יפו-תל אביב - שלום וכנראה לא להתראות
אם זוכרים- בחול המועד סוכות סעדתי שם בשבת ושוררתי כאן שבחי המקום . מאז בקרנו שם עוד פעם בשבת בצהרים היה פחות מוצלח ומספר פעמים בימי חול שהיו בסדר גמור (אני עובדת בסמוך פעם בשבוע)
בעודי מחפשת מקום לחגוג את יום הולדתי - בדקתי את תפריט יפו תל אביב - מנה של מדליוני פילה עם ריזוטו שבתה את ליבי ומקום הוזמן
נכנסנו בשעה 13.30 למסעדה הומה- שולחנות משפחתיים גדולים, תינוקות טף וילדים, רועש מאד, תחושה שהגענו לשיפודי צפורה וברקע מתנגן פס הקול הקבוע של המסעדה עם מוסיקה ברזילאית שחוקה
מביטים בתפריט ו..המנה בה חשקתי לא מופיעה. המלצר מסביר שהמנות הן לפי מצאי העונה. הסברתי לו שפילה בקר זה לא פרי הדר .במחיר העיקרית מקבלים מנה ראשונה . מבחר הראשונות מצומצם ולא השתנה כמעט מבקורים קודמים
הוא לקח סלט ג'ונם שהיה עלי חסה, רצועות גזר ,שומר וסלק עם מיץ לימון, מנה פשוטה ונטולת יחוד . אני לקחתי טרטר דג ים עם חצילים שרופים ועגבניות טריות- חבל שלא צילמתי- קבלתי צלחת של מנה ראשונה עליה מרוחה שכבה דקה דקה של מחית דג וחצילים ובשולים רסק עגבניות טריות. אמרתי למלצר שזה מזכיר לי את הגננת שעשתה תחרות בין הילדים מי יצליח למרוח גבינה כך שיראו את הפרוסה מתחת (מעשה שהיה ) . מנה קמצנית ולא יאה למקום ...
עיקריות- לקחתי לב של סינטה ברוטב יין עם פירה ופטריות- לקח למנות המון זמן לצאת מרגע שסיימנו את הראשונות (כמה כבר לוקח לאכול 30 סמק של מחית דג וחציל) - הסטייק היה בסדר , אבל עורר געגועים למנה של סינטה שהוגשה בעבר ב"תפוח זהב" זל , הפירה היה דביק .
לו קבב על טחינה הר ברכה- קבל קבב שנצלה ואז נחתך לפיסות וכך הוגש , הטחינה - טובה
קבלנו ללא חיוב פוקאצ'ה שהיה טובה מאד , מים צוננים בקנקן גדול- כשהתרוקן לקח המלצר למלא -לבלי שוב
בקשנו תפריט קינוחים ו..הפתעה נוספת. בעבר קינוחי הצהרים תומחרו במחיר נמוך , עכשו מחירים של ערב . התלבטתי בין הטירמיסו שכה אהבתי שם לנמסיס עם לפתן דובדבנים , המלצר הביא את שני הקינוחים , הטירמיסו (40 שח) OTH
הנמסיס היה חלקי עוגת שוקולד עם דובדבנים מבושלים, גלידת תה ירוק ו2 פירות פטל טריים . מנה מוצלחת אבל קטנה יחסית , ציפיתי להרבה יותר "עוגה" , הטירמיסו- אמנם לא בודקים שינים של סוס שניתן במתנה אבל השתנה מאד לעומת העבר והיה לא טעים -מזל שלא הזמנתי כקינוח יחיד
המלצר הזמין גם למשקה חם- בעלי לקח אספרסו כפול אני ויתרתי
המחיר- ארוחת הקבב- 115 שח, ארוחת הסטייק 145 שח, נמסיס -46 שח. 306 שח . השארנו טיפ של 50 שח כי חשנו שהמלצר נתן שרות טוב כמיטב יכולתו .
לא רואה סיבה לחזור. ואם אני שם בצהרים- צפרה עדיפה ....
