לונדון לצמחונים - יש המלצות?

יצורה

New member
לונדון לצמחונים - יש המלצות?

בעוד קצת פחות מחודש אנחנו טסים ל-9 ימים בלונדון. נשהה בדירה באיזלינגטון, אבל אני מניחה שרוב הטיולים יהיו במרכז העיר.
ברגעים אלה ממש אני חורשת את קישורי הפורום,אבל אם יש לכם המלצות על מקומות שווים באיזלינגטון ו\או מקומות שמתאימים לאחת צמחונית ואחד אוכל דגים וקצת פירות ים (אם הם לא בצורתם המקורית) - hit me!

salo22

New member
אני לא בטוח

שיש כאן מישהו שממש יכול להמליץ על מסעדה בלונדון ברמת זיהוי של הגשת פירות ים אבל לא בצורתם המקורית
בהקשר של אוכל צמחוני, מסעדות NOPI של אוטולנגי מגישות הרבה אוכל צמחוני ומקבלות ביקורות טובות לפי השמועות, נראה שיש גם באיזור בו תתגוררו ותפריטים זמינים באופן מלא ברשת, אפשר לבדוק מה לטעמכם ומה לא. לא אכלתי אגב בנופי, רק למידע.
בכלל יש טונות של מסעדות ראויות לבדיקה בלונדון ממגוון עצום של מטבחים, אני חושב שהיום יותר מתמיד צריך לשנות טקטיקה בעניין הצמחוני ופשוט לחפש מסעדה טובה לפי השמועות ולבדוק עד כמה התפריט יכול להתאים, כי יש כמעט הכל זמין ברשת.. בכל מקרה יעזור להתמקד על מטבחים ספציפיים מועדפים ואולי למפות אופציות מגוונות בנקודות שתהיו קרובים אליהם בימיםם מסויימים, לקחת בחשבון שלהמון מסעדות טובות ופופולאריות לבטח יהיה לכם קשה וחסר סיכוי להשיג מקום "ככה סתם להיכנס", במיוחד לארוחות ערב, בלי הזמנה בטווח די משמעותי מראש, אז גם זה משהו חשוב לקחת בתכנון, האם רוצים מקומות כאלו או "להסתכן על הדרך" במקומות פשוטים יותר ופופולאריים פחות, עניין משמעותי מאוד מאוד.

החתולית

New member
לא הייתי בלונדון כבר שלוש שנים

אבל אני משערת שלא הרבה השתנה התחום. בכל המסעדות בהן אכלתי, היו מנות צמחוניות וטבעוניות שסומנו בבירור בתפריטים.
&nbsp
אם תחפשי בגוגל: vegeterian restaurants in London - תקבלי תוצאות רבות, ותוכלי לבדוק אם המסעדות הללו מתאימות לכם.

יש היום בעיר יותר מודעות לעניין הצמחונות

ולכן בהרבה מסעדות, כולל רשתות כמו וואגאמאמה, יש סימונים ליד המנות איזה מהן מתאימה לצמחונים, איזה לטבעונים ואיזה לרגישים לגלוטן. מאוד קל למצוא אוכל לצמחוניים בכל מקום. בנוסף, אזור חביב על צמחונים וטבעוניים להפסקת צהריים - Neals Yard (לא רחוק מקובנט גארדן), שהוא אזור המלא במסעדות מתאימות.

pix37

New member
לונדון היא אחת הערים היותר ידידותיות לצמחונים

כמעט בכל מקום תמצאו אוכל צמחוני ראוי וכל מזללה הודית יכולה לסייע במצבי חרום של רעב פתאומי.

אני לא יכול להפנות אותכם למסעדות ספציפיות מצטיינות אבל כמעט בכל מקום יהיה מגוון ראוי מאוד של אוכל צמחוני מצוין.

אזהרה אחת - הדבר היחיד שדי קשה להשיג שם הוא סלט קצוץ (סלט ישראלי) לרוב סלט באנגליה הוא סלט ירוק עם שתי פרוסות עגבניה או כמה עגבניות שרי שלמות. בכלל עגבניה באנגליה היא בעיקר ירק בישול ופחות לאכילה כחי.

למעלה