פיר 23- fastfood gourmet כן בטח

פיר 23- fastfood gourmet כן בטח

אחרי טיול קצר וזריז בנמל לעת ערב ובדרך לאוטו,עצרנו בפיר 23 לקלמרי עליהם זממתי עוד מהבית. (המחיר באתר כמובן נמוך יותר,כרגיל במסעדות ארצנו).
בחוץ ישבו הרבה משפחות,ואם הייתי שם לב יותר למצב השולחנות שלהן,אולי הייתי מונע מעצמי את הבלגן.
אחרי הזמנה מבחור שהיה צריך קצת להעיר אותו כדי לקבל יחס,קיבלנו את פעמון האתרעה שלהם.
וחיכינו וחיכינו וחיכינו. 10 דקות ובינתיים רק יוצאות מנות שהולכות לשולחנות שברחבה.
אחד הלקוחות חזר עם סנדוויץ חם כלשהו שלטענתו הוגש קר.
בשלב זה לאור לחץ להגיע לרכבת ביטלנו את ההזמנה (שעוד לא התחילו בהכנתה,הבחור צעק למוחמד שלא יתחיל להכין). "מצטער אחי" זה בערך מה שקיבלתי.
אז נא לדעת, לא פאסט פוד,די בטוח גם שלא גורמה (לאור התנסות בעבר).

מיכאל ג

New member
נורדסי זה ג'אנק פוד

בניגוד למקדונלדס זה ג'אנק פוד שאיפה שהוא בתוך הבלילה המטוגנת יש משהו קצת יותר בריא מבשר בקר, אבל עדיין אוכל מטוגן בקרטון.
ה"געגועים" שלי הם לזה שלפחות נורדסי לא התיימרו להיות משהו אחר.
פיר 23 הכניסו את ה"גורמה" בשם שלהם אבל בעצם זה רק בגלל שבארץ מה שמגיע מהים (ועוד לא כשר רחמנא ליצלן) אוטומטית נחשב מיוחדג'.

lriemann

New member
זכותכם להתגעגע. זכותי לקבוע שזה גרוע.

גרתי שלוש שנים במרחק של חצי שעה הליכה מהים הצפוני.
אני יודע איזה טעם יש לפירות ים טריים בבלילה (מצוין).
בנורדסי אכלתי פעם אחת, אמרתי תודה והלכתי.

אז מה הנקודה שלך?

שאנחנו בורים?שטעמנו לא אנין? הרי הגבת למה שכתבנו,לא הפרחת את דעתך סתם כך באוויר. מישהו כותב "אני אוהב X" ואתה אומר לו "גם זה גרוע",מה יוצא לך מזה?

אני חושבת שלפייר 23 יש פוטנציאל טוב

ולצערי בגלל חוסר תודעת השירות שם- הם נופלים וייפלו.
האוכל סה"כ סביר אבל השירות (או חוסרו) פשוט מפיל גם את הטעם של האוכל.

החתולית

New member
השירות שם תמיד היה איטי וקצת "זרוק"

בניגוד לעובדה שמדובר בסוג של מסעדת בת של מול ים.
&nbsp
אני חושבת שהאתר לא עודכן מאז שהמסעדה נשרפה ונפתחה מחדש בשבוע שעבר.

salo22

New member
אז כנראה שרק לי

יוצא לעבור שם אחת ל.. ואז בן הבעלים תמיד נמצא בסביבה וכל הצוות על קצות האצבעות. לטעמי כמו שכתבתי לפני כמה שבועות, רמת האוכל והתמורה הם הבעייה, לא השירות.

החתולית

New member
המקום היה סגור שנה בגלל שנשרף

אז כנראה שבאמת יוצא לך לעבור שם פעם ב...

salo22

New member
בהחלט כתבתי בביקורת, ביקור חד שנתי

קרוב לפתיחה זה היה יותר, אני חושב שהתמורה אז הייתה יותר מוצלחת והלכה והדרדרה.

Pier23

New member
תודה על הבעת האמון בנו פרפרי אהבה!

אנחנו לוקחים כל מילה שלכם כאן ומכוונים קדימה ע"מ להמשיך ולהשתפר ולחזור ל-PIER23 טרם השריפה :)

Pixelss

New member
ינחם אותך לדעת שלא הפסדת?

