הצהריים הטובים ביותר באיזור השרון ?

salo22

New member
הצהריים הטובים ביותר באיזור השרון ?

מחר מארח כמה חבר'ה למפגש עסקי, חייב להיות קרוב להוד השרון.. בלי קשר למחיר, מה המקום הכי טוב בסביבה ? לולה וקובה ? משהו בכיוון רעננה\כפר סבא ? רגע נונו זה בהוד השרון או בכפר סבא ? מקום מספיק גדול שאם נגיע ללא הזמנה בצהריים, לא תהיה בעייה ? אולי נמצא הפיתרון
 
נונו בהוד השרון ולטעמי מעולה

המשפחה אנינת הטעם שלי מושכת לשם כל פעם שמבקרים אותי מאז שלקחתי אותם לשם...
לגבי מקום בצהריים אני לא יודעת להגיד לך, די גדול שם, אבל בערב גם באמצע שבוע צריך להזמין מקום אחרת אין...
 

ו י ק י 3

New member
נונו..מקום גדול אבל עדיין הייתי מזמינה

האמת שתלוי באיזו שעה...בין 14:00-16:00 זה אחרי הגל של הצהריים ודי פנוי.
(זה בהוד השרון, קרוב לצומת ירקון)
 

salo22

New member
תודה רבה לכן !

בהחלט יהיה לכיוון צהריים מאוחר, נראה לי שיהיה בסדר. ממעבר על התפריט הם לא בדיוק "יוצאים מגדרם" במחירי העסקית ועדיין זו לא אופציית צהריים זולה, אז אני מקווה שלא יהיה עמוס מידי
 

ו י ק י 3

New member
תבדקו מה אפשר לחלוק...יכול להיות שאפשר לוותר על העסקית

הפיצות די גדולות וגם שאר המנות נדיבות...קדירת הים למשל (אמנם יקרה.ב98 שח) אבל מספיקה לשני אנשים ללא ספק.
 

ו י ק י 3

New member
"אסיה מוניקה" יותר זולה ומאוד טעימה..במתחם החיצוני של קניון

שרונים.
 

salo22

New member
היה חם מידי+דיווח

העדפנו לא לשבת בחוץ, אני חושב דווקא שהיה יכול להיות נעים עם המאווררים הגדולים.. בהחלט לקח זמן עד שאירגנו לנו מקום בפנים, נעים שם לישיבה, השירות היה בסדר גמור, החבר'ה הצעירים שם נחמדים..
האוכל היה מעט מאכזב ועדיין נחמד וטעים לפרקים לא מעטים, אבל רחוק מלהיות חווייה ממש יוצאת דופן, גם במונחים האיטלקיים המקומיים שלנו, שבהחלט השתפרו מאוד בשנים האחרונות - נונו בהחלט לא תהפוך למקום שניסע אליו במיוחד.. נראה שהמון כוונות טובות, כיוון של "יצור עצמי" וטריות, זה נפלא וכבר הרבה נקודות זכות, במבחן הטעם לא יכול להגיד שמנה מסויימת ממש תיכנס לזיכרון, ובעיקר האוכל הרגיש מעט כבד מידי, שומני לפרקים ולא ממריא.. ועדיין, בהחלט נהננו, מה לעשות


בגלל ריבוי אנשים התחלקנו וטעמנו מנות רבות -
דג הלברק עם תפוחי אדמה דווח כמוצלח.. פיצות בהחלט טובות - ארבע גבינות טעימה מאוד, "כמהין" ופטריות לטעמי קצת איכזבה, דלעת עם סרדינים חמודה.
סלטים - סלט איכרים "גס" עם קרוטונים חביב אבל רחוק מלהיות מוצלח מאוד, סלט העדשים טעים, לא מקורי או מעניין במיוחד, שומני.
הפסטות היו הצד המאכזב ביותר ולא השאירו שום חותם כלשהו על מי שהזמין - פפרדלה עם סלמון בכמות עצומה וקצת לא מעוררת תיאבון, הפסטה אולי בייצור עצמי, בסדר סה"כ, אבל הכל הרגיש "מבושל מידי" וכבד, בייחוד הסלמון שהוגש בכמות נדיבה מאוד אבל היה די סתמי באיכותו ויבש, אין ספק שגם האספרגוס סבל בדיוק מאותה בעייה של בישול יתר, לא כיף לאכול מנות פסטה אובר מבושלות.. מנת פסטה דומה בהפיצה בבוגרשוב עושה לדעתי בית ספר רציני ביותר למנה הזו בנונו, קצת חבל.
הניוקי תרד גורגונזולה, רוטב די טעים וממש זהו, עוד פעם מנה סופר אובר מבושלת, ניוקי גרבר במרקם, חסר נוכחות, לא מוצלח בכל קנה מידה.

