יאניביצ'י - בוסתן הגליל

mb196

New member
יאניביצ'י - בוסתן הגליל

כבר זמן רב למדי שאני סקרנית לגבי המסעדה הזו. באתר המסעדה מגדירה עצמה כ - מטבח פיוז'ן ישראלי שמפגיש את מיטב המטבחים הטובים בעולם. הצרפתי, האיטלקי, הערבי והישראלי.
המסעדה ממקומת במרחק לא רב מהכניסה לישוב בוסתן הגליל, בין הבתים הכפריים.
הזמנו מקום והגענו בשעה 19:30 בערב, כשלושה סועדים. כשהגענו התברר שלא ממש היה צורך בהזמנת המקום מראש, אבל אני תמיד מעדיפה למען שלוות הנפש שלי...
הושבנו לבקשתנו על כורסאות ב"גלריה", שהיו נוחים למדי.

לפתיחה הוגש ללא חיוב לחם חם, ודחוס מאוד (אני מחבבת את הזן הזה), עם מעט זיתים, איולי פפריקה (לא משהו) ואיולי בזיליקום (חביב מאוד).

למנות ראשונות, הזמנו ע"פ המלצת המלצרית:
* ברבוניות מטוגנות-מוגשות עם סלט ציזיקי (54): הברבוניות היו מטוגנות כהלכה, קריספיות מבחוץ ונימוחות מבפנים, הצזיקי לעומת זאת היה טיפה נוזלי מדי, ולא מספיק מתובל לטעמי, יותר מתאים לאוהבי היוגורט ה"נקי". בסה"כ מנה טעימה.
* פולנטה תירס-עם ראגו פטריות, פרמז'ן ועשבי תיבול: מנה מעולה ונדיבה. הייתה עשויה מתירס טרי, הפטריות למעלה היו בשרניות וטעימות מאוד.

לעיקריות, חלקנו בנינו 3 מנות, 2 מהתפריט ומנת ספיישל אחת:
* תבשיל מוח(94) -תבשיל חומוס, ומוח עגל צרובים על הגריל מוגשים עם רוטב עגבניות פיקנטי: מנה טובה, המוח עשוי כהלכה ונהנתי לנגב את הרוטב החריף עם הלחם הטרי.
* פרגית אסייתית(79) -נתחי פרגית בחלב קוקוס , ג'ינגר, ולמון גראס , מוגש על מצע אורז לבן וירקות במחבת: מנה מאוד נדיבה אך לא מיוחדת. לא ממש הצלחתי להרגיש בחלב הקוקוס, אך הפרגית נעשתה כהלכה והייתה עסיסית. האורז היה אורז, והירקות היו מגוונים וטעימים.
* ניוקי - מנת ספיישל, מתנצלת - לא זוכרת את המחיר המדויק, משהו בין ה60 ל70 ש"ח. הניוקי הוקפץ בחמאת בזיליקום, והוגש יחד עם עגבניות שרי בצבעים שונים וקרעי מוצרלה. הניוקי עצמו היה חביב, טעמתי טובים יותר (טאנטי באצ'י לוקחת בקלות), הרוטב היה קליל, אהבתי את חמאת הבזיליקום אבל המנה באופן כללי לא התרוממה לטעמי.

לקינוחים חלקנו, שוב בהמלצת המלצרית-
*קדאיף (44) -טריו קנולי ממולאים בקרם חלווה וסילאן, סירופ אניס,פיסטוק מקורמל, וגלידת יוגורט- קינוח מתוק וטעים, לא ייחודי. אהבתי את גלידת היוגורט.
*קינוח קיץ (44)- משום מה לא מופיע תאור באתר, לפי הפייסבוק- קראמבל לוטוס, קולי ענבים, סורבה יוגורט ואגסים- קינוח קצת מפוזר מדי לטעמי, לא הייתי מזמינה בשנית.

לגבי השירות- השירות היה בסדר גמור, ביקשנו וקיבלנו קנקן מים מספר לא מועט של פעמים. שאלו האם המנות טעימות, לטעמי המלצרית הייתה קצת חברמנית מדי, וקצת הציק לי שניסתה לשלב מילה באנגלית בכל משפט, אבל לרוב האנשים מאמינה שלא יפריע.

סה"כ סביבות ה450 ש"ח לפני דמי שירות.
מאמינה שנחזור- כי זו אופציה נחמדה וקרובה.
 

mb196

New member
וקצת תמונות

















 

salo22

New member
תודה על המידע


הם מרגישים קצת כמו ניסיון "לירות לכל הכיוונים" אבל להצהיר אנחנו "גורמה", קצת טרן אוף כזה היום במחוזותינו.. מפגיש את מיטב המטבחים הטובים בעולם ?? שוויין, זה חסר משמעות ולא בכיוון, שיתרכזו בלבשל טוב. גם גלידת יוגורט וגם סורבה יוגורט, ככה זה במקור בתפריט שלהם ? אם כן, עוד שוויין..
גם המחירים לצער כולנו כבר תקופה ארוכה, ממש לא עושים חשק לסוג וקרוב לוודאי גם לרמה כזו של אוכל.
 

mb196

New member
מסכימה איתך

הייתי שמחה אם היו מתמקדים באחד המטבחים ומבצעים אותו באופן מושלם.
לגבי הסורבה, זה בלבול שלי, הייתה גלידת יוגורט והיה סורבה קוקוס.
לגבי המחירים, גם לטעמי זה טרן אוף רציני, לצערי קשה למצוא מקומות, גם ברמה בינונית שמציעים מחירים הוגנים...
תודה על תגובתך
 

oreldi

New member
לצערי התאכזבתי שם מאוד

האנטריקוט היה על הפנים והאוסובוקו טלה תפל.
ברמת המחירים שלהם, האוכל צריך להיות לא פחות ממצוין. הארוחה שלך נשמעת לא רעה אך לא כזו שמצדיקה מחירים כאלה
 
למעלה