צריכה המלצה למקסיקנית מעולה בת"א

vanillablossom

New member
צריכה המלצה למקסיקנית מעולה בת"א

וגם מסעדה שיש בה אמפנדס צמחוניים/טבעוניים

Gרר

New member
מסקל בפלורנטין

האוירה היא של פאב יותר מאשר של מסעדה אבל השמחה רבה

לגבי האמפנדס צריך לבדוק בתפריט אני לא זוכר בעל פה אבל מאמין ומקווה שכן.

צ'אנגוס בפלורנטין

הייתי בקטנה במוצ"ש בדרך למופע העשור של ציפורלה - המזללה המכסיקנית הכי מוצלחת ואותנטית טעמים שיצא לי לנסות עד כה בארץ (בוודאי שבגל הנוכחי). מחירים טיפי גבוהים (בעיקר אלה של הטאקוס), אבל הרבה דברים בעבודת יד, הרבה קמח תירס, סלסות טובות. הפתיעה נעימה מאוד לטובה ואני מתכוון לשוב לשם בהקדם האפשרי כדי לדגום עוד מנות.

im mitzi

New member
במקרה גם אני הייתי בשבת בצאנגוס

היה אחלה אוכל ובמחירים סבירים
הדבר היחיד שהפריע לי זה שהנאצוס היה ספוג שמן, חוץ מזה היה מעולה!

Gargeran

New member
(עריכה - התבלבלתי בין צ'אנגוס לפאנצ'ו)...

כמקום קטן ונאמן יחסית למקור אני ממליץ על פאנצ'ו בטשרניחובסקי. מחירים סבבה, גם המרגריטה ששתיתי שם הייתה לא מהסוג ה"מדוד" והמדוייק, אלא נמזגה בצורה חופשית ולכן גם הייתה חזקה ובטעם שזכור לי ממקסיקו.
(את צ'אנגוס אני לא מכיר)
אישית אני מאוד מחבב גם את הטאקרייה.

מיכאל ג

New member
הייתי שם ודעתי הפוכה

היה ממש ממש ממש לא משהו. אולי זה אותנטי או משהו אבל לא טעים.

erezavn

New member
מקסיקנית מעולה אין ממש...

מאז צ'ימיצ'נגה זצ"ל המעולה אין בעיניי (ולצערי) מסעדות מקסיקניות מעולות בת"א. האוכל המקסיקני היום הוא יותר סטריט פוד פשוט ודי משעמם. מקומות של לשבת-להזמין-לטרוף ולצאת. טאקרייה שפתחה את טרנד הסטריט פוד המקסיקני חביבה. גם המסעדות/מזללות היותר חדשות כמו לוס ברנינג טאקוס, אל טאקו וצ'אנגוס הן חביבות. מבין ה-4 הללו לוס ברנינג טאקוס הכי מוצלחת בעיניי, אם כי זה מקום קטנטן. מסקל שהוזכרה היא אכן מקום נחמד מאד.
מקומות שלא ניסיתי בעוונותיי: מקסיקנה הותיקה. בר מקסיקני חדש בשם פאנצ'ו בטשרניחובסקי. דייגו סאן - הפיוז'ן המקסיקני-קוריאני שרוב מבקרי האוכל די קטלו. מקס אנד קו בבן יהודה.

lady D 123

New member
אני אישית הכי אוהבת את אל טאקו בירמיהו

מקום פשוט וצנוע אוכל טעים

למעלה