לקינוח טיראמיסו, לא מוצלח מספיק לטעמי, אחרים אמרו שבסדר גמור, הכנאפה בניסיון להיות מושקעת, חביבה ולא יותר, מנה שהיא סוג של חידה בעיני במסעדות כאלו, בשביל שהיא תהיה באמת טעימה, במסידה לטעמי, צריך מאוד לעבוד על גורמי טעם מעניינים מסביב, אולי קצת גרידת לימון, מי זאהר ללא ספק, אולי עוד משהו בבניית המנה, בכל זאת מסעדות מתיימרות, בנונו לא עושים את "המעבר" הזה וכנראה שאני בכל מקרה לא מספיק "טיפוס של כנאפה" להעריך המנה הבסיסית בתפריטי מסעדות (בחנויות מתוקים ערביות תפאדל). הזמנו גם מנת הגלידה המשפחתית שהייתה בהחלט החלק החזק של הקינוחים, גם כן לא גלידות שיהפכו סדרים בעולם, אבל בהחלט הרבה מעל הסטנדרט, לבטח המסעדתי, וניכרת השקעה, שאפו להם.. אהבתי את המנגו, מחית טובה, אגוזי לוז נחמד, שוקולד חלש מאוד, קוקוס חביב, משהו עם עוגיות מרוסקות חביב, וניל טוב.

סה"כ ארוחה סולידית מידי שלא המריאה ממש לגבהים אבל בהחלט היו לנו אחר צהרים נחמדים שם..
 
הרביולי מצויינים. חבל שלא טעמת. הייתי שמחה לשמוע את דעתך.

מוטיב הגרבר חוזר - זו גם הייתה הבעיה בקנלוני שם. אבל מנה או שתיים טובות לא תחזקנה מסעדה כזו לעד וחבל.
אגב, בחוץ אלה מזגנים ולא מאווררים. אם הם לא עושים את העבודה ביום חם, חבל על ההשקעה.

והעיקר, תודה על הדיווח.
 

salo22

New member
עישנו בחוץ וזה הפריע לחלק מהאנשים

אז העדפנו לחכות לשולחן בפנים. היה נראה שהמזגנים המאסיביים האלו עושים עבודה טובה. אולי מה שכתבתי עושה איזשהו עוול עם המקום, כי זה מקום רציני וראוי לפחות לניסיון ובהחלט נהננו מהשהייה והאווירה שם וסה"כ מהארוחה. כמו שכתבתי, האוכל לא מספיק טוב לדעתי כדי למקם את המסעדה ממש גבוה ברשימה, יש לא מעט איטלקיות רציניות וטובות היום בארץ.
איכשהו פיספסנו במעבר על התפריט מנות הרביולי\טורטליני שעכשיו אני רואה, נראות מעניינות וחבל..
 
כתבת שהיה חם בחוץ אז חששתי שהמזגנים לא לעניין. עישון זה

משהו אחר...

אני בהחלט חושבת שזה לא מקום להגיע אליו במיוחד מכל רחבי הארץ. אבל השאלה שלך הייתה על מסעדה טובה באזור השרון ועל זה היא עונה כי הכל יחסי, כידוע. פיצה טובה, רביולי וגלידת אגוזים לסיום - מי צריך יותר?
 

אושר מ

New member
לגבי העישון, כשהייתי שם לאחרונה

ישבנו בחוץ, והבעתי חשש שיעשנו לצידנו.
הבטיחו לי שזה מקום ציבורי ושאם העישון מפריע, הם ידאגו שלא יעשנו לידינו.
לא הצטרכתי לבדוק אותם בנקודה הזו
 

ו י ק י 3

New member
חצי קלאץ'..

יש להם את החולשות שלהם כמו כל מקום...
&nbsp
אני חושבת שהם חזקים ברביולי+פיצות ובדגה יותר מאשר בשר.
דווקא אהבתי מאוד את הניוקי אולי פישלו בבישול אצלכם.
&nbsp
לא הבנתי מה כנאפה עושה שם מלכתחילה ולא ניסיתי אותה..
הם בהחלט רציניים ויש להם לאן להתפתח, מקווה שימריאו.
 

Czerniak

New member
כמוך כמוני

אותה הרגשה בדיוק לגבי פסטת הסלמון והכנאפה, מודה שלאור ההייפ קצת התאכזבתי, פעם הבאה נלך על פסטות וגלידה
 

kr21

New member
ההגדרה טובים ביותר זה קשה

מבלי להוריד מאיכות ההצעות האחרות, אנ הייתי ממליץ על איוטאיה בנוה נאמן. תאילנדית מעולה לטעמי.
 

Qaz99

New member
מצטרפת להמלצה על אסיה מוניקה

וממליצה על סלט קליפורניה וסטייק&אגס
 
למעלה