איפה הצ'יפס הכי שווה בתל אביב?

  • פותח הנושא FR12
  • פורסם בתאריך

FR12

New member
איפה הצ'יפס הכי שווה בתל אביב?

בהעדפה לא באזור צומת מעריב.
 

Maldini Girl

New member
לא יודעת אם ה-כ-י שווה אבל

בוטרינה עושים צ'יפס מעורב של בטטה ותפו"א שחוץ ממני כולם ממש מתלהבים ממנו, עם גרידת לימון נדמה לי ואולי עוד משהו... הוא באמת טעים, אני פשוט לא נפלתי ממנו.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
הצ'יפס הכי טעים שאכלתי בארץ היה במסעדת קולט המצוינת והמדהימה ז"ל. הוא היה עושה צ'יפס עם רוזמרין ופרמזן שהיה מטריף לחלוטין.
במקום השני (טוב נו אבל לא בארץ) הצ'יפס המטוגן 3 פעמים של הסטון בלומנטל. יאמיייי.
 

טינטיןS

New member


 
רומנו

המקום החדש מבית איל שני בדרום תל אביב, שקית עם פלחים גדולים וקליפה חיצונית פריכה בטירוף ותוך שנמס בפה, מגיע עם צלוחית עמוסה במיונז היא פשוט אלוהית
 

מיתר44

New member
הכי שווה - מקדונלד'ס

כשדורשים שיטגנו עבורכם מקבלים צ'יפס מעולה תמיד. לא מכיר טוב ממנו.
כפי שכתב קודמי הצ'יפס של רומנו טוב מאוד אבל הוא מגיע במשורה, ללא רוטב העגבניות שהובטח והאריזה -
סביבת האכילה נוראה בעיני
 

החתולית

New member
זה הצ'יפס הכי טוב?

http://www.themarker.com/wallstreet/1.2547148
&nbsp
בספר צ'יפס מכינים מתפוחי אדמה מטוגנים בשמן.
במקדונלדס הצ'יפס מכיל בין היתר גם:
דימתיל פוליסילוקסן (סוג של סיליקון)
טרטא בוטיל-הידרוקינון (TBHQ) שבבסיסו דלק, ומשמש לשימור מוצרי מזון
דקסטרוז,
סודיום פירופוספט.
&nbsp
&nbsp
 
הצ'יפס בהדסון היה טוב מאד

עדיין לא ברמה של SEVERO
אבל כנראה למסעדות שמתמחות בבשר יש יכולת טובה גם בתפו"א
 
השארת אותי עם פה פעור....


במקום כמו מקדונלד אתה 'דורש' [מילא מבקש...] שיטגנו במיוחד עבורך?
ענק!
 

מיתר44

New member
מזמין אותך להשתתף

וברצינות: צ'יפס ככדורי פלאפל ועוד, במיטבו כשהוא יוצא מאמבט הטיגון.
 

FR12

New member
תודה לכל העוזרים


אכלתי בויטרינה. טעים. לא ניסיתי את כולם, אבל לא בטוח שהוא הכי טעים...
בהזדמנות, ביקורת מטאיזו שהיינו לאחרונה.

