קצת בחוץ וקצת בבית
ביום חמישי בערב הגעתי אחרי 22:00 מהעבודה, הבחור קיבל משימה לדאוג לנו לאוכל והזמין לנו ממקס אנד קו:
אנסלדה צ׳יקן פהיטס - נתחי עוף חמים במרינדת פפריקה מעושנת על ערימת ירקות טריים, שעועית נימוחה וסלסה ורדה - פיקנטי' העוף מגיע בקופסא נפרדת שזה פלוס רציני למקום.
פויו אנסאבויאדו - תבשיל עוף פיקנטי בשלושה בצלים ושוקולד מריר, בעל חריפות. הזמנו את המנה בצלחת ולצידה 4 טורטיות.
סך הכל, ארוחת ערב מוצלחת.
בשישי לא היינו בשוק בין השאר כי הגיעה חברה שלא ראינו הרבה זמן, כיוון שהיא ניקרה מולי לקחתי את הבת שלה בת התשעה חודשים ואני והבחור תפעלנו אותה במשך שעה וחצי כדי שהיא תוכל לנמנם על הספה. בצהריים, הבחור הכין גרסה אפויה כלשהי לפרייד צ'יקן, שהייתה טעימה אבל קצת כבדה. לצידה הכנתי תפו"א בתנור עם מעט פפריקה.
בערב נסענו לירושלים, חבר שעובד עבור רשות השידור לקח אותנו לסיור בכל המתחם שלהם כולל מחסן התחפושות והתלבושות, הייתה חוויה מאוד מעניינת, זכינו גם לראות את יומן מצולם. לאחר מכן חזרנו כולנו לתל אביב והחלטנו לתפוס משהו מהיר וההחלטה נפלה על פילדלפיה. לצערי משהו השתבש אצלי בבטן באותו ערב ובערך שעה אחרי שאכלנו הכל עלה חזרה. אני בספק אם מדובר באוכל עצמו כי לאחרים לא היו בעיות וזה קורה לי לפעמים.
בשבת נסענו להורים שלי לצהריים, אוכל של אבא זה תמיד טוב.
בערב קפצנו ליום הולדת של חברה בבר מצווה - בר היפסטרי במתחם שוק לווינסקי, המקום מעוצב טוב, למטבח יש מנות שנראות חביבות אבל השירות, אוי השירות. 20 דקות לקח להם להביא לנו את הבירה שהזמנו (גולדסטאר, מהחבית, לא משהו מסובך) ובנות שהזמינו גזוז חיכו לו קרוב לחצי שעה (ואחת מהן ניגשה לאסוף אותו מהבר). בצפייה על הבר נראה שהברמנים עושים המון, באמת המון, כדי להתחמק מלבצע את העבודה שלהם. לכן החלטנו אחרי הבירה להגיד תודה ולהתראות, וקפצנו לדייגו סאן שעל המקום יש דיווח נפרד. השירות היה טוב מאוד, האוכל נהדר ובהחלט נחזור.
הבר מצווה נראה כמו חלל מבוזבז בעיני - עיצוב טוב, קונספט טוב, מוזיקה טובה אבל אין מי שיספק את הסחורה כי הצוות שם חי בספרה משלו. מפליא אותי שמקום כזה מלא (ומצד שני הוא קטן, באמצע שוק לווינסקי).