אם זוכרים- בחול המועד סוכות סעדתי שם בשבת ושוררתי כאן שבחי המקום . מאז בקרנו שם עוד פעם בשבת בצהרים היה פחות מוצלח ומספר פעמים בימי חול שהיו בסדר גמור (אני עובדת בסמוך פעם בשבוע)
בעודי מחפשת מקום לחגוג את יום הולדתי - בדקתי את תפריט יפו תל אביב - מנה של מדליוני פילה עם ריזוטו שבתה את ליבי ומקום הוזמן
נכנסנו בשעה 13.30 למסעדה הומה- שולחנות משפחתיים גדולים, תינוקות טף וילדים, רועש מאד, תחושה שהגענו לשיפודי צפורה וברקע מתנגן פס הקול הקבוע של המסעדה עם מוסיקה ברזילאית שחוקה
מביטים בתפריט ו..המנה בה חשקתי לא מופיעה. המלצר מסביר שהמנות הן לפי מצאי העונה. הסברתי לו שפילה בקר זה לא פרי הדר .במחיר העיקרית מקבלים מנה ראשונה . מבחר הראשונות מצומצם ולא השתנה כמעט מבקורים קודמים
הוא לקח סלט ג'ונם שהיה עלי חסה, רצועות גזר ,שומר וסלק עם מיץ לימון, מנה פשוטה ונטולת יחוד . אני לקחתי טרטר דג ים עם חצילים שרופים ועגבניות טריות- חבל שלא צילמתי- קבלתי צלחת של מנה ראשונה עליה מרוחה שכבה דקה דקה של מחית דג וחצילים ובשולים רסק עגבניות טריות. אמרתי למלצר שזה מזכיר לי את הגננת שעשתה תחרות בין הילדים מי יצליח למרוח גבינה כך שיראו את הפרוסה מתחת (מעשה שהיה ) . מנה קמצנית ולא יאה למקום ...
עיקריות- לקחתי לב של סינטה ברוטב יין עם פירה ופטריות- לקח למנות המון זמן לצאת מרגע שסיימנו את הראשונות (כמה כבר לוקח לאכול 30 סמק של מחית דג וחציל) - הסטייק היה בסדר , אבל עורר געגועים למנה של סינטה שהוגשה בעבר ב"תפוח זהב" זל , הפירה היה דביק .
לו קבב על טחינה הר ברכה- קבל קבב שנצלה ואז נחתך לפיסות וכך הוגש , הטחינה - טובה
קבלנו ללא חיוב פוקאצ'ה שהיה טובה מאד , מים צוננים בקנקן גדול- כשהתרוקן לקח המלצר למלא -לבלי שוב
בקשנו תפריט קינוחים ו..הפתעה נוספת. בעבר קינוחי הצהרים תומחרו במחיר נמוך , עכשו מחירים של ערב . התלבטתי בין הטירמיסו שכה אהבתי שם לנמסיס עם לפתן דובדבנים , המלצר הביא את שני הקינוחים , הטירמיסו (40 שח) OTH
הנמסיס היה חלקי עוגת שוקולד עם דובדבנים מבושלים, גלידת תה ירוק ו2 פירות פטל טריים . מנה מוצלחת אבל קטנה יחסית , ציפיתי להרבה יותר "עוגה" , הטירמיסו- אמנם לא בודקים שינים של סוס שניתן במתנה אבל השתנה מאד לעומת העבר והיה לא טעים -מזל שלא הזמנתי כקינוח יחיד
המלצר הזמין גם למשקה חם- בעלי לקח אספרסו כפול אני ויתרתי
המחיר- ארוחת הקבב- 115 שח, ארוחת הסטייק 145 שח, נמסיס -46 שח. 306 שח . השארנו טיפ של 50 שח כי חשנו שהמלצר נתן שרות טוב כמיטב יכולתו .
לא רואה סיבה לחזור. ואם אני שם בצהרים- צפרה עדיפה ....