מכיוון שהפכתי טבעונית בשנים האחרונות, חברי משתדלים ללכת למסעדות בהן גם לי תיהיה אופציה.
הוזמן שולחן לתשע בערב, למרות החשש הכבד מבעייתיות התנועה באזור. ההגעה הייתה חלקה, והחניה שנבחרה היא חניון הבניין בו נמצאת המסעדה, כי המסעדה מסבסדת אותו ל10 ש"ח לכל הערב.
המקום חשוך קצת בעיני, והמוזיקה ברקע היתה חזקה. צעקנו אחד על השני, לא מעצבים, רק כדי לתקשר.
שאלנו מראש אם אפשר להביא יין, ואישרו לנו את הבקבוק המסויים כי אינו מופיע בתפריט שלהם.
המלצר החביב (ואחרי 2 כוסות יין הוא גם הצחיק אותנו) הציע מנות לחלוקה, וקיבלנו את הצעתו. חלקנו 5 מנות שהגיעו מהמנות המוצעות תחת מים, אוויר, אש ואדמה.
סביצ'ה דג ים - קארי אבטיח, פטה כבשים, אגוזי לוז, גרניום (מועתק מהאתר)
הדג (אינטיאס) היה טרי לפי הטועמים, אך כל המנה לא התחברה לאף אחד מהם. האבטיח, התיבול והאגוזים...הכל לא הסתדר לאף אחד מהם בפה.
ירקות סיניים (טבעוני)- פטריות אויסטר,פאק צ'וי,למון גראס, ברוקולי,רוטב פטריות
מנה נפלאה, פשוטה, רוטב הסויה מהטעימים שקיימים בשוק, קריספיות מדוייקת, והכל מעורבב עם עלים ירוקים כך שיוצא סלט חם. אהבתי מאד, וגם חברי לשולחן מאד נהנו מממנה. פשוטה ומאד טעימה.
דאמפלינג שנחניזי - לחי עגל, מרק בשר, פיסטוק מסאללה, ציר רימונים
" לא רע" היה התיאור של חברי לארוחה. היה טעים אבל לא מסעיר. דיברו על מנות אחרות דומות שאכלו במקומות אחרים, זו הייתה פחות טובה מבחינתם.
סרטנים / מולים - פתיתי צ'ילי, קריספי שום, גולדן סירופ, סויה בהירה
מנה מאד מוצלחת למרות חריפותה הרבה. גם ההתעסקות בהוצאת בשר הסרטן, וגם הרוטב המאד טעים, למרות ששרף, גרמו לכך שהצלחת נוקתה. עם אורז לבן שהוגש.
הר גאו סקאלופ - שורש כורכום, קרם קוקוס, מחית צ'ילי, קשיו מקורמלים
המנה המוצלחת של ערב מבחינתם. מדובר על כף אוכל לכל אחד, מנה קטנה מאד, אך מעולה לדבריהם. לאורך הערב הם דנו בכך שהיו שמחים להזמין יותר ממנה במקום מנות אחרות שהוזמנו.
בהמשך נלקחו 3 מנות נוספות, כי היינו עדיין רעבים.
קארי בטטות (טבעוני)- כרוביות, תפוחי אדמה ,הל ירוק, קוקוס, קרם קשיו
מענה מעולה אבל חריפה מדי. טיפה פחות ברמת החריפות וזו מנה מושלמת בעיני. השאר לא טעמו ממנה בטענה שצריך להשאיר לי משהו לאכול...
באטר צ’יקן- עגבניות, חמאה חומה, בוטנים ,עלי קארי
גם כאן נרשמה אכזבה קלה מרמת החריפות, חריף ברמה ששאר התיבול כמעט אינו מורגש, והצריבה בחלל הפה אינה נעימה לדבריהם. עם הרבה אורז לבן הם אמרו שזו מנה סה"כ טובה.
פילה בקר -באק צ'וי סגול,אפונת שלג, מיני קישוא,חמאה חומה, אצות נורי
מנה טעימה וכיפיית לדבריהם.
סיימנו עם הקינוח הטבעוני היחיד שהיה בתפריט, ספירת רוברב- פירות העונה, פניני טפיוקה, יוזו , סורבה פינקולדה,גרנולה . מנה מאכזבת.
שתינו את היין שהבאנו, למרות שצעקנו, גם צחקנו הרבה, והמלצר היה מצחיק אך מקצועי. היה ערב מוצלח מאד. 780 ש"ח לארבעה לא כולל טיפ.
 

JewelStone88

New member
אני עם מיתר44

אני אוהבת את הצ'יפס שלי מהסוג הדק מאוד!
ומקדונלדס בהחלט מדורג במקום גבוה. מה שכן הצ'יפס של ברגר קינג היה יותר טוב.
 

החתולית

New member
מצטערת אבל מה שמוכרים במקדונלדס אינו צ'יפס

כמות החומרים שאינם תפוחי אדמה, הופכת אותם למשהו אחר לגמרי.
 

החתולית

New member
קראת את רשימת המרכיבים בתמונה?

תפוחי אדמה
שמן קנולה מוקשה חלקית
דקסטרוז
מייצב E-450
&nbsp
אז לא 19 מרכיבים, אלא רק 3 מרכיבים מלבד תפוחי אדמה. זה עדיין ג'אנק פוד.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
 

JewelStone88

New member
ואגב...

במעדנים לילדים (אפילו הפשוטים שבהם כמו יוגורט בטעמים למשל) יש הרבה יותר מרכיבים והרבה יותר מרכיבים כימיים.
 

החתולית

New member
בהחלט נכון

אבל ג'אנק פוד מעצם היותו ג'אנק פוד, אינו אוכל איכותי שאמליץ עליו כ"הכי שווה בתל-אביב".
 

JewelStone88

New member
כי הצ'יפס בויטרינה הוא לא ג'אנק פוד??

או בהדסון או בבלאק או במיטבול? או אפילו ברומנו, עם כל הכבוד לשלוש פעמים טיגון - בריא זה בטח לא.
יש הבדל בין ג'אנק פוד לפאסט פוד.
 
למעלה