אנחנו היינו בפיר 23 לפני שבוע וחצי.
אנחנו בנמל על בסיס שבועי שתמיד מסתכם בסנדביץ של דגים אצל שרי הרינג, בגלל שבאותו שבוע היינו בנמל פעמיים הוחלט לגוון.
הלכנו עם העולל לפיר 23 היינו היחידים שם הזמנו מנת קלמרי מטגן, מנת פיש אנד ציפס מנת כרובית מטוגנת וחצי בירה מהחבית.
שילמתי 140 שקלים והלכנו להמתין.
המתנו והמתנו והמתנו הבירה כבר נגמרה לגמרי והסבנות של הילדון גם היא הלכה לה (מזכירה שהיינו היחדים שם) בשלב מסויים כבר התחלנו לחשוב שיש איזה בעיה או משהו אבל המשכנו לחכות עוד קצת.
אחרי 20 דקות (המון זמן לאוכל מטוגן) המנות יצאו.
הקלמרי היה סתמי אבל ממש סתמי בין הגרועים שאכלתי, הציפוי לא נדבק אליו כמעט בגלל והוא היה בעיקר צמיגי וחסר טעם.
מנת הכרובית הייתה בסדר, כרובית מטוגנת קשה להרוס היא מטוגנת ללא ציפוי ולצערי גם ללא תיבול

מנת הפיש אנד ציפס גם היא הייתה מאכזבת - הדג טעים טעים אבל הגיעו שתי חתיכות ענקיות שלא נוח לאכול בידיים ומתפרקות לגמרי במגע של המזלג וגם היו ספוגות שמן בצורה מחרידה (כן אני יודעת אוכל מטוגן מטגנים בשמן ועדיין אם הטמפרטורה של השמן הייתה נוכנה הדג לא היה יוצא כזה ספוג) הציפס עצמו היה ציפס קפוא של תפוגן שגם הוא כמו הדג לא טוגן כראוי והיה ספוג שמן בצורה מחרידה.
&nbsp
הבירה הייתה מעולה והוגשה בכוס קפואה מה שהוסיף פלוס.
&nbsp
בפה אחד אמרנו שהיינו מעדיפים לאכול פעמיים בשבוע סנדביץ דגים ולא לבזבז את זמננו בפיר 23.

Pier23

New member
לגבי הביקורת שלך...

היי,
&nbsp
בתור עסק שמשרת ומאכיל לקוחות, אין דבר מעציב יותר מביקורת כזאת.
אנחנו ערים לחלוטין לכך שיש לנו מקום לשיפור, ובעיקר מודים לך על הביקורת הזאת.
&nbsp
מה שכן, אנחנו מקווים שתיתנו לנו עוד צ'אנס להוכיח לכם ששווה לכם לגוון :)

אושר מ

New member
גם לנו יצא לעבור שם שבוע שעבר

מאחר וזכרנו את הפיש & ציפס מאוד לטובה הבחור רצה לעצור שם (אני כבר הייתי אחרי ארוחת ערב מצויינת בקיטצ'ן מרקט).
הוא הזמין פיש & סלט. בניגוד לפעם שהדג הוגש בצורה מושלמת הפעם היו 2 חתיכות גדולות (פעם היו 5 יותר קטנות). כך שהיה חובה לפרק עם סכים ומזלג. אותי עצבנה גם ההגשה על הסלט, ככה שהדג סופח רוטב.
בשורה התחתונה הבחור אהב את הדג אבל מתגעגע למה שהיה פעם.

Pier23

New member
היי אושר

חשוב לנו לומר, כי אנחנו לא ממליצים להזמין פיש & סלט. המנה היא קלאסית ומוגשת במיטבה עם צ'יפס.
מוזרה לנו הערתך על מספר חתיכות הדג, מאז ומעולם הגשנו את המנה עם 2 חתיכות דג בלבד.
&nbsp
מקווים לראותכם שוב בקרוב :)

Pier23

New member
שלום עומר

אחרי שנה שלמה של חוסר פעילות בשל השריפה שכילתה אותנו, אנחנו מודים כי לא פשוט לחזור לאותו המקום בו היינו פעם.
אך תירוצים יש בשפע, וזה ממש לא העניין.

אנחנו מתנצלים על השירות שקיבלת, מבינים כמה זה לא נעים לקבל שירות כזה, ובעיקר מבטיחים לך, כי אנו עושים הכול כדי למנוע הישנות של מקרים כאלה.
נשמח לקבל אותך כלקוח שלנו, ובעיקר תודה לך על הביקורת. רק כך אנחנו יכולים להמשיך ולהשתפר!

תודה ושוב סליחה,
צוות Pier 23

למעלה