ביקור בלה אוטרה
ביום חמישי בערב קפצתי ללה אוטרה - המקסיקנית/קאריבית החדשה במלון אימפריאל. אחלה מסעדה. סוף סוף ניסיון לעשות מסעדה מקסיקנית אחרת. קצת יותר יצירתית ומושקעת מהסטריט פוד המקסיקני השחוק כאן.
המנות הן קטנות עד בינוניות, ולכן אני ממליץ להתייחס למסעדה כאל טאפאס בר ולעשות ארוחת טעימות או שיירינג, וכמובן לשטוף את המנות באחד הקוקטיילים. התמחור לא זול אבל סביר.
המקום עצמו מאד נעים. מעוצב בפשטות יחסית, עם מוטיבים של מדבר מקסיקני. מעט אפלולי.
היינו שניים וחלקנו 8 מנות + קינוח אחד. כולם היו מוצלחים. מנות טובות, טעימות, מוגשות יפה, יצירתיות. בקיצור מוי כיף...
הייתי שמח באופן אישי שהחריף היה עוד יותר חריף אבל זה אני...
מה שניסינו:
אויסטר צלוי (30 ש״ח) ליחידה. טוב.
סביצ׳ה דג (מוסר) עם אבטיח (52 ש״ח). מעולה.
שרימפס קוקוס (39 ש״ח). טוב מאד.
טאקו שחור עם קלמרי וצ׳וריסוס (44 ש״ח). מעולה.
סיגר קובני - עלי מנגולד במלוי האם וצ׳יז (31 ש״ח). שיחוק.
טרטר בקר במזקל (54 ש״ח). מעולה.
Jerk Beef - פיקנייה בתערובת ג׳מייקנית (64 ש״ח). טעים מאד.
ספייר ריבס (74 ש״ח). טוב אבל יכול להיות טוב יותר. זו המנה הכי יקרה בתפריט.
קינוח של ברולה קוקוס ובננות - טעים אך מעט מתוק לטעמי.
ליתר פירוט כולל תמונות:
http://processing-food.blogspot.co.il/2015/09/blog-post.html
ביום חמישי בערב קפצתי ללה אוטרה - המקסיקנית/קאריבית החדשה במלון אימפריאל. אחלה מסעדה. סוף סוף ניסיון לעשות מסעדה מקסיקנית אחרת. קצת יותר יצירתית ומושקעת מהסטריט פוד המקסיקני השחוק כאן.
המנות הן קטנות עד בינוניות, ולכן אני ממליץ להתייחס למסעדה כאל טאפאס בר ולעשות ארוחת טעימות או שיירינג, וכמובן לשטוף את המנות באחד הקוקטיילים. התמחור לא זול אבל סביר.
המקום עצמו מאד נעים. מעוצב בפשטות יחסית, עם מוטיבים של מדבר מקסיקני. מעט אפלולי.
היינו שניים וחלקנו 8 מנות + קינוח אחד. כולם היו מוצלחים. מנות טובות, טעימות, מוגשות יפה, יצירתיות. בקיצור מוי כיף...
הייתי שמח באופן אישי שהחריף היה עוד יותר חריף אבל זה אני...
מה שניסינו:
אויסטר צלוי (30 ש״ח) ליחידה. טוב.
סביצ׳ה דג (מוסר) עם אבטיח (52 ש״ח). מעולה.
שרימפס קוקוס (39 ש״ח). טוב מאד.
טאקו שחור עם קלמרי וצ׳וריסוס (44 ש״ח). מעולה.
סיגר קובני - עלי מנגולד במלוי האם וצ׳יז (31 ש״ח). שיחוק.
טרטר בקר במזקל (54 ש״ח). מעולה.
Jerk Beef - פיקנייה בתערובת ג׳מייקנית (64 ש״ח). טעים מאד.
ספייר ריבס (74 ש״ח). טוב אבל יכול להיות טוב יותר. זו המנה הכי יקרה בתפריט.
קינוח של ברולה קוקוס ובננות - טעים אך מעט מתוק לטעמי.
ליתר פירוט כולל תמונות:
http://processing-food.blogspot.co.il/2015/09/blog-post.html