אור2221

New member
נראה לי מאוד תמוה

שיש בצאודר פלפלים חריפים בלי שהדבר מצוין בתפריט.
&nbsp
אני רגילה שמזהירים אותי מ"פיקנטי" - אני אומרת בסדר ובדר"כ יש פיקנטיות קלה שאני נהנית ממנה.
כאן לא הזהירו, והיה הרבה מעבר לפיקנטי.
&nbsp
משונה, וחבל - כי המנות במסעדה מאוד לרוחי.

גם אני לא הייתי מצפה לכך

אבל בעוד שהבעיה בצ'אודר הייתה חוסר ידוע, בשאר המנות זה פשוט נראה כמו יד גסה מאוד על התיבול.

a221

New member
מוזר, אכלתי שם כמה פעמים וזה אף פעם לא קרה לי...

אמנם לא טעמתי אף פעם את המנות שהזמנתן אבל בפעם האחרונה שהייתי שם המלצרית הזהירה אותי יותר מפעם אחת שהמנה שלקחתי היא חריפה.
מבאס וחבל שלא הצלחתם להעיר על המנות תוך כדי הארוחה.
&nbsp
יש מצב שהם החליפו את הספק של הפלפל השחור? כי אני שמתי לב שלמותגים שונים בסופר יש טווח חריפות מאוד רחב. בכל מקרה פאשלה רצינית של המקום.

החתולית

New member
אלה מצבים בהם אני מחזירה מנות למטבח

אני בדרך כלל שואלת מראש אם מנות חריפות, והיו מקרים בהם נאמר לי במפורש שמנות אינן חריפות, והן הגיעו עם פרוסות צ'ילי כקישוט או כחלק מהתיבול.
&nbsp
במקרים כאלה, פיצוי אינו מועיל, כי הרי לא נהניתן מהארוחה.

למעלה