שני דיווחים הדסון + עסקית בפאסטל

Pixelss

New member
הדסון רמת החייל

ביום שני בערב הפקדנו את עולל הבית אצל החמים למשמורת של כמה ימים.
רק התבקש שבשלישי כבר נצא לאכול ארוחת ערב מפנקת, כבר הרבה מאוד זמן שחשקה נפשי בבשר ולכן החלטתי פה אחד שאני והבן זוג נלך לאכול בהדסון.
הזמנו שני מקומות על הבר לשעה מוקדמת יחסית (19:30) כי בכל זאת אני בשעה 22:00 כבר מחתימה כרטיס כניסה למיטה...
היינו מאוד מופתעים לגלות שהבר היה ממש מלא בשעה כזאת, אנחנו רגילים לשבת כמעט לבד על הבר שם אבל מסתבר שזה עוד אחד מתסמיני החופש הגדול כי לרגע היה נדמה שיש קייטנה על הבר שישבו בו לא מעט ילדים.
למזלנו המיקום שלנו היה צדדי וישבנו עם הגב לכל הילדים אז הצלחנו להתחמק מתחושת הקייטנה.
הפעם היה לי ברור שמתמקדים רק בבשר ולכן הוזמנה רק ראשונה אחת שמבחינתי אי אפשר בלעדיה, חלונות ניו יורק, שהייתה טובה כתמיד ולאחד מכן הזמנו את הנתח הגדול ביותר שהיה באותו היום 850 גרם של דלמוניקו, סינטה שמנה על העצם.
הבשר היה מצויין, עשוי בדיוק במידה שביקשנו, המון טעמים ויחסית שומני לסינטה (מה שלא הפריע לנו כלל וגם נאמר מראש גם ככה אנחנו לרוב אוכלים אנטריקוט).
לתוספות הזמנו את שלות הסלטים, עגבניות מוטי, קייסר וקולסלאו ויאטנמי כולם היו טעמים לסוגם.
אחרי שלא השארנו אפילו פירור על העצם הברמן שאל אם נרצה קינוח, אחרי התלבטות דיי קצרה הבנתי שאני עדיין לא מוכנה לקינוח והזמנו עוד 400 גרם של לונג איילנד, סינטה ללא עצם מהאזור שקרוב לשייטל, מלא טעמים ומצויין.
אחרי הנתח הנוסף כבר היינו מוכנים לותר על קינוח אבל הברמן הוציא לנו על חשבון הבית איזה קינוח שוקלד נחמד (אנחנו לרוב לא מקנחים בשוקולד ובטח שלא אחרי כל כך הרבה בשר)
החשבון יצא 711 לפני שירות אבל כולל בקבוק מים גדול, מנת ג'ין טוניק וקארף יין.
מוצדק לגמרי לערב מהנה ביותר.
ללא ספק נמשיך לחזור בכל פעם שנרצה בשר טוב.
 

אושר מ

New member
חייבת לחזור לשם. בשר טוב זה ממש נדרש כבר

אם כי לפני כן יש לי עוד חוב אחד של טרטר שעוד לא אכלתי..
 

