ספר את זה לג'פניקה והג'ירף
והם בהחלט יגחכו, ובצדק לטעמי. נראה לך שאפשר להשוות על בסיס יום מלא באמצע השבוע בין כמות תנועת הסועדים שזורמת אצלם ביום מול "מוסדות קולינאריים נחשבים" בעיר התחתית כמו הנמל 24 או מקום נישתי יחסית כמו יוליס ? ברור שעיר התחתית, בעיקר בגלל הואדי וגם הצטרפות יזמים קולינאריים לאחרונה, בטיפטוף יחסי, הרבה יותר מעניינת גם מבחינה קולינארית ממרכז הכרמל. אבל לדעתי מרכז הכרמל תמיד ישאר לב הבילוי ו"מסעדות הקונצנזוס", ג'פניקה והג'ירף כמובן כאלו.
מעטים נוסעים במיוחד לעיר התחתית בלילה כדי לאכול, לא כולם משוגעים כמונו לעניינים הקולינאריים ויש בהחלט סיבה טובה לסגירה מוקדמת והתמקדות בקהל הצהריים (הקמצן מאוד, גם הכמה בעיקר למנת בשר או משהו שיש לידו חומוס, בעיר התחתית). אומנם לא ביקרתי ביוליס, לא יוצא להסתובב באיזור במשך היום, אבל "לרעתה" לדעתי תמיד יעמדו עניין הנישה, למרות שגם אוכלי בשר יכולים להנות בה, וכן גם עניין המיקום, לדעתי, אין ספק בזה. אולי כוונתם להתמקד בקהל העובדים באיזור, בהחלט אשריך, כפפה ליד, השאלה כמה כמוך יש, התשובה היא לא רוב משמעותי, ובכל מקרה בשביל זה גם יש "מסעדות פועלים" ותחרות קשה מול "מנות רחוב", לא פשוט.