דוק
מצויינת. חלק מהמנות סובלות ממגבלות חומרי הגלם המקומיים (למשל האספרגוס שהוא כחוש וסיבי כאילו היה עז בר) ועם חלקן יש לי חילוקי דיעות סגנוניים (כמו הטבעת אנטיאס חי בטעמים חמוצים ועשביים וחזקים יתר על המידה) אבל יש צליפות אמיתיות כמו טרטר השייטל, בטן כבש עם חציל שרוף ועלי גפן במילוי פריקי. אוצו רוצו.
מצויינת. חלק מהמנות סובלות ממגבלות חומרי הגלם המקומיים (למשל האספרגוס שהוא כחוש וסיבי כאילו היה עז בר) ועם חלקן יש לי חילוקי דיעות סגנוניים (כמו הטבעת אנטיאס חי בטעמים חמוצים ועשביים וחזקים יתר על המידה) אבל יש צליפות אמיתיות כמו טרטר השייטל, בטן כבש עם חציל שרוף ועלי גפן במילוי פריקי. אוצו רוצו.