Pixelss

New member
פאסטל

זמננו קצוב ומלאכה מרובה, צריך לנצל כל הזמנות לארוחה כל עוד העולל באאוטסורסינג אצל החמים ולכן קבענו ביום רביעי לקפוץ לפאסטל לארוחת צהריים.
העיצוב מאוד רישמי ומתאים למיקום בצמידות למוזיאון ת"א, מתאים מאוד לפגישות עסקיות לדעתי ובכלל לפגישות שיש צורך בעשיית רושם.
אנחנו כהרגלנו בחרנו לשבת על הבר מה שאיפשר אווירה מעט יותר משוחררת.
כיאה לשני גרגרנים הזמנו שתי עיסקיות ובחרנו להוסיף עוד ראשונה אקסטא.
לראשונות בחרנו:
סלט עגבניות חריף עם גבינה בולגרית סומק ועשבי תיבול - היה סלט טעים מגוון עגבניות טריות מאוד עשבי תיבול נהדרים (אני מאוד אוהבת זעתר טרי) וגבינה בולגרית מאיכות טובה מאוד, מה שכן חריף לא היה שם.
סלט ראשי קלמרי, חומוס בולגרי, טחינה ועשבים - מנה מצויינת, קצת ראשי קלמרי רבעי עגבניות מעט גרגירי חומוס מעל טחינה מצויינת עם לא מעט עליים טרים של כל מיני ירוקים (הנענע כיכבה) - מנה לא גדולה מאוד אבל בשביל ראשונה היא לגמרי הייתה בגודל מספק והייתה מעולה לטעמנו.
&nbsp
מנה ראשונה נוספת שלקחנו שלא במסגרת העסקית הייתה אספרגוס שרימפס מהגריל - 4 יחידות שרימפס כמה יחידות אספרגוס והמון סוגי שעועית ירוקה עם זיתי בצל חרוך פטה והמון אורגנו טרי - מנה מצויינת, הרוטב למטה היה פשוט מעולה ברמה ששקלנו להזמין לחם לנגב אותו אבל רצינו להשאיר מקום לעיקריות (62 שקלים)
&nbsp
לעיקריות:
אנחנו כמעט אף פעם לא מזמינים פסטה במסעדות, אבל הפעם בהמלצת ברונו חרגנו ממנהגנו והזמנו את הפפרדלה רגו טלה שהייתה מנת הפסטה בין הטובות שאכלתי (אבל קחו בחשבון שלא אכלתי המון) פסטה פפרדלה עם אפונה בשר טלה מפורק צילי ורוטב עשיר מעט היו פירורי פנקו פריכים - מנה ממש גדולה ומאוד מאוד טעימה בשמחה אזמין אותה שוב.
עיקרית נוספת הזמנו את הטלה עטוף בעלי גפן עם סלט טחינה חומוס קוביות חציל המון עשבי תיבול וסומק - זה בעצם קבב אחד גדול מאוד עטוף כולו בעלי גפן מונח על הסלט טחינה/חומוס לצד קוביות חציל כשמעל יש את כל העשבי תיבול - מנה עם ניחוח ערבי מאוד, טעימה ונעימה, הבשר בפנים כיאה לטלה היה ורדרד עם המון צנוברים ופטרוזיליה.
&nbsp
בשלב הזה כבר היינו ממש מפוצצים, באופן כללי בצהריים קשה לי יותר לאכול הרבה אבל אני כן חייבת לציין שהמנות שם ממש גדולות, אם תקראו את כמות האוכל שאכלנו יום לפני בהדסון תראו שקיבולת יש לנו ועדיין לדעתי כמות האוכל שאכלנו בפאסטל יכלה בכיף להשביע 3 אנשים ללא בעיה.
&nbsp
חשבון יצא 287 לפני שירות על שתי עסקיות + ראשונה, שתי כוסות בירה ועוד כוס סיידר תפוחים אלכוהולי במחיר מופרז ביחס לטעם שלו.
לסיכום נשמח לחזור לצהריים שיזדמן היו עוד המון מנות שנשמעו טוב, אם נבוא כזוג נשקול לחלוק עסקית אחת ולהוסיף עוד ראשונה או שתיים.
 

אושר מ

New member
אם זכור לי נכון במצבך הנוכחי כלום לא חריף...

נקרא מצויין ואני בהחלט אנסה לזכור את המקום הזה בהזדמנות.
איכשהו היא תמיד מתחת לראדר
 

החתולית

New member
עכשיו שאני קוראת את הפירוט

אני מבינה יותר כמה נהניתם מהארוחות האלה. נקראות נהדר.
&nbsp
היי, את יכולה להעלות הודעות
 

erezavn

New member
פאסטל מומלצת מאד...

מאז שהשף הלל תווקולי (שעבד שנים עם רן שמואלי) הפך להיות השף שם, הם עלו ב-2 דרגות בעיניי. מי שבאיזור מוזיאון תל אביב ומחפש מסעדה קרובה - זה המקום. לפני טוטו...
 
למעלה